SiteDeBucate » gelatina

Retete cu gelatina

 Desert fin din iaurt Desert fin din iaurt
Fursecuri:Faina se framanta cu margarina Rama, praful de copt, zaharul tos si zaharul vanilat. Se face o sfera care se inveleste intr-o folie de aluminiu si se baga la frigider, circa 30 minute. Cuptorul se preincalzeste la 200 gr Celsius. Din aluat ...
 Tort Portocale fara Blat Tort Portocale fara Blat
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o pasta omogena, apoi se pune zeama de fructe, zeama de la lamaie si se pune pe foc mic pana da in clocot, se lasa 1 minut apoi se da deoparte. Gelatina se adauga cand compozitia ...
 Tort rafinat cu fructe Tort rafinat cu fructe
Biscuitii se maruntesc cu sucitorul, sau ii puteti pune in blender, eu asa am procedat. Margarina se pune intr-o cratita la topit, dupa ce s-a inmuiat, se adauga sucul de la compotul de ananas (200 ml) si se da in clocot. Dupa ce ati luat vasul de pe ...
 tarta cu capsuni tarta cu capsuni
Amestecam faina cu margarina rece! adaugam zaharul si zaharul vanilat framantam sa se incorporeze si lasam la rece 2 ore. Dupa ceea se intinde o foaie si se aseaza intr-o forma de tarta , se da la cuptor , care a fost incins in prealabil, 25 min la ...
 Prajitura cu mure Prajitura cu mure
blat:-Separam galbenusurile de albusuri.-Galbenusurile le mixam bine cu zaharul si zaharul vanilat.-Adaugam treptat si restul ingredientelor iar la final incorporam cu grija albusurile batute spuma cu un praf de sare.-Compozitia obtinuta o turnam in ...
 Prajitura a la Daneza Prajitura a la Daneza
blat:-Mixam galbenusurile cu zaharul pana compozitia se albeste.-Adaugam apa, apoi faina+praful de copt.-Mixam bine si albusurile impreuna cu un praf de sare si putina zeama de lamaie, apoi adaugam peste galbenusuri, dar nu toata compozitia odata, ci ...
 Mini tarte cu fructe Mini tarte cu fructe
Se pune faina intr-un castron, si se adauga peste ea sarea, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si margarina moale. Se framanta bine, dupa care aluatul se tine la rece timp de 2 ore. Se preincalzeste cuptorul la 150 gr Celsius. Se iau formele de ...
 Rulada cu lamaie Rulada cu lamaie
Se preincalzeste cuptorul . Se bat ouale cu 60 g zahar, zaharul vanilinat, sare si 2 lg. apa calda. Se adauga faina, praful de copt si margarina.Se toarna coca in tava si se coace 10-12 minute. Se scoate blatul pe un servet presarat cu zahar pudra si ...
 Tort diplomat cu mure si afine Tort diplomat cu mure si afine
Se pune gelatina la inmuiat in suc de la compot.Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu zaharul,budinca,laptele si se fierbe la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.se ia de pe foc si se adauga gelatina,amestecam bine .Batem frisca si ...
 Tort diplomat Tort diplomat
- Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de compot, coktail si zeama de lamaie si se lasa sa se intareasca;- Gelatina, galbenusurile si zaharul se pun la foc mic pana se face ca o ciulama;- Albusurile se bat spuma cu putina sare. Separat se bate frisca ...
 Tort cu branza si frisca Tort cu branza si frisca
1. Incalzim cuptorul la 175 C ptr. ventilatie, sau 200 C la normal.2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru) cu o hirtie de copt. Marginea ramine asa, fara nimic!3. Ptr. aluat deci, despartim cele trei oua, cu mixerul batem albusurile pina ...
 Prajitura cu struguri Prajitura cu struguri
Separati albusurile si galbenusurile celor doua oua.Bateti albusurile cu 2 linguri de apa pana devin spuma. Presarati deasupra 75 g. zahar si zaharul vanilat, incorporati bine si apoi amestecati si galbenusurile.Incalziti cuptorul la 175 grade ...
 Tarta cu fructe Florina Tarta cu fructe Florina
Aluatul se lasa la dezghetat si apoi se desface. Galbenusurile, zaharul tos si cel vanilat se mixeaza bine, apoi se adauga faina. Intre timp se fierbe laptele si se incorporeaza treptat in crema de oua. Vasul se pune din nou la foc mic iar crema se ...
 Prajitura cu fructe si crema de vanilie Prajitura cu fructe si crema de vanilie
Blatul:Freci spuma untul inmuiat la temperatura camerei,cu zaharul si zaharul vanilat.Adaugi treptat ouale si faina cernuta impreuna cu praful de copt si omogenizezi.Ungi cu unt si tapetezi cu faina o forma rotunda.Coci la foc moderat timp de 20-30 ...
 Prajitura cu iaurt Prajitura cu iaurt
In doua boluri pui cate 2 iaurturi mari in fiecare(5 iaurturi mici) se apeste cu cate 11 linguri de zahar fiecare in unul dintre boluri de adauga cele trei pliculete de cafea si in celalant se tau cubulete bucatile de compot de piersici.Îtrun vas se ...
 Prajitura cu crema de iaurt si fructe de padure Prajitura cu crema de iaurt si fructe de padure
Se face un pandispan din 8 oua.se lasa sa se raceasca si se taie in doua.pentru crema se amesteca iaurtul cu zaharul ,pina cind acesta se topeste.apoi se adaugazaharul vanilat.gelatina se acopera cu apa rece si cind s-a umflat se pune deasupra ...
 Tort diplomat(excelent la o aniversare sau petrecere) Tort diplomat(excelent la o aniversare sau petrecere)
Se amesteca 200g zahar cu galbenusurile,faina si 200ml lapte.Laptele ramas(400ml)se pune la fiert dupa care se amesteca cu compozitia de mai sus la foc mic pana se face ca o smantana putin groasa. Se adauga gelatina (care in prealabil a fost lasata ...
 Aspic cu fructe Aspic cu fructe
Se scurge zeama de la compotul de ananas si piersici, se amesteca cu gelatina si se lasa la muiat. Intre timp se taie din portocala felii rotunde care se vor pune pe fundul vaselor in care punem aspicul si din kiwi tot felii rotunde pe care le punem ...
 Mousse de piersici ( Musse de pessegos ) Mousse de piersici ( Musse de pessegos )
Punem albusurile intr-un lighean si galbenusurile intr-o cratita. Batem galbenusurile, punem zaharul, gelatina si sucul de la cutie, amestecam bine. Punem pe aragaz amestecand tot timpul pe foc mediu pana incepe sa fiarba, mai lasam un minut pe foc ...
 mousse de lamaie cu capsuni mousse de lamaie cu capsuni
Gelatina se dizolva in jumatate de cantitate de apa, intr-un castron, se lasa 5 min. Fructele se curata si se taie. Cealalta jumatate de apa se amesteca cu zaharul, razatura de lamaie, uleiul si oul intr-o craticioara, se omogenizeaza, se fierbe la ...
1-1011-2021-3031-34
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu gelatina - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z