SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte

 Gogosi pufoase si aromate Gogosi pufoase si aromate
Cateva linguri de lapte se amesteca cu drojdia si se toarna in mijlocul fainii,se acopera cu faina,in ploaie si se lasa la dospit,pana crapa deasupra. Restul de lapte impreuna cu zaharul, ouale, esenta, sarea,se pun la incalzit,intr-o craticioara pe ...
 Faguri Faguri
Se face un aluat din ingredientele de mai sus (fara faina) si se mixeaza bine pana se topeste zaharul dupa care se adauga faina ca sa iasa un aluat potrivit care se transforma in mici bilute. Acestea se preseza in forma si se coc pe aragaz pe ambele ...
 Tarta cu mascarpone si piersici Tarta cu mascarpone si piersici
Am amestecat in robot, cu cutitul pt coca (se poate si cu paletele, la un mixer puternic sau cu mana): untul, zaharul si sarea pana s-au facut o crema. Am adaugat apoi faina si galbenusurile, pana se formeaza un amestec ce seamana cu firimiturile. Am ...
 Prajitura mea Televizor cu foi de cacao Prajitura mea Televizor cu foi de cacao
Incepem cu prepararea blatului alb: Albusurile batute spuma dupa care adaugam zaharul mixand pana la topirea acestuia dupa care cu o lingura de jos in sus inglobam galbenusurile dar si faina. Se coace blatul in cuptorul incins. Foile de cacao: Se ...
 Tort de sarlota Tort de sarlota
Se pun 10 galbenusuri si se amesteca cu 10 linguri de zahar intr-o cratita. Dupa ce s-a ingrosat se pune cratita pe foc mic. Se amesteca 4 linguri de faina si o cana de lapte fiert in care s-au adaugat cele 3 plicuri de gelatina si se amesteca in ...
 Spirale cu branza Spirale cu branza
Pentru inceput facem un aluat din faina [cam jumatate] laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia si putina sare pe care-l lasam la dospit in loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul adaugam ouale zaharul si aromele dar si restul de faina in ploaie, ...
 Placinte cu branza Placinte cu branza
Se dizolva drojdia in lapte cu o lingura de zahar si 2 linguri de faina, se lasa sa stea10 minute. Oul se bate putin, se amesteca cu uleiul, zaharul, sarea, zaharul vanilat. Se pune peste drojdie o ceasca de faina si oul batut si se amesteca, apoi ...
 Tort de bezea cu coacaze Tort de bezea cu coacaze
Preparare : Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se separa ouale. Se bate untul cu zaharul tos si zaharul vanilat; se inglobeaza galbenusurile, urmate de lapte si de faina amestecata cu praful de copt . Jumatate din compozitie ( iese o pasta destul ...
 Fursecuri-surpriza cu bezea Fursecuri-surpriza cu bezea
Preincalziti cuptorul la 190C. Amestecati faina, cacaoa, bicarbonatul de sodiu si sarea. Mixati untul si zaharul pana cand se formeaza o crema, apoi adaugati oul, laptele si esenta de vanilie si amestecati pana la omogenizare. Cu o lingura, formati ...
 Prajitura cu nuca si crema Inka Prajitura cu nuca si crema Inka
Se pregatesc foile intai : se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu 2 linguri de zahar si se lasa putin deoparte. Galbenusurile se freaca cu restul de 3 linguri de zahar, se adauga amoniacul, apa,faina, nuca macinata si albusurile batute ...
 Baigli-cozonac cu nuca Baigli-cozonac cu nuca
   Preparare: intr-un vas punem faina, mai putina la inceput si adaugam drojdia amestecata cu laptele si cu o lingura de zahar. Lasam 10 minute si apoi amestecam compozitia cu zaharul, ouale, untul, sarea. Framantam un aluat fraged ...
 Cobbler din piersici si mure Cobbler din piersici si mure
Puneti raftul la cuptor in mijlocul cuptorului incalziti cuptorul la 220gr. C Ungeti un vas de sticla sau ceramica cu unt, il ungeti bine, puneti fructele in el impreuna cu zaharul si cu amidonul puteti sa le amestecati daca vreti, eu nu le-am ...
 Bomboloni Bomboloni
Se amesteca drojdia cu faina,apoi se adauga si celelalte ingrediente.Eu am topit untul si l-am amestecat cu zaharul si laptele caldut.Am framantat un aluat molcut pe care l-am lasat la crescut pentru circa 2 ore. Dupa ce a crescut frumos,l-am intins ...
 Cozonac cu mac Cozonac cu mac
Prima data se face maiaua. Drojdia se dizolva in putin lapte caldut cu o lingurita de zahar intr-un castronel. Se adauga 2 lingurite de  faina si o lingurita de sare si se lasa la crescut. Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, coaja de ...
 Prajitura cu foi cu miere si crema de gris Prajitura cu foi cu miere si crema de gris
Intr-un castron smaltuit se pune mierea , zaharul, untul, oul intreg, laptele si bicarbonatul. Se bate cu telul, pe foc mic, pina compozitia incepe sa fiarba in clocot si sa se umfle ca o spuma, dublandu-si volumul. Vasul se ia de pe foc si imediat, ...
 Prajitura Ochelari Prajitura Ochelari
Se freaca drojdia cu o lingurita de zahar, dupa care se adauga laptele caldut. Se face un aluat amestecand faina cu margarina RAMA, drojdia, sarea, galbenusurile de ou si smantana si se lasa sa dospeasca o jumatate de ora, acoperit. Intre timp ...
 Tort cu crema de ness Tort cu crema de ness
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana se obtine o bezea tare. Galbenusurile le amestecam foarte bine cu uleiul, dupa care le incorporam incet in bezea, ...
 Melcisori cu visine Melcisori cu visine
Important e sa folosim toate ingredientele la temperatura camerei , in nici un caz reci. Tava in care le coacem de asemenea sa nu fie rece. Intr-un vas incapator punem faina cernuta, ouale, zaharul, untul moale, vanilia si drojdia dizolvata in lapte ...
 Raffaello Raffaello
Untul se amesteca cu zaharul pana devine cremos. Se adauga laptele praf, nuca de cocos si esenta de migdale. La sfarsit, amestecam cu grija bucatelele de napolitana, pe care le putem da si pe ele la robot, dar foarte putin, pentru a crantani apoi ...
 Panna cotta cu ciocolata Panna cotta cu ciocolata
Frisca lichida  si laptele se amesteca si se pun intr-un vas la foc mic. Cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam zaharul si vanilia si fierbem timp de 1 minut. Dam deoparte si adaugam gelatina hidratata in cateva linguri de apa rece. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-145
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z