SiteDeBucate » galbenus

Retete cu galbenus

 PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE
Intr-un vas mai mare se pune faina,sarea,zaharul,galbenusul si drojdia.(eu am folosit drojdie uscata si am dizolvat-o inainte in putin lapte caldut),se adauga laptele caldut si se framanta un aluat omogen,uleiul se adauga treptat ca la maioneza si se ...
 Tort cu crema de nuca de cocos verde Tort cu crema de nuca de cocos verde
Se face un pandispan din primele cinci ingrediente si se pune la copt in cuptorul dinainte incalzit.( albusurile se bat spuma , galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pina isi dubleaza volumul. Adaugam faina cu praful de copt si apa daca ...
 Tarta cu crema delicioasa Tarta cu crema delicioasa
Pregatim pasta:amestecam faina cu praful de copt,adaugam zaharul,oul,apa rece,iar la sfarsit cuburile de margarina,vom obtine o coca pe care o vom pune in frigider timp de 20 minute;Intre timp pregatim crema:punem la fiert laptele,batem galbenusurile ...
 Coronita cu ciocolata Coronita cu ciocolata
Mai intai se face maiaua, deci drojdia se pune intr-un castronel cu 50 ml lapte si o lingurita de zahar, si se lasa langa o sursa de caldura pana cand creste.Faina se pune intr-un castron mare, se toarna drojdia, zaharul,praful de sare, untul taiat ...
 Minitarte cu piersici Minitarte cu piersici
Preparare : pregatim formele de tarte ungandu-le bine cu un strat de unt, pentru reteta asta si punem cuptorul la preincalzit la 200 grade.Preparam aluatul amestecand pentru inceput oul cu zaharul pana avem o spuma pufoasa apoi adaugam untul la ...
 Cozonac Cozonac
Se pune 3/4 din faina intr un castron, in mijloc se pune drojdia sfaramata peste care se adauga putin lapte caldut. Se lasa mputin maiaua la crescut.Galbenusurile se freaca cu 1/2 lingurita de sare.Se pun galbenusurile peste maia si se amesteca bine. ...
 Piersici la cuptor Piersici la cuptor
Se spala piersicile si se scot samburii cu grija, cu ajutorul unui cutit, in jurul samburelui, facand o mic scobitura. Separat se amesteca cacao, zahar, biscuitii, ciocolata rasa, galbenusul si romul. Se face o crema cu care se vor umple piersicile, ...
 Gateau au chocolat Gateau au chocolat
Preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se tapeteaza o tava rotunda de 18 cm diametru cu unt si hartie de copt.Intr-un caston mic se mixeaza untul cu ciocolata topita ( la bain-marie spunea reteta eu am topit-o la microunde sa mearga mai ...
 Tarta cu banane Tarta cu banane
1. Incalziti cuptorul in prealabil(210°C de preferat).Amestecati toate ingredientele pentru aluat, intindeti aluatul cu mana intr-o forma de tarte astfel incat sa o acoperiti integral (preferabil un pic si marginile formei)si dati la copt pt 15-20 ...
 Fursecuri arabesti Fursecuri arabesti
1. Se amestecă ouăle cu lingura de apă, se adaugă zahărul şi stropul de vanilie şi se bate totul foarte bine. În timp ce mixerul merge, adăugăm uleiul şi mixam totul bine.2. Adăugăm făina amestecată cu praful de copt..3. Aluatul ...
 Branzoici Branzoici
In 250 ml lapte caldut dizolvam drojdia, 2 linguri zahar,sarea,zaharul vanilat .In faina se face o gaura in care turnam amestecul de mai sus si il amestecam cu un pic de faina si il lasam la dospit la loc caldut 1/2 ora.Dupa ce a dospit adaugam cele ...
 Tiramisu Tiramisu
Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata un pic la cuptorul cu microunde, dupa ce au fost amestecate se omogenizeaza cu frisca batuta. ...
 COZONAC CU MAC SI GHIMBIR. COZONAC CU MAC SI GHIMBIR.
In 250 ml lapte caldut dizolvam drojdia, 2 linguri zahar, sarea, zaharul vanilat.In faina se face o gaura in care turnam amestecul de mai sus si il amestecam cu un pic de faina si lasam la dospit la loc caldut 1/2 ora.Dupa ce a dospit adaugam cele 8 ...
 Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina
Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20sau 25 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara ...
 Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez
1)Cartofi se taie cuburi si se fierb in apa cu sare mare.Intre timp se condimenteaza cotletele cu sare,piper,usturoi granulat(optional)si cimbru sau alt condiment care va place.2)Cartofi fierti se scurg,se amesteca cu ...
 File de curcan in sos de vin spumant File de curcan in sos de vin spumant
ileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara in folie de aluminiu. Se lasa sa se patrunda vreo 20 de minute in cuptorul preincalzit la 210 grade. Dupa ce se patrunde, friptura se mai lasa sa stea ...
 Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor
Limba este un aperitiv consistent, poate constitui un fel principal la pranz sau o cina satioasa. Este una dintre mancarurile noastre preferate. Acum am preparat-o cu sos picant dulce acrisor.Spalati bine limba cu apa rece si tineti-o in apa cel ...
 Ciulama de pui Ciulama de pui
Calesti ceapa cand devine sticloasa adaugi ciupercile dupa 5 minute adaugi pulpele si o cana de apa separatsa nu uiti sa ai o oala cu apa calda daca este nevoie dupa ce sau fiert pulpele, faci un sos dintr-un galbenus de ou faina, smantana si lapte, ...
 Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar
Cartofii noi bine spalati se fierb in coaja, in apa cu putina sare, aproximativ 15-20 minute. Se scurg de apa, se lasa putin sa se racoreasca si se curata coaja.Preparati un mujdei din usturoiul curatat si bine zdrobit peste care puteti bicarbonatul ...
 Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon
Ceatalul este un peste marin,micut,dar mai mare in schimb decat hamsia,are un gust deosebit si este foarte cautat de toti turistii care vin sa-si petreaca vara pe litoral...Se scot urechile cu grija si se trage in lateral sa iasa intestinele intregi ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu galbenus - Pagina 17
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z