SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina

 Tort cu Marzipan Tort cu Marzipan
Se incinge cuptorul la 190⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma dorita (eu am folosit o forma rotunda de 15 cm, una de 20 cm si o forma de inimioara). Intr-un vas, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas, se bate ...
 Tarta exotica Tarta exotica
Grasimea se amesteca bine , cu o lingura, impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pina se omogenizeaza bine. Se adauga galbenusurile, sarea, invartim bine cu lingura , apoi se adauga faina. Framantam bine cu mana cat mai repede ( sa nu se topeasca ...
 Crostoli Crostoli
Se face un aluat din toate ingredientele care se intinde in foaie subtirica. Se taie in patrate sau orice alta forma dorita si se pun la prajit la foc iute in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie apoi se pudreaza cu zahar vanilat. ...
 Checul copilariei mele Checul copilariei mele
Ouale se scot din frigider sa nu fie reci. acestea se bat spuma cu zahar care se pune treptat. peste spuma de oua se pune laptele si uleiul.se amesteca iar cu mixerul sa se incorporeze bine. praful de copt se stinge cu putina zeama de lamaie si se ...
 Placinta cu iaurt Placinta cu iaurt
Cuptorul trebuie sa fie bine incins.Se topeste untul  si jumatate de pachet se pune in tava . Se pregateste compozitia pentru placinta. -se bat ouale spuma cu un praf de sare si o lingura de zahar -se stinge amoniacul cu sucul de la o jumatate ...
 Fursecuri cu ciocolata Fursecuri cu ciocolata
Untul se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste,se adauga oul si se mixeaza in continuare.Ingredientele uscate se amesteca si se cern peste amestecul umed.Se omogenizeaza. Aluatul obtinut se pune intr-o folie de plastic formand o rola! Se da la ...
 Guguluf cu glazura de portocale Guguluf cu glazura de portocale
Ouale se bat cu zahar, esenta de vanilie si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga apoi pe rand untul topit si branza.  Dupa omogenizare se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt. Aluatul se ...
 Negresa de post Negresa de post
Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa,bicarbonatul, faina si celelalte ingrediente.Se amesteca bine si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace, in cuptorul incalzit inainte, aproximativ 30 ...
 Prajitura cu gem si nuca(2) Prajitura cu gem si nuca(2)
Se amesteca ouale cu zaharul, se adauga  untul, apa calda, vanilia, coaja de lamâie si faina în ploaie amestecata cu praful de copt. Se da deoparte putin din coca pentru  a rade pe deasupra iar din ce a ramas se face o foaie ...
 Prajitura cu branza si fanta Prajitura cu branza si fanta
Se separa albusurile de galbenusuri ,apoi se bat bine , cand sunt batute bine albusurile se pune zaharul apoi se mai bate putin dupa care se amesteca cu o lingura de lemn sau o spatula fara a se mai bate si se pune apa amestecata cu galbenusurile si ...
 Mini rulouri ...la buchet! Mini rulouri ...la buchet!
Intr-un bol, cernem faina, drojdia o desfacem cu un pic de lapte caldut ,ouale le batem cu zaharul si laptele in care am pus coaja de lamaie si portocala, vanilia si praful de sare. Facem o adancitura in faina si punem drojdia desfacuta cu lapte, ...
 12 Etaje dulci 12 Etaje dulci
Din aluat se fac 12 blaturi. Ca sa nu muncesc prea mult, eu am cumparat tavite rotunde de unica folosinta, din aluminiu. Se pune cam 3/4 de cana de aluat pentru fiecare blat. Stratul trebuie sa fie foarte subtire, altfel nu va ajunge compozitia ...
 Tarta fina cu capsuni si bezea Tarta fina cu capsuni si bezea
Incingeti cuptorul. Amestecati cu ajutorul mixerului untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul.Adaugati apoi ouale,praful de copt,sarea.faina si uleiul si amestecati bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza bine aluatul. ...
 Tort pascal Tort pascal
Modul de preparare : Se pregatesc 2 vase pentru bain mare - vasul mai mare se pune cu apa la foc pt ca sa fiarba apa. In cel mai mic vas se adauga ouale si zaharul si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga untul si mierea de albina si se ...
 Kanuga Kanuga
Asezam pe foc un vas in care am pus: untul, zaharul, cacaua, cafeaua si nessul. Lasam sa dea cateva clocote. Crema obtinuta o dam la rece. Separam ouale. Batem galbenusurile cu un praf de sare si albusurile spuma. In crema racita ...
 Clatite gratinate Clatite gratinate
Ouale se bat cu un praf de sare, apoi se adauga treptat uleiul, laptele si faina alternand pana se termina tot laptele si obtinem o compozitie nici prea subtire nici prea groasa. ( facem incercarea cu prima clatita ca sa ne dam seama daca mai putem ...
 Prajitura cu branza Prajitura cu branza
Blatul:untul pe jumatate topit se freaca cu zaharul,apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare.Ingredientele uscate se amesteca si se adauga treptat compozitie de ou. Crema:intr-un castron se pune branza,frisca,zaharul,grisul ouale si vanilia si se ...
 Prajitura cu biscuiti Prajitura cu biscuiti
Ungeti tava cu ulei(23 x 33)si acoperiti partea de jos cu hartie de copt. Bateti albusurile adaugand treptat zahar. În cele din urma se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacao. Amestecati cu lingura pentru a nu se lasa,dati la ...
 Tort 'Ciresica' Tort 'Ciresica'
Se face un sirop de zahar ars topind zaharul si adaugand apoi apa si putina zeama de la cirese.Cu acest sirop usor racit se vor insiropa  blaturile de cacao. Se freaca galbenusurile cu zaqharul si cu esenta de vanilie si se adauga usor in ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Mixati frisca si o lasati deoparte.   Într-un vas amestecati faina, ouale si zaharul. Adaugati apoi, putin câte putin, apa, smântâna si zaharul vanilat. Puneti pe foc la flacara mica si amestecati mereu, sa nu se prinda, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-207
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina - Pagina 71
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z