SiteDeBucate » gelatina

Retete cu gelatina

  Prajitura cu crema de capsuni(A© Copyright) by Laura S.
blat:Ouale se mixeaza bine,cu zaharul pina devin ca o crema alba.Se adaoga treptat uleiul,laptele,coaja sau esenta de lamiie si in final faina amestecata in prealabil cu praful de copt si praful de budinca de vanilie.Dupa ce toate s-au incorporat si ...
 Tort aniversare Tort aniversare
Blat:Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare,ca la bezea.Galbenusurile se amesteca cu uleiul si vanilia. Se toarna totul peste albusul batut si se omogenizeaza.Se adauga amidonul si faina amestecata cu ...
 Tort cu menta Tort cu menta
Crema:Gelatina o punem la inmuiat in 5 linguri de apa rece.Ciocolata o topim impreuna cu 150 ml frisca. Omogenizam si lasam sa se racoreasca. Cand a ajuns la o temperatura suportabila la deget adaugam gelatina si siropul de menta.Amestecam pana la ...
 tort rapid joe tort rapid joe
Se amesteca gelatina cu 1/2 l lapte iar celalalt litru de lapte se amesteca pe foc cu 500 g zahar pana se topeste, apoi se ia de pe foc, se amesteca cu gelatina si se lasa la racit. Biscuitii si napolitanele se dau prin masina de carne(separate)iar ...
 Tarta cu fructe de padure Tarta cu fructe de padure
Blatul se face intr-o forma de tarta sau forma detasabila de tort de aproximativ 24-26 diametru.Se incinge cuptorul. Laptele (cei 375 ml)se pune pe foc mic si se da in fiert cu sare si se adauga grisul amestecand continuu pentru a nu se prinde.Luata ...
 rulada de capsuni cu frisca rulada de capsuni cu frisca
Foile de ruladaAlbusul se bate cu zaharul, se adauga galbenusele, se amesteca usor, se adauga faina, se amesteca.Pe hirtie de copt se intinde compozitia, se coace la 200 grade celsius aprox 8-10 min. Atentie la copt, foile trebuie sa fie coapte, dar ...
 SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI
Crema de ciocolata amaruie:Se topeste pe baie de abur. Gelatina se pune in lapte si se lasa 5 -10 minut, dupa care se incalzeste un pic. Se toarna peste ciocolata topita, apoi lichiorul si frisca batuta spuma.Spuma rezultata se toarna intr-o tava ...
 rulada cu ananas rulada cu ananas
blat:Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat apa si se amesteca pana se dizolva zaharul si rezulta o crema albicioasa. Separat sa bat albusurile spuma. Faina se amesteca cu cacao. Se adauga la compozitia de galbenusuri, albusurile si ...
 Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata
Blaturi:Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare.Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri.Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa si o ...
 Bombite cu portocale Bombite cu portocale
Blat:Faina o amestecam cu sarea si praful de copt.Punem ouale, galbenusurile, zaharul si mierea intr-un vas si batem pe baine marine pana incepe sa se incalzeasca.Scoatem vasul si batem in continuare pana amestecul devine ca o crema si complet rece, ...
 Prajitura cu crema din iaurt cu piersici by Laura S. Prajitura cu crema din iaurt cu piersici by Laura S.
Folie de gelatina se inmoaie pt. cel putin 5 min. in apa rece.Lichidul se incalzeste max. 40°C si faile de gelatina bine stoarse se amesteca pe rind in lichidul cald pina se topesc.Daca cumva lichidul nu este destul de cald,sau se raceste intr-e ...
 Prajitura Amaretto Prajitura Amaretto
-blat:Untul si ciocolata se topesc pe baie de aburi amestecind pina ce ciocolata se topeste complet.Se lasa deoparte.Cuptorul se incinge la 190°CFaina se amesteca cu praful de copt.Zaharul se freaca bine cu ouale, se adaoga lichiorul, ...
 Prajitura  cu branza si capsuni Prajitura cu branza si capsuni
Facem blatul ca un pandispan normal si-l coacem intr-o tava patrata sau dreptungiulara.Il lasam sa se raceasca.Apoi facem crema intr-un vas de plastic cu mizerul ametestecam toate ingredientele.Apoi punem crema rece peste blat.Deasupra asezam ...
 Inimioare cu gutui si merisoare Inimioare cu gutui si merisoare
Se face un aluat rece din 100g unt /margarina Rama topita, 1ou, 1 cana mare de faina alba de prajituri, 4 linguri mari de zahar si o esenta de vanilie.Se framanta bine si se intinde o foaie subtire din care se taie apoi cu forma de plastic mai multe ...
 tarta cu piersici tarta cu piersici
Mod de preparareSe separa albusurile de galbenus; albusurile se bat spuma cand s-au legat si sa facut o masa conistenta adaugam zaharul si continuam sa batem, apoi adaugam galbenusurile, untul topit urmat de lapte si la final faina si praful de copt. ...
 Prajitura cu crema si fructe Prajitura cu crema si fructe
Insiropam blatul cu siropul din compot. Preparam crema conform indicatiilor de pe plic ( mie mi s-a parut un pic cam dulce) apoi o asezam cu o lingura peste blat. Punem si fructele taiate bucatele ( voi puteti folosi ce fructe vreti) si turnam ...
 Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni
Se coace un blat din ingredientele pentru blat si se lasa la racit.se bate frisca, se amesteca cu iaurtul, capsunile pasate, zaharul vanilat si la urma gelatina topita pe baie de abur si racorita(cam 1 minut). se da crema la frigider cam 1/2 h dupa ...
 Cuburi ciocolatoase Cuburi ciocolatoase
Blat:Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si cacaoa si se ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Gelatina se inmoaie in siropul de la compotul de ananas (400ml), timp de 10 minute, apoi se pune intr-o craticioara pe bei-mary impreuna cu galbenusurile + 4 linguri zahar tos + 4 pliculete zahar vanilat + coaja de portocala si se amesteca pana se ...
 prajitura barbi prajitura barbi
prepararea blatului:se separa oulele albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste,peste galbenusuri se pun 2 linguri de ulei si se mesteca pana se omogeniozeaza.se toarna cate putin peste albusuri si se mesteca bine ...
1-1011-2021-3031-34
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu gelatina - Pagina 25
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z