SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina

 Cremsnit budapesta Cremsnit budapesta
Pregati Blat: Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare. Se aduga la compozitie si ...
 Prajitura MIMOZA Prajitura MIMOZA
-Se framanta ingredientele ptr foi,dupa care aluatul rezultat se imparte in 4 parti egale. -Se intinde fiecare parte cu sucitorul la dimensiunea dorita si foaia se coace pe dosul tavii,pe hartie de copt,rezultatand 4 foi. -Cuptorul trebuie sa fie ...
 Tort de ciocolata cu mere Tort de ciocolata cu mere
Blat: Se bat ouale cu praful de sare,zaharul si vanilia pana ce isi dubleaza voulmul.Se adauga uleiul si laptele,apoi faina amestecata cu cacao,coaja de portocala  si praful de copt.Se toarna aluatul intr-o forma de tort (26cm)tapetata cu ...
 Mini-tarte din faina integrala cu crema de ciocolata Mini-tarte din faina integrala cu crema de ciocolata
Prepararea aluatului: Pe tot parcursul prepararii se folosesc paletele verticale sau se amesteca de jos in sus. Laptele se incalzeste, se pune peste unt, se adauga zaharul si se bate bine pana se topeste zaharul. Se adauga galbenusurile si iaurtul ...
 Turnulete cu mascarpone, ciocolata si menta Turnulete cu mascarpone, ciocolata si menta
Se prepara blatul: se amesteca cu mixerul foarte bine ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga amidonul si faina cernute impreuna. Se amesteca usor cu o spatula, apoi se pune compozitia in forma detasabila tapetata doar la ...
 Tort cu crema de portocale Tort cu crema de portocale
Se feliaza 3 portocale in fasii potrivite. Se pun intr-un sirop fierbinte din 200 g de zahar si 200 ml. de apa. Se fierbe la foc scazut, astfel încât acestea sa devina transparente, fara a se rupe. Se pun pe un gratar la scurs. Pentru ...
 Tarta cu mere taiate sferturi Tarta cu mere taiate sferturi
Untul se bate bine impreuna cu zaharul,se adauga aromele si ouale unul cate unul si la urma faina cernuta si amestecata cu praful de copt...se amesteca tot cu mixerul,dar la viteza mica....intre o lingura de faina si alta se adauga cate o lingura de ...
 Kaiserschmarren Kaiserschmarren
Oana, sa traiesti! :)) Eu am facut portie dubla, ca avem familie mare! :)) Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul pudra si un praf de sare pana devin ca o crema . Se adauga apoi laptele si frisca lichida,  faina amestecata cu praful de copt. ...
 Tort Martisor Tort Martisor
Blatul:   Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilat treptat si se mixeaza in continuare. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, un praf de sare si coaja de portocala. Se adauga galbenusul  la ...
 Torturi cu fructe si frisca Torturi cu fructe si frisca
Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri Albusurile se bat spuma bine apoi se pune zaharul si se mixeaza in continuare dupa care se pune zeama de lamaie apoi se amesteca cu o spatula si se pun 8 galbenusuri +5 linguri de apa rece,apoi faina si se ...
 Melci cu nuca Melci cu nuca
Aluat:se framanta toate impreuna (eu le pun in masina de paine )dupa care se lasa la dospit.Dupa ce a dospit aluatul se imparte in 4 parti egale Fiecare bucata se intinde cu sucitorul pe masa in dreptunghi si se unge cu crema de albusuri cu ...
 Prajitura cu mult unt si capucino Prajitura cu mult unt si capucino
Se topeste 1 pachet de unt in tava in care se va face prajitura,dupa ce s-a topit se pun  200 g nuca prajita si taiata bucatele mici Se lasa deoparte si se face blatul: 6 albusuri se bat spuma cu 250 g zahar .Apa 8 linguri de amesteca cu 3 ...
 Prajitura cu cocos oparit Prajitura cu cocos oparit
Foile:se amesteca toate  si se fac 2 foi( se lucreaza mai greu putin cu foile s-ar puteasa se lipesac putin ,puneti faina) NU se coc separat.Se intinde o foaie care se pune apoi in tava in care va fi facuta prajitura si se lasa deoparte Se face ...
 PRAJITURA CU MERE SI GLAZURA-post PRAJITURA CU MERE SI GLAZURA-post
Se spala merele si se razuiesc (eu le toc cu badidora cu tot cu coaja)apoi se calesc cu 7 linguri de zahar  si putina scortisoara se lasa la racit Aluat pt 3 foi: Se amesteca faina,margarina RAMA,putina sare,zahar,sirop de fructe ,prafu de corp ...
 prajitura fantezie prajitura fantezie
se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat, apoi galbenusurile, dupa care faina, praful de copt si esenta de vanilie, se pune in forma tapetata cu faina si se baga la cuptor pt cc 20 de min, se verifica cu scobitoare. intre timp facem crema ...
 Guguluf in doua culori ornat cu ciocolata. Guguluf in doua culori ornat cu ciocolata.
Se freaca bine untul cu zaharul pana devine  ca o spuma.Untul trebuie scos din timp,in momentul cand incepem sa pregatim coca el trebuie sa fie foarte moale ca sa se poata amesteca bine cu zaharul.Adaugam cate un galbenus pe rand si amestecam cu ...
 Fruit Hat Fruit Hat
1.Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar si 2 linguri scortisoara.Se tine la rece o jumatate de ora. 2.Se incalzeste cuptorul. 3.Se bate frisca Hulala cu putin zahar pudra (2 linguri), se amesteca cu bucatele de pepene galben si se paseaza ...
 Briose cu mere Briose cu mere
Se bat ouala, albusurile si zaharul pina isi dubleaza volumul. Se incorporeaza uleiul, vanilia si se adauga faina cite putin, amestecind usor cu o lingura de lemn, de sus in jos.  Intr-un castron se topeste ciocolata, se lasa ...
 Rulada cu mac Rulada cu mac
Se framanta un aluat din aceste ingrediente.Aluatul trebuie sa fie potrivit,deci vom pune mai intai,ouale,zaharul,rama maestro,coaja rasa de lamaie,zeama de la o lamaie,apoi vom adauga faina,peste care venim cu 150 ml lapte caldut, in care dizolvam ...
 Rulada cu nuca Rulada cu nuca
Se framanta un aluat din aceste ingrediente:rama maestro,oua,faina,coaja rasa de la o lamaie si zeama stoarsa de la o lamaie,o lingura esenta de rom,1 cubulet de drojdie(25 gr),150 ml lapte caldut,ptr a dizolva drojdia,6 linguri de zahar. Aluatul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-207
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina - Pagina 46
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z