SiteDeBucate » cascaval

Retete cu cascaval

 Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi
Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta.Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare.Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple ...
 Snitel umplut Snitel umplut
Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si ...
 Muschiulet de porc impletit Muschiulet de porc impletit
Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline.Se taie muschiuletul pe lung in doua,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa 2 cm. Se ia carnaciorul afumat, firul de usturoi si se impleteste o coada,iar ...
 Snitel Michel cu trandafirasi  de cartofi Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi
Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri.Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si ...
 Piept la cuptor cu cartofi si morcov Piept la cuptor cu cartofi si morcov
Curatam legumele, le spalam si le taiem felii de cca 0,5 cm morcovii si 1-1,5 cm cartofii. Usturoiul il curatam si il taiem in 2. Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs, apoi se taie bucati de 5-6 cm nu foarte groase, dar nici foarte ...
 Rulouri din pulpa de pui la cuptor Rulouri din pulpa de pui la cuptor
Pulpele dezosate se condimenteaza cu sare, piper, usturoi tocat marunt/zdrobit. Se adauga in straturi cascavalul/mozzarella, cabanosul, ardeiul gras, rulandu-se strans si fixandu-se cu scobitori de lemn.Se pun in tava, se dau la cuptor aprox. o ora. ...
 Snitel cu cascaval Snitel cu cascaval
Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).Se infasoara, se prinde cu scobitori si se pun bucatile de pui una linga alta intr-un vas termorezistent uns cu ulei.Se presara sare si piper si se da la ...
 Snitele umplute cu cascaval Snitele umplute cu cascaval
Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se dau prin pesmet amestecat cu patrunjel pudra.Se frig in uleiul fierbinte.Am servit cu cartofi piurè si salata de castraveti.Am ...
 Rulada de porc cu garnitura de cartofi Rulada de porc cu garnitura de cartofi
* Muschiul de porc se spala se sterge si se usuca bine;* Se taie pe lungime si ser deschide ca o carte,se bate bine pana se subtiaza,se presara sare,piper,delikat,se acopera cu felii de piept de pui batute si acestea in prealabil,iar in final ...
 Pulpe crocante si picante Pulpe crocante si picante
Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor. Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale. Dupa ce pulpele sunt fierte, se portioneaza ...
 Coronita de purcel cu legume la cuptor Coronita de purcel cu legume la cuptor
Sira de porc se cresteaza un pic si se leaga formandu-se un cerc, se taie o ceapa in 4-6 bucati, telina la fel, morcovul rondele, se pun 2 foi de dafin, se pune apa intr-o oala de marime medie se asezoneaza cu sare, se fierbe, se pune capacul.Se lasa ...
 Manzat la tava cu garnitura gratinata Manzat la tava cu garnitura gratinata
Manzatul se taie in felii groase de latul unui deget, se aseaza intr-o tava. Intr-un castron punem condimente de gratar cca o lingura turnam peste ele 3-4 linguri ulei si amestecam, apoi adaugam vinul si apa. Intreaga compozitie o turnam peste carne, ...
 Piept de curcan la cuptor Piept de curcan la cuptor
Se taie pieptul in doua bucati. Fiecare parte se cresteaza din 2 in 2 cm dar nu pina jos. In fiecare compartiment se pune cascaval si salam. Se condimenteaza si se pune pe o folie in care am pus putin unt. Se inchide bine folia si se da pieptul la ...
 PLATOU CALD MUNTENESC PLATOU CALD MUNTENESC
Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula : faina, ou batut, pesmet ) de doua ori ( pt. a nu se sparge la prajit ) si se prajeste in ulei incins pe o parte si pe alta.Mititeii se frig pe ...
 Cordon bleu Cordon bleu
Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si oregano.Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie de sunca presata si cate o felie de cascaval.Se ruleaza ...
 Pachetele de pui cu sunca si cascaval Pachetele de pui cu sunca si cascaval
Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o parte o felie de sunca apoi o felie de cascaval. Se acopera cu cealalta parte de piept (ca un sandwich). Se bat ouale cu sare si piper. Se trece ...
 cotlete de miel milaneze cotlete de miel milaneze
Incalzeste unt intr-o cratita, moaie cotletele, scoatele si tavaleste-le in pesmet si branza.bate ouale si moaie cotletele, tavalestele iar prin pesmet si branza, moaie iar in unt si frige-le pe gratar la foc mediu.Se servesc cu legume asortate si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-95
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cascaval - Pagina 75
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z