SiteDeBucate » gelatina

Retete cu gelatina

 Semifredo allo yogurt Semifredo allo yogurt
Se macina fructele impreuna cu iaurtul, zaharul si lamiia se adauga gelatina topita, intr-o tava se pune foaia de tort deasupra se toarna iaurtul cu fructele se lasa putin la rece, se decoreaza dupa gust si se lasa din nou la rece 2-3 h. Este un ...
 Racituri de pui Racituri de pui
Carnea se spala, se pune intr-o oala impreuna cu zarzavatul, peste care punem apa rece , atat cat sa acopere cu 2-3 degete. Dupa ce incepe sa fiarba, spumam de cateva ori, adaugam sare si piper boabe si lasam sa fiarba acoperit, la foc mic, pana se ...
 Racitura de pasare Racitura de pasare
Pui carnea la fiert in apa cu sare, si dupa ce o spumuiesti, o lasi sa fiarba bine pana cade de pe oase. Cand e aproape gata de scos, pui si cartofii si morcovul sa fiarba. Dupa ce ai scos totul la racit, lasi zeama sa se raceasca sa poti aduna ...
 Galantina de pui/cu garnitura Galantina de pui/cu garnitura
Pe masa de lucru pregatim o folie de aluminiu,si incepem in ordine sa le asezam ca la o placinta.Se transeaza puiul astfel ca pielea puiului sa fie decupata fara a fi rupta deoarece aceasta se va aseaza pe folia de staniol ca ea sa poata fi ...
 Racitura de peste Racitura de peste
Pestii de 1,5 kg vin curatati si taiati in portii. Se spala bine si se lasa cu putina sare groasa ca singele sa iasa din ei. Pestele de 2 kg se curata si el de mate, se taie capul si coada iar carnea pestelui se da prin masina de tocat de doua ori ca ...
 Prajitura sarlota Prajitura sarlota
Mai intai facem blatul.Se pregateste o tava de 33/23cm tapetata cu hartie pergament.Se freaca galbenusurile cu sarea,vanilia si zaharul pana isi dubleaza volumul,apoi se adauga faina iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.se amesteca usor de jos ...
 Tort cioco-piersica Tort cioco-piersica
Blatul:Se unge o forma de tort cu diametrul de 26 cm. Se incinge cuptorul la 180 g C.Se amesteca untul moale cu 100 g zahar, sarea, zaharul vanilat si coaja de portocala, apoi se adauga pe rand cele 6 galbenusuri. Ciocolata se topeste la microunde si ...
 Prajitura delicioasa Prajitura delicioasa
Blatul:Se bat oule impreuna cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana isi dubleaza volumul. Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao, amestecand usor (cine doreste poate aduga coaja de portocala rasa). Compozitia se ...
 Prajitura  Alb si negru Prajitura Alb si negru
Pentru cantitatile scrise e nevoie de o tava mare;eu folosesc o tava cu diametrul de 42 cm.Se face blatul asa:ouale se separa.Galbenusurile se freaca f.bine(mecanic sau manual) cu zaharul;se adauga,apoi,apa,sarea aromele;se amesteca bine.Se adauga ...
 Tort cu frisca si ciocolata Tort cu frisca si ciocolata
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si se bate un pic dupa fiecare. La sfarsit se adauga Creme Ole de ciocolata si se mai bate un pic, cat sa se omogenizeze. Se toarna aluatul ...
 Prajitura Adriana Prajitura Adriana
Blat:Albusurile se bat spuna tare impreuna cu apa si se adauga zaharul in ploaie. Galbenusurile se adauga pe rand,peste albusuri. Se pune faina amestecata cu cacao, praful de copt si praful de sare, in ploaie, amestecand usor de jos in sus. Se adauga ...
 Tarta de branza Tarta de branza
Se sfarma biscuitii cu robotul de bucatarie sau cu mina pina devin un praf pe care il amestecam cu untul. Atentie untul nu se topeste!Se amesteca foarte bine cu mina iar apoi se pune intr-o tavita sau forma de prajitura apasind cu lingura pentru ca ...
 Crostata cu crema de lamaie si fructe(tarta) Crostata cu crema de lamaie si fructe(tarta)
BLATUL:- Se amesteca toate ingredientele repede,repede, se acopera cu folie de nailon si se lasa la frigider aprox.1h.Intre timp se incalzeste bine cuptorul si se unge bine tava doar cu unt.(fara faina).De obicei se foloseste o tava pt.tarta dar se ...
 Rulada de cacao cu frisca Rulada de cacao cu frisca
Blatul se coace intr-o tava de 37/33 cm;eu am folosit tava de la aragaz.Pt.blat se face un pandispan:se bat bine albusurile,se adauga zeama de lamiie si zaharul;se bate in continuare,pina cind se topeste zaharul si albusul se intareste.Se pun,apoi ...
 Tort cu mouse de ciocolata si nuci Tort cu mouse de ciocolata si nuci
Blat:Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat.Separam ouale.Albusurile le ...
 Tort cu crema mascarpone Tort cu crema mascarpone
Blat:Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin albicioase la culoare. Se adauga faina amestecata cu praf de copt si Nesquik-ul. Dupa omogenizare impartim compozitia rezultata in 3 si ...
 Tort cu cafea Tort cu cafea
Blat:Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana albusurile devin tari si lucioase,ca la bezea.Galbenusurile se freaca bine cu ulei si se toarna peste albusul batut. ...
 Tort Medovik cu buburuza Tort Medovik cu buburuza
Blat:Intr-un vas se bat bine ouale cu zaharul, pana devin ca o crema. Se adauga untul si mierea si se pune la bain-marine. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit. Se adauga bicarbonatul, se amesteca bine si se mai tine putin pe baia de ...
 Fantezie exotica Fantezie exotica
Pentru blat, se bat galbenusurile cu fructoza si cu untul moale. Se adauga cacao,esenta de rom, laptele si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Se toarna in forma de copt tapetata cu hartie de copt si se lasa in cuptorul incins cam 30 min ...
 Tort cu afine de padure Tort cu afine de padure
Blatul;Galbenusurile cu zaharul,praful de sare si vanilia se bat bine cu mixerul pana isi dubleaza volulmu,se adauga faina,se omogenizeaza si la safarsit se adauga albusurile batute spuma tare,se amesteca usor de sus in jos.Se pune aluatul intr-o ...
1-1011-2021-3031-34
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu gelatina - Pagina 23
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z