SiteDeBucate » ou

Retete cu ou

 Chiftelute de legume Chiftelute de legume
Curatam legumele de coaja(dovlecelul , morcovul) si le dam pe razatoare , morcovul pe razatoare mica iar dovlecei pe razatoarea mare. Cartofi fierti ii pasam , ceapa verde si mararul le taiem marunt . Omogenizam toate aceste legume si adaugam peste ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Vinetele se coc,se curata si se toaca marunt,ceapa se toaca si ea marunt si se amesteca cu vinetele. Din galbenusul fiert si cel nefiert,1 lingura mustar,zeama de lamaie si ulei se face o maioneza tare.Maioneza se pune in vinete,se sareaza,se ...
 Clatite la metru Clatite la metru
Se coc clatitele simple fara zahar,apoi se lasa la racit Dupa ce s-au racit se iau clatitele si se aseaza suprapuse,cate 5-6 bucati (vezi foto>)apoi se pune crema de branza ,sunca ,ardei rosu taiat subtire se dau capetele spre interior si se ...
 Prajitura cu foi de miere si crema de vanilie Prajitura cu foi de miere si crema de vanilie
MOD DE PREPARARE: Foile:oul,untul,laptele,mierea,zaharul se pun intr-o cratita si se amesteca putin cu telul,apoi se pune pe foc mic amestecand continuu. Se lasa pe foc pana se incalzeste putin si zaharul se topeste.Amestecul se toarna peste ...
 Covrigei Covrigei
Drojdia o dizolvam in lapte caldut.Frecam margarina RAMA ,untura si smantana pana devin o pasta omogena apoi incorporam faina,galbenusul de ou,sare drojdia dizolvata si framantam bine. Eu nu am avut forma de covrigei si i-am modelat ,merg si taiati ...
 Palermo Palermo
Se taie feliute subtiri din pieptul de curcan apoi se bat , se sareaza, se pipereaza putin dupa care se pune o feliuta de sunca si una de cascaval apoi din nou sunca si  piept de curcan, se prind cu scobitori ca altfel nu imi statea si nu am ...
 Spaghetti cu ton Spaghetti cu ton
Se incinge cuptorul la 200°C. Pentru chiftelutele de ton se amesteca toate ingredientele intr-un vas apoi din compozitia rezultata se formeaza 16 bilute. Pentru sos se amesteca pasta de rosii cu cateii de usturoi zdrobiti, zaharul si 1 lingurita ...
 Piept de pui cu parmesan Piept de pui cu parmesan
Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea ...
 Budinca cu legume de vara Budinca cu legume de vara
Aluatul Ingredientele se amesteca, se framanta putin (doar cat sa devina omogen) si se lasa cam o ora la frigider,in folie. Legumele Fasolica se da incateva clocote in apa sarata. Dovlecelul taiat rondele se inmoaie in putin ulei de masline impreuna ...
 Farfale cu crochete de pui Farfale cu crochete de pui
Preparam mai intai crochetele: Carnea se toaca apoi se amesteca cu cartoful ras si scurs de zeama, oul, usturoiul pisat ,mararul si patrunjelul tocate marunt. Dupa gust adaugam sare, piper iar la sfarsit pesmetul. Se amesteca bine si in cazul in care ...
 Saratele fragede Saratele fragede
Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina RAMA,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde ...
 Sos Gribiche Sos Gribiche
Se fierbe in apa cu sare, oul , de jumatate ca sa-i ramana galbenusul moale( 2-3 minute) Cand este gata se rastoarna apa de pe el si il lasam 2 minute sa se raceasca in apa rece. Il curatam si il zdrobim cu furculita ca sa se faramiteze albusul ...
 Aperitiv Briza Marii Aperitiv Briza Marii
Se amesteca branza cu cascavalul si cu untul si se fac bilute ce se lasa putin la rece.Apoi se orneaza cu bulinute din ardei rosu si coaja de castravete.Pentru bulinute am folosit ustensila de scos cotorul marului si pentru coaja de castravete ...
 Chiftelute de dovlecei cu branza Chiftelute de dovlecei cu branza
Dovleceii se spala, se curata de coaja si de samburi si se dau pe razatoarea mare. Se sareaza si se pun la scurs intr-o strecuratoare cam jumatate de ora. Usturoiul se curata si se piseaza. Branza telemea se da pe razatoarea mica. Dovleacul se ...
 Salata de vinete cu maioneza si ceapa calita Salata de vinete cu maioneza si ceapa calita
Se coc vinetele pe flacara aragazului. Se lasa la racit, apoi se curata si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Se prepara maioneza : se pun in vasul mixerului vertical oul intreg, mustarul, uleiul si putina sare. Se mixeaza toate ingredientele si ...
 Ardei umpluti cu ciuperci Ardei umpluti cu ciuperci
Ardeii se spala, se taie in 2 pe lungime si se curata de cotoare. Ciupercile spalate si curatate se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu ceapa in cateva linguri cu ulei de masline. Cand a scazut zeama lasata de ciuperci se adauga pieptul de ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute). Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs. Se stoarce bine apoi se ...
 Tarta cu marmelada Tarta cu marmelada
Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita. Intr-un vas se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga apoi untul si se amesteca pana la omogenizare.Se rastoarna ...
 Mini tarte cu ciocolata Mini tarte cu ciocolata
Blat: Oul se amesteca impreuna cu untul moale, zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare. Se adauga faina si se framanta un aluat omogen si nelipicios. Se da la rece pentru jumatate de ora. Crema: Frisca o turnam peste ciocolata rupta bucatele. ...
 Ciorba de rosii cu perisoare Ciorba de rosii cu perisoare
Se curata  si se taie cubulete ardeiul,cartofii,ceapa,rosiile si morcovii si se pun sa fiarba in apa cu sare si ulei.Dupa ce a dat cateva clocote,se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit. Separat,intr-un castron,se pun carnea ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-131
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ou - Pagina 49
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z