SiteDeBucate » pastarnac

Retete cu pastarnac

 Supa de spate de curcan cu morcovi caliti si taitei de casa Supa de spate de curcan cu morcovi caliti si taitei de casa
Taiati spatele de curcan in 4-5 bucati si puneti-le in apa rece 10-15 minute ca sa iasa sangele. Aveti grija sa indepartati camera de grasime de la tartita.Intre timp preparati un aluat vartos de taitei din ou, o masura de apa (o jumatate de coaja de ...
 Supa de vitel cu galuste Supa de vitel cu galuste
Puneti la fiert carnea bine spalata in 4 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic. Intre timp curatati si spalati legumele si verdeata. Puneti toate legumele intregi in oala cu supa si lasati sa fiarba la foc mic cu capac inca 30-40 minute.Pana ...
 Supa de rosii cu pui Supa de rosii cu pui
Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste, se ia spuma si se adauga legumele curatate si spalate, intregi. Se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 25 minute.Se spala rosiile, se taie bucati mai mari ...
 Supa din pulpa de curcan cu taitei instant Supa din pulpa de curcan cu taitei instant
Se pune la fiert, la foc mic, in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea de curcan. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa sa fiarba cam 40 minute, apoi se pun cepele, morcovii, pastarnacul intregi, concentratul si zaharul. Se lasa sa mai fiarba, ...
 Supa de gaina de casa cu taitei Supa de gaina de casa cu taitei
Puneti la fiert carnea de gaina in 4 litri de apa rece cu putina sare si zahar. Dupa 40 minute, adaugati legumele intregi curatate, concentratul si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac inca 30 minute, pana se inmoaie bine carnea.Dregeti gustul de ...
 Supa de vacuta cu galuste Supa de vacuta cu galuste
Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece oasele, lasati sa clocoteasca si luati spuma. Adaugati putina sare si legumele intregi, curatate si spalate.Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 1 ...
 Supa din copanele de pui cu galusti. Supa din copanele de pui cu galusti.
Mod de preparare.Spalam si taiem copanele la forma dorita.Fierbem mai intai carnea si dupa ce am luat bine spuma,apoi punem in oala si zarzavatul taiat,in forma dorita.Intre timp,pregatim galustile,intr-un castron,cvom pune 5 oua le vom bate cu telul ...
 Supa crema Exotic International Supa crema Exotic International
Se pune la fiert carnea de pui in 2 litri de apa rece cu putina sare si concentratul de pui. Se adauga zarzavaturile: morcovul, patrunjelul, ceapa, telina si cartofii. Dupa ce s-au fiert (aprox.20-25 minute) se scot zarzavaturile si carnea.Se taie ...
 Supa de tacam de curcan cu taitei Supa de tacam de curcan cu taitei
Puneti la fiert carnea in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati legumele intregi, curatate si spalate. Lasati sa fiarba 30 minute, la foc mic, adaugati zaharul, concentratul si putin piper. Intre timp puneti la ...
 Ciorba cu carne de vita Ciorba cu carne de vita
Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o spumam cand e nevoie.Cand e aproape fiarta adaugam legumele(aici se tine cont de timpul diferit de fierbere al fiecarui tip de legume) si lasam sa ...
 Supa de curcan cu taitei de casa Supa de curcan cu taitei de casa
1.Se spala aripile de curcan, se curata bine si se portioneaza.2.Se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-a ridicat spuma se strange cu grija.3.Se lasa la fiert 30 de minute.4.Apoi se adauga zarzavaturile si se mai lasa la fiert inca 30 ...
 Supa cu pui si galusti Supa cu pui si galusti
Se spala aripile de pui si se pun la fiert, se dau in clocot si se arunca apa, se pun in apa calda curata din nou la fiert. Este bine sa se arunce prima apa la orice carne pentru ca in ea sunt toxine. Se curata legumele, se spala si se taie. Ceapa se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare. Punem uleiul la incins intr-o oala de 5-6L si adaugam legumele la inabusit, cam 5’. Apoi acoperim totul cu apa, punem capacul si lasam la fiert.Intre ...
 Supa de taitei Supa de taitei
Carnea portionata se fierbe in apa cu sare,spumanduse de cate ori este nevoie,dupa care se adauga legumele taiate in sferturi sau cuburi dupa preferinta si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine atat carnea cat si zarzavatul.Intre timp preparam ...
 Supa traditionala din Banat Supa traditionala din Banat
Speli bine aripile si le pui la fiert odata cu legumele taiate mai mari.Ceapa o pui intreaga dar intepata adanc in multe locuri cu furculita.Dupa primul clocot schimbi apa.o arunci, pui alta si lasi sa fiarba bine de tot.La sfarsit, adaugi ...
 Supa de gaina cu taitei de casa Supa de gaina cu taitei de casa
1. Tacamurile sau carnea de gaina se spala bine si se da intr-un clocot (pt a se duce mizeria)si se arunca aceasta apaSe fierbe apoi impreuna cu radacinoasele taiate in jumatati si ceapa intreaga(curatata de foi si spalata)Se spumeaza de cate ori e ...
 Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata
Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se adauga un praf de sare....dupa fierbere se scot legumele iar ca supa sa fie limpede se poate strecura...apoi....Se prepara galustele din oua, gris, sare ...
 Supa cu perisoare din ficat Supa cu perisoare din ficat
Se pun la fiert oasele in 1,5 l apa si se indeparteaza spuma. Se curata si se spala legumele. Se scot oasele fierte. Legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. Separat, se fierbe ficatul in apa usor sarata. Se scurge ficatul si se lasa ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul, morcovul, telina,intregi sau bucati mai mari, curatate si spalate. Se adauga putina sare si se lasa la fiert, la foc mic, acoperite. Dupa un timp ...
 SUPA DE PERISOARE cu piept de pui SUPA DE PERISOARE cu piept de pui
Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de pui se toaca la masina de tocat si se amesteca cu orezul si celelalte ingrediente.Se adauga cateva fire de patrunjel tocat in compozitia perisoarelor. ...
1-1011-2021-27
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu pastarnac - Pagina 25
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z