SiteDeBucate » cascaval

Retete cu cascaval

 Budinca de dovlecel Budinca de dovlecel
Dam pe razatoarea mare cascavalul si branza.Spalam si curatam dovleceii,ii taiem rondele si ii vom pune intr-o tava de yenna.Vom pune un rand de dovlecel,un rand de branza,un rand de dovlecel,un rand de cascaval,si asa pana sus,deoarece deasupra vom ...
 Sufleu de bruccoli Sufleu de bruccoli
Dupa ce se spala,broccoli se fierbe cca 4 minute;pe urma se spala cu apa rece,se pune intr-o strecuratoare,apoi se desface in buchetele.Ciupercile se calesc,in putin ulei de masline,doar pina ce se evapora apa.Intr-un vas se mesteca bine cele 3 ...
 cartofi frantuzesti la cuptor cartofi frantuzesti la cuptor
cartofii se fierb cu sare si se taie rotunzi.se unge o tava cu unt apoi se aseaza un strat de carofi unul de branza rasa cu 2 oua fierte taiate bucatele apoi iar cartofi si deasupra cascaval ras cu oua batute.se da la cuptor 15 minute.se presara cu ...
 Milinka Milinka
Intr-un bol se freaca ouale cu untul moale ca sa se desfaca complect,se adauga faina si iaurt si se amesteca in continuare,se adauga smintana si o parte din cascavalul ras.Se amesteca bine in continuare dupa care se toarna intr-o forma de chec mai ...
 Taitei gratinati cu ciuperci si cascaval Taitei gratinati cu ciuperci si cascaval
Se fierb taieteii in apa cu sare, se spala si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa taiata marunt cu ciupercile taiate si ele lamele si la sfarsit se adauga si 2-3 rosii din bulion taiate marunt(sau pasta de rosii, suc de rosii), sare si ...
 Dovlecei cu branza la cuptor Dovlecei cu branza la cuptor
Se curata dovlecelul, se da pe razatoarea mare si se stoarce. Branza de vaca faramitata se amesteca cu telemeaua de oaie data prin razatoarea mica si se condimenteaza cu putina vegeta si piper. Se adauga mararul sau alte verdeturi.Se face un sos ...
 Budinca de paste cu branza si sunca Budinca de paste cu branza si sunca
Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da pe razatoarea mare telemeaua. Se fierb pastele "al dente". O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt care se va unge cu o lingura de unt. Se pune un ...
 Budinca de macaroane Budinca de macaroane
Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie in cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea mica.Se amesteca macaroanele cu 100 g unt,cu branza,cu sunca si ouale.Se face o foaie de taietei dintr-un ...
 Saratele economice Saratele economice
Margarina tinuta la temperatura camerei se amesteca cu laptele caldut.Se omogenizeaza bine,dupa care se adauga 1 ou batut,un varf de sare,zaharul vanilat,esenta de rom si praful de copt.Se amesteca bine chiar cu mana si treptat se adauga faina pana ...
 Placinta cu branza- cu foi de placinta cumparate Placinta cu branza- cu foi de placinta cumparate
Umplutura de branza:Se rade branza pe razatoarea mare, se amesteca cu 2 oua intregi si un albus (un galbenus se pastreaza pentru uns placinta pe deasupra), se adauga 3 linguri de smantana, mararul tocat marunt, sare dupa gust si piper alb.Se pun la ...
 Saratele Saratele
Se framanta faina cu margarina apoi se pun 2 oua,cubul de drojdie inmuiat in 3 linguri de lapte caldut, o lingurita de sare si chimionul.Se framanta toate apoi se intinde cate-o foaie si se fac forme.Se pun intr-o tava si se ung formele cu un ou ...
 Gogosi cu cascaval Gogosi cu cascaval
- albusurile se bat spuma tare- cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile- se formeaza gogosele mici, de marimea unei nuci care se tavalesc prin pesmet- se prajesc in ulei incins ...
 saratele delicioase. saratele delicioase.
pt coca se amesteca untul cu apa(in care dizolvi sarea),faina,cascavalul ras si faina pina formezi o coca iei bucati din coca formata si o intinzi, o ungi toata cu ou si presari chimen tai betisoare si le dai la cuptor la temp pe care o fol tu pt ...
 Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia
Deocamdata pregatim cascavalul cu rozmarinul, tocam rozmarinul si intr-o farfurie punem: ¾ din cascaval, rozmarinul, piper negru, cimbru, maioran si sare toate astea amestecam bine.Apoi curatim usturoiul sil taiem in 2 ori in 4 parti, cu cutitul ...
 Rulada din muschi de porc Rulada din muschi de porc
Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi ...
 Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate tocate marunt .Dupa ce se scot pulpele din supa si se racesc ,se dau prin ouale batute cu sare si condimente,apoi prin amestecul de faina si pesmet . Se ...
 Curcan cu oua Ochi de paun Curcan cu oua Ochi de paun
Taiati si bateti pieptul de curcan, ca sa obtineti un dreptunghi de aproximativ 30 x 20 cm si condimentati, apoi intindeti-l pe o folie de aluminiu unsa cu ulei de masline (cine doreste il poate intinde pe 2-3 foi de placinta unse intre ele cu ulei ...
 Rulada de porc si ciuperci la cuptor Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu ...
 Rulouri din piept de curcan cu cartofi pe pat de legume Rulouri din piept de curcan cu cartofi pe pat de legume
Rulourile:Pieptul se taie in felii, se bate putin ca la snitele, se pune condimentul, se aseaza o felie de cascaval, o bucata de carnat apoi se ruleaza si se leaga cu ata sau se pot pune cu scobitori. Se pune intr-o tava ulei si putina apa se aseaza ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Carnea se taie cu cutitul din centrul pieptului spre exterior ,deschizand-o ca pe o carte,se bate bine cu un ciocan de bucatarie,dar mai intai se unge cu un fir de ulei se acopera cu hartie pergament,se bate facand atentie,carnea fiind ft ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-95
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cascaval - Pagina 74
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z