SiteDeBucate » cimbru

Retete cu cimbru

 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Intr-o oala se pune apa la fiert intre timp legumele se spala,si se curata apoi ardeii se toaca cubulete mici, ceapa se toaca marunt, telina,morcovul,cartoful,rosiile se rad pe razatoarea mare si se pun peste apa la fiert. Intre timp carnea si ...
 Supa de varza Supa de varza
Se taie varza marunt Morcovul ,ardeiul ,ceapa,rosiile se tie bucatele mici sau se toaca. Se calesc toate fara varza in putin ulei apoi se pune apa ,varza tocata cimbru si frunzele de telina. Se lasa sa fierba bine toate 25-30 minute dupa care se pune ...
 Muratura de ardei umpluti cu varza Muratura de ardei umpluti cu varza
Prima data se taie varza julien,se freaca cu sare mare,se stoarce si se lasa asa 2-3 ore. Intre timp se scoate cotorul ardeilor si se spala. Se umple ardeii cu varza(dupa ce a stat varza)se indeasa bine varza in ei. Se curata hreanul si se taie pe ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Am spalat si curatat ardeii. Carnea macinata am amestecat-o cu ceapa data prin razatoare, cu orezul spalat si scurs de apa, sare, piper, ou, si cimbru. Am umplut apoi ardeii cu amestecul obtinut. Am pus ardeii intr-o cratita iar peste ei am turnat ...
 Pui cu rozmarin la vasul tajine Pui cu rozmarin la vasul tajine
Sunt foarte incantata de acest vas, sincer nu am facut niciodata un pui mai fraged la cuptor pana acum , este ca untul se desprinde carnea de pe oase. Ma bucur foarte mult ca am aflat de acest vas. Am facut azi un pui cam de 1.300 grame in vasul ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Carnea de pui se portioneaza si se caleste in 2-3 linguri ulei. Dupa ce a capatat o crusta crocanta se adauga vinul si se lasa sa fiarba 5-6 minute, sa se evapore. Carnea se scoate apoi pe o farfurie. In aceeasi tigaie se pun: ceapa tocata marunt si ...
 Muschi de vita la gratar Muschi de vita la gratar
se feliaza muschiul de vita se condimenteaza si se unge cu ulei se prajeste la gratar cate 3-4 min pe fiecare parte untul se taie in cubulete care se tavalesc prin verdeata tocata serviti rapid muschiuletul, cu untul deasupra se va topi fragezind ...
 Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte
se curata pestele si legumele ,se spala,se portioneaza si se usuca cu un servet curat.uleiul se amesteca cu condimentele si cu acest amestec se ung legumele si pestele.se pun pe gratarul incins si se frig.rosiile se decojesc si se paseaza cu ...
 Calbas cu pasat(orez) Calbas cu pasat(orez)
Dupa ce s-au fiert carnurile le taiem bucati si le amestecam cu pasatul(orezul) si adaugam ceapa calita.Le condimentam. Neaparat la calbas trebuie cimbru. Umplem matele (alea groase de la porc), legam la capete si ii undam.Se pun pe urma la fum. ...
 Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume
carnea se zvanta cu un prosop, se bate putin sa se fragezeasca si se prajeste in ulei de masline la foc iute, sa prinda o crusta aurie se aseaza carnea in tava, se pun si cartofii taiati felii printre carne, se pune uleiul in care s-a prajit carnea ...
 Gogonele murate Gogonele murate
se pun frunze de telina,cimbru,1 frunza de dafin,2 frunze de visin,marar,2-3 bucati de hrean curatat. Se pun gogonele si ardeiul iute. Pe deasupra se pun frunze de visin,1 frunza de dafin si hrean. Se pune apa la fiert cu boabe de mustar si de piper ...
 Sarmale cu mamaliguta Sarmale cu mamaliguta
Se caleste ceapa in ulei 2-3 minute apoi se pune boia dulce de ardei dupa care orezul si se amesteca bine 5 minute ,dupa care am luat cratita de pe foc si am pus carnea tocata si 4-5 linguri pasta de tomate(restul de pasta de tomate se pune peste ...
 Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin
Pulpele se spala se sterg bine de apa apoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni. Cartofii noi se curata bine apoi se ...
 Pulpe de pui aromate Pulpe de pui aromate
Se taie usturoiul si se amesteca cu rosiile taiate cubulete, patrunjelul taiat marunt si  cimbrul .Adaugam putin ulei de masline , condimentam dupa gust cu sare si piper si omogenizam bine.Ungem cu acest amestec fiecare bucata de pulpa in ...
 Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii
Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei.Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem ca si cartofii pai,la fel si ardeiul.Le adaugam la ceapa si le lasam pana se inmoaie.Cand s-au inmuiat adaugam rosiile taiate,sosul de rosii,usturoiul taiat ...
 Sarmale in vas roman Sarmale in vas roman
Se amesteca cele doua feluri de carne tocata si se mai dau o data prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita.Se adauga orezul spalat si scurs de apa si un varf de cutit cu piper si sare daca este cazul. Varza cruda se opareste si i se taie ...
 Gratar cu sos "ciocolatiu" Gratar cu sos "ciocolatiu"
cartofii se curata si se fierb in apa usor sarata dar la foc mic ca sa ramana intregi.se spala legumele si pestele si se usuca.pestele,vinetele si dovleceii se portioneaza,se ung cu ulei de masline,se presara cu sare,piper,cimbru si chilli si se frig ...
 Uleiuri aromate Uleiuri aromate
pui intr-o sticluta foile de dafin si piper boabe.in a doua sticluta cativa catei de usturoi si boabe de piper.in a treia frunzele si cojile de lamaie iar in ultima crengute de cimbru,chilli si cativa ardei iuti.completezi sticlutele cu ulei de ...
 Gaina cu rosioare Gaina cu rosioare
speli bine carnea si o pui la fiert in apa rece cu putina sare.spumezi de cate ori este nevoie.cand carnea este aproape fiarta o scoti si o pui sa se rumeneasca putin intr-o tigaie cu cele 2 linguri de ulei . adaugi rosioarele si le lasi sa se ...
 Piept afumat Piept afumat
Pieptul de pui il frecam bine cu sare si celelate condimente si il lasam la macerat vreo 6 ore. Apoi ne pregatim afumatoarea :Ne trebuie un  tuci destul de mare sau vreo oala mai uratica asa ca se afuma si nu mai iese apoi . Pregatim un pachetel ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cimbru - Pagina 29
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z