SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina

 Lemon cake Lemon cake
Blat: Albusurile se bat cu un praf de sare, la viteza medie, pana se fac spuma, adaugand treptat o jumatate din cantitatea de zahar. Se mareste viteza si se bate pana se intareste spuma. Galbenusurile se bat cu zaharul ramas pana la obtinerea unei ...
 Tort ganache de ciocolata Tort ganache de ciocolata
pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge. adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt. pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece pt crema: topim ...
 Guguluf cu lamaie Guguluf cu lamaie
Se incinge cuptorul si se lasa focul la minim. Forma de guguluf se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Lamaia se spala cu apa fierbinte, apoi se rade coaja si se stoarce zeama. Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra, apoi se adauga pe rand ouale, ...
 Briose cu mere Briose cu mere
Incalzim cuptorul la 200 grade C. Amestecam faina si zaharul intr-un vas, adaugam merele, stafidele si scortisoara. Intr-un alt vas batem untul iaurtul, laptele si oul. Adaugam acest amestec peste primul si omogenizam usor, dupa care turnam ...
 Tarta cu mere si crema de vanilie Tarta cu mere si crema de vanilie
Se pune faina intr-un vas se  face o gaura in mijloc se adauga o priza de sare, zaharul, zaharul vanilat, untul rece (taiat bucatele mici) si galbenusurile.Se amesteca bine aluatul si se framanta pana la omogenizare.Impachetati aluatul in folie ...
 Negresa cu nuci(de post) Negresa cu nuci(de post)
Intr-un castron mare se amesteca zaharul,uleiul,coaja de lamaie,zaharul vanilat,gemul si apa pana devine o compozitie omogena.Apoi adaugam in ploaie faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cacao. La compozitie punem si nucile taiate bucati ...
 Clatite cu inghetata Clatite cu inghetata
1 ou intreg si 2 galbenusuri de amesteca bine cu zaharul si praful de sare. Se adauga treptat laptele, faina, jumatate din cantitatea de ulei, esenta de vanilie si putina drojdie. Se amesteca bine pana se dizolva faina. Albusurile ramase se bat spuma ...
 Carte cu portocale Carte cu portocale
Pandispan: Se bat ouale cu mixerul cel putin 20 min sau pina ce isi tripleaza volumul. Luam cu o lingura sau cu paleta mixerului  putina crema, o lasam sa cada peste compozitie ca si cum am scrie. Daca lasa urme vizibile inseamna ca este gata. ...
 Tort cioco-piersica Tort cioco-piersica
Blatul: Se unge o forma de tort cu diametrul de 26 cm.Se incinge cuptorul la 180gC. Se amesteca untul moale cu 100g zahar,sarea,zaharul vanilat si coaja de portocala,apoi se adauga pe rand cele 6 galbenusuri.Ciocolata se topeste la microunde si apoi ...
  PaŠtits chinois
    Preparare: intr-un bol mare pregatim aluatul amestecand faina cu o maia facuta din 50 ml de lapte, o lingurita de zahar si drojdia. Dupa ce am lasat 15 minute framantam aluatul amestecand compozitia cu zaharul, ouale intregi, untul ...
 Chec rapid in doua culori Chec rapid in doua culori
     * Ungeti o tava pentru chec cu unt si o infainati     * Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat ~8,10 minute pana se albesc ca o crema     * Adaugati faina cernuta cu praful de copt in trei ...
 Mar in sos de caramel a la Ionix Mar in sos de caramel a la Ionix
Marul de spala, se curata de coaja, se taie-n doua si se taie felii. Intr-o tigaie de Teflon punem zaharul la  caramelizat. Cand zaharul s-a caramelizat punem untul si amestecam pentru a se omogeniza. Dupa ce am incorporate untul in caramel, ...
 Kipferl cu vanilie Kipferl cu vanilie
Mai intii de toate, punem migdalele in apa clocotita, pentru a le putea curata mai usor (sau le cumparam gata "dezpielitate"), apoi le macinam. Intr-un castron destul de incapator, cernem faina, adaugam migdalele macinate, zaharul, ...
 Tort Savoare cu Piersici Tort Savoare cu Piersici
 Blatul: Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile le bateti spuma, cand incep sa se intareasca adaugati treptat zaharul si plicul de zahar vanilat. Bateti bine pana intoarceti bolul si ele nu curg. Galbenusurile le bateti bine cu un vaf ...
 Cale prajituri Cale prajituri
Se amesteca bine ouale cu zaharul si faina. Pe dosul unei tavi se pune cate o lingurita de aluat. De preferat ar fi sa puneti cate 6, nu mai multe o data, caci este greu de lucrat. Se baga tava la cuptor si se coc pana incep sa se rumeneasca pe ...
 Biscuiti spritati Biscuiti spritati
Se amesteca untul cu brinza si zaharul, se adauga galbenusul, apoi faina si restul ingredientelor. Sau mai simplu, la masina de paine - lichidele + faina pina ce se omogenizeaza aluatul. Cei care au gindit reteta zic sa sa mai tinem aluatul la rece ...
 Tort de mere Tort de mere
Se ia un vas termorezistent si se unge cu unt. Se curata merele de coaja si se scoate cotorul,apoi se stropesc cu zeama de lamaie sa nu oxideze.Se aseaza in forma si in fiecare gaura se pune putin zahar si cate o lingurita de dulceata.Se pune restul ...
 Prajitura Desteapta Prajitura Desteapta
Punem la foc mic o cratita cu laptele, untul si zaharul. Cand s-a topit untul luam de pe foc si lasam la racit. Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma, galbenusurile le amestecam cu zaharul vanilat. Peste galbenusuri adaugam ...
 Kaiserschmarren Kaiserschmarren
Stafidele se spala bine si apoi se pun in rom. Galbenusurile se bat spuma cu zaharul pudra si sarea. Se adauga apoi laptele si smantana (frisca) lichida, apoi se adauga faina amestecata cu praf de copt. Se lasa compozitia sa se odihneasca 20 de ...
 Placintele cu mere si gem de mere Placintele cu mere si gem de mere
Se face un aluat nu foarte tare din faina, unt, 2 oua, apa si sare. Se imparte in 3 si se tine la frigider cam 1 ora. E important sa fie rece si mai tare aluatul ca sa creasca frumos. Din acest motiv se imparte in 3, sa nu expunem toata compozitia la ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-207
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina - Pagina 43
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z