SiteDeBucate » vanilie

Retete cu vanilie

 Mere rase in coca de clatite Mere rase in coca de clatite
Intr-un vas se pun galbenusurile cu sarea, aromele si scortisoara si se amesteca.Se pune apoi uleiul si cca 400 ml lapte si se amesteca.Se pune apoi toata faina si se amesteca bine, cu dosul unei linguri de lemn, pina cind compozitia nu mai are ...
 Papanasi cu smantana si dulceata Papanasi cu smantana si dulceata
Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza se rade si se presara usor si ea. Se pune si fiola de esenta de vanilie. Se face o coca moale ca de gogosi. Se formeaza inele groase ...
 Papanasi Papanasi
Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la sfarsit faina. Puteti amesteca aluatul cu robotul sau mixerul sa se omogenizeze mai bine!*daca branza e mai umeda s-ar putea sa mai aveti nevoie de 1-2 ...
 Crema caramel Crema caramel
Batem oule cu galbenusurile intr-o farfurie adinca apoi adaugam zaharul si vanilia. Apoi urmeaza si laptele ( laptele sa nu fie fiert).Luam o tava si 7 cani(mag) mari si punem in fiecare cana cite o lingurita de sirop, apoi turnam si cantitatea de ...
 HARISI ( PRAJITURA ARABEASCA) HARISI ( PRAJITURA ARABEASCA)
Reteta este foarte simpla.Amestecam toate ingredientele intrun vas, trebuie sa aiba consistenta unui aluat de chec, dar ceva mai gros.Dupa ce amestecam bine trebuie sa lasam aluatul la intuneric aproximativ 1 ora, iar dupa acest timp punem compozitia ...
 Minciunele Minciunele
Intr-un bol se amesteca ouale cu zaharul smintina si coniacul zaharul vanilat si putina sare.Se toarna din faina mereu pina se face un aluat nu trebuie sa fie lipicios.Se taie alautul in doua parti egale si din fiecare parte se intinde ofoaie foarte ...
 Panna Cotta - reteta testata Panna Cotta - reteta testata
1.Punem gelatina in laptele rece2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care ...
 COLIVA COLIVA
1.Curatam arpacasul si il spalam in 9 ape.2.In a zecea apa punem un varf de sare, arpacasul si dam in clocot, apoi mai fierbem 5 minute, o acoperim cu mai multe paturi si o lasam acoperita timp de 3-4 ore.3.Dupa aceea o punem la fiert iar.Ne dam ...
 Cookies Cookies
Se amesteca mai intai untul cu margarina.se adauga zaharul si zaharul brun,apoi un praf de sare, un praf de copt, 2 oua si esenta de vanilie.Se inglobeaza treptat faina,apoi chipsurile de ciocolata cu lapte si cele de ciocolata amaruie.Rezulta coca ...
 Pasca chinezeasca Pasca chinezeasca
Aluatul:se freaca zaharul cu cacao sa nu aiba cocolosi; se pune galbenusul si margarina si se omogenizeaza; se adauga cate un pic de faina si lapte(in care se stinge praful de copt), vanilia si rasatura de la o lamaie, dupa care se adauga albusul ...
 Cremsnit-varianta mea Cremsnit-varianta mea
Foiile-tai din aluatul frantuzesc o bucata de marimea tavii ptr cremsnit-aluatul eu il cumpar el vine deja rulat eu il mai intind putin.In tava de cuptor pun o foaie de pergament dupa care pun aluatul putin intins dupa care pun deasupra o alta foaie ...
 Pasca (fara aluat) Pasca (fara aluat)
Se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt, smantana, galbenusurile si faina.Albusurile se bat spuma.Se adauga albusurile peste restul ingredientelor si la sfarsit stafidele.Se da la cuptor in vas ...
 Tiramisu La Pahar Tiramisu La Pahar
Se prepara cele 2 plicuri Dr. Oetker conform instructiunilor de pe plicuri. Se dau la rece.Intre timp se topesc 50 grame de ciocolata in 2 linguri de lapte, la foc mic, sa nu se arda. Cu o lingurita se decoreaza paharele pe interior cu ciocolata ...
 surpriza in pahare surpriza in pahare
Preparam crema de ciocolata si o lasam sa se raceasca.Preparam frisca,utilisam o smantana de calitate (nu folositi nici spray-uri, nici pliculete de frisca).Batem smantana 30 secunde cu mixerul, adaugam sarea, vanilia, intaritorul de frisca. Batem ...
 Mere pe canapea Mere pe canapea
Intindem aluatul. Taiem cercuri cu o cana sau un pahar mai larg la gura. Daca avem forme mici de briose, coacem cercurile in ele daca nu, putem sa le coacem intr-o tava intinsa. Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se raceasca. Intre timp ...
 Petits chinois Petits chinois
Pentru ca nu am gasit nici o reteta care sa imi convina, adica sa imi iasa asa buna cum mancasem eu,prima data cand am ajuns in Franta, am adaptat o reteta si acum sunt pregatita sa v-o impartasesc.Preparare: intr-un bol mare pregatim aluatul ...
 Tort egiptean reteta preluata de pe blogul Amaliei Tort egiptean reteta preluata de pe blogul Amaliei
Prima data facem foile; batem albusurile spuma , adaugam zaharul si batem pana acesta se topeste. Amestecam faina cu alunele macinate si o adaugam la compozitia de albusuri. Punem hartie de copt (si o ungem cu putin ulei ca sa se poata lua foaia usor ...
 PAPANASI DIN BRANZA DE VACI PAPANASI DIN BRANZA DE VACI
Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina, turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale; aluatul l-am dat la ...
 CLATITE CU IAURT CLATITE CU IAURT
Se amesteca toate ingredientele se adauga faina pana ajunge la consistenta unui aluat de clatite.Se ia un polonic din compozitie si se pune intr-o tigaie unsa cu ulei si se prajesc pe ambele parti.Se servesc cu gem , dulceata sau nutela. ...
 Tarta cu banane caramelizate Tarta cu banane caramelizate
Curatam bananele de coaja, le taiem pe lung, apoi in jumatate.Intr-o tigaie de teflon topim zaharul brun, vanilia si margarina.Eu am pus niste zahar alb si nitel din ala brun, insa bucati mari. Si s-au topit. Ideea este ca nu e musai cu din ala brun, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-109
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vanilie - Pagina 75
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z