SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina

 Patratele cu ciocolata Patratele cu ciocolata
Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul amestecand continuu.Tapetam o forma (20/30cm) cu unt si faina si coacem blatul la foc mic pentru 40-50 minute. Lasam sa se raceasca ...
 Tort Carioca Tort Carioca
Blaturile.Ambele blaturi se pregatesc in felul urmator:galbenusele sa freaca cu zaharul pina devin cremoase, dupa care se adauga ingredientele in ordinea enumerarii lor, pentru fiecare blat in parte.Se coc la foc potrivit, in tava unsa si infainata ...
 Biscuiti cu gropite Biscuiti cu gropite
Se amesteca toate ingredientele. Se framanta bine , pana se obtine un aluat omogen , care se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min.Se scoate aluatul si se imparte in bilute mici .Fiecare biluta se tavaleste pe jumatate in zahar ,iar apoi ...
 Cuburi ciocolatoase Cuburi ciocolatoase
Blat:Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si cacaoa si se ...
 Prajitura cu mac Prajitura cu mac
1.Inmoi macul in apa calda 2 ore,il scurgi bine pe un prosop de bucatarie.2.Cerni faina si praful de copt intr-un vas mare.3.Freci galbenusurile intr`un vas cu untul pana se inmoaie,apoi adaugi macul,zaharul vanilat si zaharul.4.La sfarsit adaugi ...
 Prajitura cu nuca de cocos a la Laura S. Prajitura cu nuca de cocos a la Laura S.
Din ingredientele(tava mijlocie) pt. blat se prepara un aluat.care,atunci cind luam cu lingura se rupe mai mult decit curge.Acesta masa de aluat se imparte in doua parti egale.O parte se toarna in tava unsa si tapetata cu grasime si faina,sau simplu ...
 Laura s Perlen by Laura S. Laura s Perlen by Laura S.
1.Din ingredientele de aluat se face un aluat cares e tine la frigider ca 1 ora.Se ia bucati din el care se intind pe masa de lucru cu o gr.de ca.3 mm.Se decupeaza rondele cu un diamtru de 2,5-3cm.Se aseaza pe o tava captusita cu hirte de copt si se ...
 prajitura barbi prajitura barbi
prepararea blatului:se separa oulele albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste,peste galbenusuri se pun 2 linguri de ulei si se mesteca pana se omogeniozeaza.se toarna cate putin peste albusuri si se mesteca bine ...
 Desert fin din iaurt Desert fin din iaurt
Fursecuri:Faina se framanta cu margarina Rama, praful de copt, zaharul tos si zaharul vanilat. Se face o sfera care se inveleste intr-o folie de aluminiu si se baga la frigider, circa 30 minute. Cuptorul se preincalzeste la 200 gr Celsius. Din aluat ...
 Cozonac Cozonac
Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana.Cerneti faina intr-un castron mare. Fierbeti intr-o cratita 250 ml lapte cu zaharul, apoi lasati la racit. Intr-o alta cratita pregatiti maiaua astfel: se incalzeste restul de lapte, se ...
 fursecuri cu stafide fursecuri cu stafide
se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga ouale unul cate unul, restul mirodeniilor,faina si la sfarsit stafidele stoarse de apa si coaja de portocala;se pun gramajoare cu lingurita la distanta de 3 cm intre ele pt.ca se latesc la copt-se coc ...
 cozonac iepuras cozonac iepuras
Se pune faina alba intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune un praf de sare si 2 linguri cu zahar tos; Separat se inmoaie drojdia cu putin lapte caldut apoi se toarna si aceasta in gaura pregatita in faina; Se adauga 175 g unt/margarina moale ...
 tarta cu mere tarta cu mere
Pentru aluatSe amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi faina si se amesteca usor pana devine ca un pesmet.apoi se pune laptele rece si se amesteca pana devine o bila de aluat. se da o ora la rece la ...
 Tort cu caise si frisca Tort cu caise si frisca
Se prepara frisca: smintina de frisca - tinuta la rece in prealabil - se bate cu mixerul cca 2-3 minute, sau pina se intareste. Zaharul pudra se incorporeaza la sfirsit. Daca smintina nu se intareste in 3-4 minute, se adauga pe rind cele doua ...
 Cozonac traditional de Craciun Cozonac traditional de Craciun
Se dizolva drojdia cu zaharul si laptele caldut.Se toarna compozitia in faina pusa in prealabil intr-un bol.Se lasa la crecut 15 min.Se adauga ouale batute,mirodeniile,sarea si margarina Rama topita.Se framanta circa 40 min. apoi se lasa aluatul la ...
 Prajitura Ira Prajitura Ira
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, dupa care se adauga faina in ploaie.Separat se bat galbenusurile cu uleiul. Compozitia obtinuta se toarna peste crema de albusuri, zahar si faina. Se toarna zaharul ...
 Tortul perfect pentru orice ocazie Tortul perfect pentru orice ocazie
Pentru blat: Albusurile se bat bine cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana capata consistenta unei maioneze. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina amestecand de jos in sus pentru a nu se pierde din volumul albusului. Se unge o ...
 Prajitura cu frisca si capsuni Prajitura cu frisca si capsuni
Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma, se coace iar cand este rece se taie in doua.Peste prima ...
 Papanasi prajiti Papanasi prajiti
Se freaca intr-un castron brinza de vaci cu ouale, grisul si sarea. Se amesteca bine, sa fie compozitia potrivit de tare. Se ia cu lingura din ea, se aseaza in tigaie in forma rotunda si se prajesc pe ambele parti. Se servesc fierbinti cu zahar ...
 Fursecuri cu nuci Fursecuri cu nuci
Zaharul se freaca cu margarina, pana devine o spuma, apoi se adauga galbenusurile pe rand, esenta de rom, zaharul vanilat, sarea, 40 gr nuci si ultima, faina in ploaie. Se framanta bine, aluatul format se baga la frigider, timp de 30 minute. Aluatul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-207
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina - Pagina 192
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z