SiteDeBucate » cascaval

Retete cu cascaval

 Ciupercute cu verdeata si cascaval Ciupercute cu verdeata si cascaval
 Se spala si apoi se curata ciupercile.Sesepara coditele de palaria ciupercilor si se lasa la scurs. Se spala apoi si se taie marunt verdeata si ardeilu iute.Se taie coditele marunt si se amesteca cu verdeata, ardeiul iute si uleiul de ...
 Inele de ceapa pane Inele de ceapa pane
se taie ceapa rondele si se da la frigider pt o ora( de ce nu stiu :D )., puneti o folie peste ea k sa nu fie nevoie sa luati frigiderul la spalat :)) pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt ...
 File de pangasius pe pat de legume File de pangasius pe pat de legume
 Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste. Dovleceii si rosiile se taie rondele. Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si rosii apoi pestele si mai apoi restul de ...
 Cartofi pane Cartofi pane
punem cartofii la fiert in coaja. dupa ce au fiert ii taiem felii putin mai groase si ii dam prin compozitia formata din faina, lapte, ou, sare, piper, boia si cascavalul ras, dupa care ii dam prin pesmet si ii punem la prajit in ulei incins. se pot ...
 Pizza cu sos de rosii Pizza cu sos de rosii
 Prepararea aluatului: Faina, sarea si drojdia se pun intr-un vas, se adauga uleiul si apa fierbinte cat se cere pentru a forma un aluat moale. Se intinde aluatul pe o plansa unsa cu ulei si se lasa sa creasca aproximativ 15 - 20 min. Dupa ce ...
 Ciupercute la cuptor Ciupercute la cuptor
SPELI CIUPERCILE SUB JET DE APA RECE SI LE CURETI.LE INDEPARTEZI CU GRIJA PICIORUSELE,LE TOCI MARUNT,LA FEL PROCEDAND SI CU CEAPA.LE CALESTI IMPREUNA IN ULEI DE MASLINE PANA SCADE ZEAMA PE CARE O LASA CIUPERCILE,LE CONDIMENTEZI CU SARE SI PIPER SI CU ...
 Paste Colorate Paste Colorate
Se fierb pastele in apa cu sare si cativa stropi de ulei, urmand instructiunile de pe pachet in ceea ce priveste timpul de fierbere. Apoi se strecoara si se trec sub jet de apa rece. Sunca si cascavalul se taie fasii subtiri , aproximativ de lungimea ...
 Hachis parmentier Hachis parmentier
 Retetea e simpla ca idee, avem la baza un strata de legume si carne ( rereta spunede vita eu ampus de pui ) tocat fin si gatit putin in prealabil si un piure de cartofi mai consistent cu galbenus de ou si cascaval ras in compotitie ca si patura ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Se prepara din ou, faina, lapte si un praf de sare un aluat ca de clatite, putin mai gros. Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, prin aluatul de clatite, apoi prin pesmet. Se tapeteaza bine bine cu pesmet, altfel la prajit ...
 Platou rece cu aperitiv Platou rece cu aperitiv
se taie toate si se aranjeaza in graba pe platou.................asa am pregatit eu la o urgenta mare ,se decoreaza dupa bunul plac ...
 Ciuperci umplute cu cascaval Ciuperci umplute cu cascaval
Se curata ciupercile si se cot piciorusele, care se toaca marunt si se calesc putin cu ceapa in putin unt topit . Se adauga sare si piper, iar dupa ce se racesc  se amesteca cu casacavalul ras si untul Se unge un vas de yena bine cu unt apoi se ...
 Rulada de pui cu cascaval Rulada de pui cu cascaval
Se taie pieptul de pui si se bate putin apoi se pune pe o folie de aluminiu uns cu unt. Se adauga feliile de branza dupa care se pune peste baconul taiat cubulete. Prajim 3 cremvusti, adaugam celor pregatite mai sus si rulam cu grija. Se inveleste ...
 Pateuri cu crenwurst Pateuri cu crenwurst
Crenvurstii se curata de pielita si se maruntesc cu o furculita, intr-un bol.  Frunzele de patrunjel se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare. Peste crenvursti, se adauga un ou intreg si albusul de la cel de-al doilea ou, frunzele de ...
 Pulpe de pui, crocante si picante Pulpe de pui, crocante si picante
Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor. Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale. Pulpele, se portioneaza (daca sunt intregi) si se trec prin faina, ou, apoi prin amestecul ...
 Lasagna cu suc de rosii Lasagna cu suc de rosii
Punem intr-o tigaie uleiul sa se incinga, adaugam ceapa taiata rondele, sunculita taraneasca taiata felii subtiri. Se lasa sa se inabuse bine, se adauga si ciupercile si se lasa sa se caleasca cateva minute, adaugam condimente , delikat dupa gust si ...
 Gustare pentru udatori Gustare pentru udatori
Se aseaza frumos  toate ingredientele pe un platou ...
 Crenvusti umpluti Crenvusti umpluti
Crenvustii se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, in partea de jos cele 2 jumatati vor ramane prinse. Interiorul il ungem cu mustar, apoi il umplem cu fasii de cascaval. Cu o felie de sunculita taiata subtire prindem crenvusti-ul la mijloc, ca o ...
 Omleta cu drob Omleta cu drob
se taie cartofii dupa preferinte si se pun in tigaie la prajit, dupa ce s-au prajit punem ouale batute cu sare si piper, formam o omleta, o intoarcem pe ambele parti ajutandu-ne de un capac, dupa care punem drobul taiat cubulete si cascavalul ras, o ...
 Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu
Aluatul se prepara simplu,intr-un bol mare se pune faina amestecata cu sarea, apoi facem o maia din 100 ml apa calduta , drojdia si lingurita de zahar , pe care o turnam intr-o groapa facuta in faina si o lasam presarata cu putina faina 15 ...
 Polonice oltenesti Polonice oltenesti
Se fierb ouale (daca nu aveti ramase de la sarbatori) apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi se frig carnatii , se scurg bine , se despica pe mijloc si se scoate carnea tocata din ei.Se ia o cantitate ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-95
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cascaval - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z