SiteDeBucate » Semipreparate si preparate de casa » Piept afumat

Piept afumat

Ingrediente - Piept afumat


1 piept de pui
sare mare ,piper,usturoi pudra,boia.
Pentru afumatoare:
folie de aluminiu
orez,scobitori,ceaiuri ,condimente gen oregano,cimbru etc
Mod de preparare - Piept afumat
Pieptul de pui il frecam bine cu sare si celelate condimente si il lasam la macerat vreo 6 ore.
Apoi ne pregatim afumatoarea :Ne trebuie un  tuci destul de mare sau vreo oala mai uratica asa ca se afuma si nu mai iese apoi .
Pregatim un pachetel cu orez,scobitori,condimente ,merge si rumegus daca aveti.Le impaturiti bine in folie de aluminiu si o perforati din loc in loc.
Puneti pachetul pe fundul tuciului ,apoi eu am pus gratarul de la microunde ,am pus pieptul .Acoperim vasul cu folie si il punem pe aragaz pentru maxim 20 de minute.
Sursa
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Piept afumat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z