Rulouri din carne de porc cu ciuperci
Carnita bine curatata si spalata , o vei taia in zece bucati (sau o vei felia in 10 felii subtiri, in functie de bucata de muschi) si vei bate fiecare bucata ca pentru snitele. ...
Gordon bleu de porc
O reteta faimoasa in intreaga lume, savoarea branzei se impleteste delicios de simplu cu cea a carnii de porc, intr-o armonie mai mult decat perfecta, alaturi de o garnitura la alegere ! ...
Chiftelute in sos de rosii
Inmoi painea in apa. Cureti si tai ceapa si usturoiul. Razi fin cascavalul. Tai sunca in fasii, rosiile din conserva in cubulete, iar maslinele in rondele subtiri. ...
Muschi de porc in aluat de clatite
Speli carnea, o usuci cu un servet de bucatarie si o tai felii pe care le bati ca pentru snitele.Le presari cu sare si le prajesti in ulei incins.Cureti apoi ceapa si ciupercile, le tai marunt si le calesti impreuna in tigaie si dupa 10 minute ...
Sufleu de ficat
Oparesti bine ficatul, il cureti de pielite, il dai prin masina de tocat si il calesti in 50 g unt.Restul de unt se amesteca cu faina si laptele si se fierbe sosul obtinut 15 minute la foc mic.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca, apoi se ...
1