SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 Socata Socata
1/2kg de zahar se arde pe foc dupa care se stige cu apa si se lasa sa fiarba pana se topeste tot caramelul. Intr-o oala se pregateste apa(cam 8-9L)rece in care se adauga 1/2kg de zahar tos, otetul, sarea de lamaie, lamaile taiate felii si florile de ...
 Compot de prune in otet Compot de prune in otet
Prunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie.Se serveste la fripturi ...
 Supa de vacuta cu galuste Supa de vacuta cu galuste
Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece oasele, lasati sa clocoteasca si luati spuma. Adaugati putina sare si legumele intregi, curatate si spalate.Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 1 ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind taiate in bucati mai mari.Dupa ce au fiert acestea se scoate pieptul de pui si legumele pentru a strecura supa ...
 Galuste infailibile pentru supa Galuste infailibile pentru supa
Intr-un castronel amestecati oul cu bicarbonatul stins cu otet sau lamaie, 1 lingura de ulei si grisul. Turtiti compozitia si lasati-o (uitati-o) vreo 45-60 minute, cat preparati supa.Intr-o cana sa aveti la indemana putina supa amestecata cu apa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Puiul curatat,transat, se da la fiert in apa clocotita.Dupa un clocot, schimbi apa, de data asta sa fie apa rece. Spumuiesti supa, adaugi legumele, sare, piper boabe, foaie de dafin. Cand carnea este fiarta, o scoti din supa, lasi sa se raceasca si o ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Amestecul pentru ciorba de burta se fierbe cca 6 ore,in 8 litri de apa si se spumeaza, dupa care se adauga morcovii, ceapa, radacina de telina, piperul, usturoiul intreg si sarea. Dupa fierbere, carnea se taie fasii subtiri, lungi de 5 cm. Zeama se ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Se curata burta si picioarele, dupa care se oparesc si iar se spala cu apa rece si putin otet; Se pun intr-o oala mare oasele sparte dedesubt si burta infasurata deasupra se toarna 2 l de apa rece si se dau la fiert la foc incet, cu cat mai mult cu ...
 Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie) Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)
Curatati morcovii, cartoful, ceapa, telina si pastarnacul, spalati-le si taiati-le bucati mari. Spalati ardeii si rosiile si curatati-le de cotoare si ardeii de seminte, apoi taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina ...
 CIORBA DE CARTOFI CU TARHON CIORBA DE CARTOFI CU TARHON
Se pune pe foc o cratita cu ulei(1 lingura),in care se prajeste putin ceapa si morcovul;se prajesc putin,pentrua-si dezvolta aroma si culoarea.Se pune apoi apa fierbinte;se potriveste de sare(se poate pune Delikat,Knor...)Cind apa clocoteste se pune ...
 Supa frantuzeasca de ceapa Supa frantuzeasca de ceapa
Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa. Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor,pina prinde culoare. (eu aici pun si 1lingurita zahar si las sa se caramelizeze,impreuna cu ceapa.) Se stinge cu otet sau zeama de ...
 CIORBA DE CARTOFI CIORBA DE CARTOFI
Zarzavatul si ceapa,rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 minute,cu uleiul,apoi totul se stinge cu 2l de apa fierbinte.Cand zarzavatul este fiert,se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o ligurita rasa de sare.Se fierb 15-20 ...
 Supa rece de rosii Supa rece de rosii
Rosiile coapte se fierb inabusit timp de 5 minute, se aduga usturoiul, otetul si uleiul si se amesteca pina se ingroasa ca piureul. Se pune la rece. Se garnisete cu castravete taita cubulete. ...
 supa crema de legume supa crema de legume
Se curata si se dau la fiert legumele cu putina sare si cu dafinul, se fierb pana se inmoaie telina, se lasa la racit ,dupa ce s-au racit se paseaza in blender, se caleste faina in unt se stinge cu zeama in care au fiert legumele si se adauga ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Prepararea cremei:Am fiert zaharul cu 50 ml apa, apoi am lasat sa se racoreasca. Untul l-am frecat cu cacaoa pana a devenit o crema fina, apoi treptat am adaugat siropul de zahar caldut. In crema care intre timp s-a racit am adaugat zaharul vanilat ...
 Kaly Tort Kaly Tort
Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul: albusurile se bat spuma cu 20 linguri de zahar, la urma se pune lingura de otet, se pune in tava peste alune si se coace la foc incet. Peste blatul cald ...
 Tort de Iarna Tort de Iarna
Se pregateste in prealabil:1.Oala: Se foloseste o oala larga, cu inaltimea de cel putin o palma, in care se lasa sa se topeasca 4-5 linguri de zahar pana are culoarea bruna, se ung toti peretii vasului cu zaharul topit, pe toata inaltimea, apoi se ...
 Tort papusa cu pasta de zahar Tort papusa cu pasta de zahar
Se prepara 3 blaturi de tort(asta daca nu aveti oale speciale)pt fiecare blat se bat spuma 8 albusuri, apoi se amesteca cu 8 galbenusuri, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina si praful de copt stins cu otet.2 blaturi se fac simple iar in unul se ...
 Red Velvet Cake - Tort "Catifea Rosie" Red Velvet Cake - Tort "Catifea Rosie"
Intr-un castron se cern impreuna faina, sarea si cacaoa. Se lasa in asteptare.In alt castron se pune untul,impreuna cu zaharul tos, se bate bine folosind mixerul, cam 2-3 min, dupa care se adauga ouale, unul cite unul, batind bine dupa fiecare ...
 Torta de post Torta de post
Turtele:Amestecam toatem ingredientele, stingem bicarbonatul de sodiu cu otet. Punem faina ca sa obtinem un aluat asemanator cu smantana de 30%. Impartim aluatul in doua. In una din parti adaugam 2-3 linguri de cacao si iarasi amestecam bine, in ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 73
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z