SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 Salata orientala de sezon Salata orientala de sezon
Cartofii se spala,se pun intr-o oala cu apa la fiert. ardeiu rosu si galben le scoatem semintele,ii spalam si ii taiem cuburi mai mari. rosia o spalam,scoatem cotorul si o taiem bucati mai mari. castravetele il curatam de coaja si il taiem felii ...
 Rata cu sos dulce-acrisor Rata cu sos dulce-acrisor
Preparare rata cu sos dulce acrisor: Puneti in wok 750 ml apa.Tocati ceapa uscata marunt si adaugati-o in wok. Tocati morcovul si adaugati-l in wok. Tocati patrunjelul si adaugati-l in wok, impreuna cu coriandrul, ardeiul iute tocat, ienuparul, ...
 Supa chinezeasca cu ciuperci de padure Supa chinezeasca cu ciuperci de padure
Am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( ...
 Piept de pui la gratar cu miere Piept de pui la gratar cu miere
Carnea de pui se cresteaza .Se face un amestec din 2 linguri de miere de albini, 1 otet balsamic si una de sos soia si sare, piper.Se incinge gratarul si se pune pipetul de pui iar in timpul coacerii se unge pipetul de pui cu ajutorul unei pensule cu ...
 Conopida in sos de tomate Conopida in sos de tomate
Se pregateste o oala mare cu peretii inalti, in care sa incapa conopida intreaga, oala trebuie sa fie destul de mare astfel incat dupa ce ati pus conopida sa ramana un spatiu de cativa centimetrii in jurul ei, acest detaliu e important pentru ca ...
 Salata de vara cu sos de iaurt Salata de vara cu sos de iaurt
Vom spala individual fiecare frunza de salata verde, dupa care se taie fasii inguste, pe lung, dupa care se taie si pe lat. Dupa ce am taiat salata o punem in vasul din care vom servi {folositi un vas lat, pentru ca veti face o salata pe straturi, ...
 Salata orientala de vara Salata orientala de vara
Spalam cartofii si ii punem la fiertin coaja. Intre timp punem si ouale la fiert. Dupa ce au fiert cartofii si ouale si dupa ce s-au racit  taiem cartofii cubulete mai mari, ouale feliute, ceapa putin mai mare, castravetele dupa preferinte. Le ...
 Pulpe de pui la cuptor cu mustar&marmelada Pulpe de pui la cuptor cu mustar&marmelada
Preparati sosul, intr-o tava incapatoare care o veti introduce la cuptor. Se amesteca ingredientele de mai sus: marmelada, mustarul, otetul de vin alb, uleiul de masline, sare, piper. In acest sos puneti pulpele de pui si intoarceti-le pe toate ...
 Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor
Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si zaharul brun.Se adauga carnea, se amesteca si se lasa la rece 1 ora. Legumele se pun in apa cu sare la fiert 5-10 minute pana cand incep sa se ...
 Fasole alba cu paine prajita si salata Fasole alba cu paine prajita si salata
Se pune la fiert fasolea impreuna cu usturoiul intreg si necuratat de coaja, dafin, telina, legatura de patrunjel si cartoful, pentru aproximativ 50 min. {daca nu veti folosi oala sub presiune pentru a fierbe fasolea, trebuie sa puneti fasolea pe apa ...
 Salata de cruditati Salata de cruditati
Curatam morcovii, telina si merele de coaja si le spalam. Varza o taiem fideluta,adaugam un praf de sare, o amestecam si o lasam deoparte. Dam pe razatoarea mare morcovii, merele si telina. Stoarcem varza de zeama lasata si o amestecam cu restul de ...
 Piept de pui marinat la gratar cu salata de varza Piept de pui marinat la gratar cu salata de varza
Pieptul de pui se spala si se taie bucati. se bate ca pentru snitzele insa nu foarte tare sa nu-l sfaramati. intr-un bol se pune laptele,uleiul,boia de ardei dulce,piper,usturoiul pisat  si vegeta. Se amesteca bine toate aceste ingrediente. ...
 Cartofi cu carnaciori albi / Ecrasae de pomme de terre et boudin blanc Cartofi cu carnaciori albi / Ecrasae de pomme de terre et boudin blanc
Ecrasae-ul de cartofi e reteta simpla si gustoasa de cartofi mai fermi fierti in coaja si zdrobiti apoi cu furculita, incat sa ramana si bucatele mai mari, amestecati cu diverse ierburi aromate, cu unt sau ulei de masline, cu ceapa mica ...
 Supa de fasole, cu scarita afumata Supa de fasole, cu scarita afumata
   Fasolea se lasa cateva ore in apa, pentru a se inmuia. Se arunca apa, apoi se pune la fiert in alta apa, aruncand de inca doua ori apa in care fierbe, pentru a inlatura toxinele.     Punem intr-o oala sub presiune ...
 Cod File, la cuptor Cod File, la cuptor
(gasesti aici reteta garniturii de cartofi  ) Se pun bucatile de peste la marinat in otetul de vin rosu, pentru 20 min.  Dupa care se sterg punandu-le pe un servetel de bucatarie, trebuie sa fie bine scurse de otet cand le bagam la ...
 Gogosari in sos pentru friptura Gogosari in sos pentru friptura
  Gogosarii taiati fideluta se oparesc in compozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate si foile de dafin. Se oparesc cam 10-15 min. Se scot se asaza in borcane se toarna compozitia in care i-am oparit, peste ei. Se incinge ...
 Salata orientala Salata orientala
Cartofii se curata si se taie ca pentru ciorba si se pun la fiert intr-o oala acoperiti de apa. Intre timp macroul se curata de piele si de oase si se toaca marunt, ceapa se curata si se taie solzisori,ouale trebuie fierte bine apoi se curata si se ...
 Pulpa de miel in ierburi aromate Pulpa de miel in ierburi aromate
Se spala carnea si se ususca cu un servet absorbant. Se freaca bine cu sare, piper si boia si se impaneaza din loc in loc cu un catel de usturoi taiat bucatele . Se aseaza intr-un vas mai adanc si se toarna peste ea marinata facuta din toate ...
 Salata de vara asortata Salata de vara asortata
 Preparare: se taie legumele marunt ( eu am folosit  placa ondulata) si se amesteca cu sare si putin piper pana la omogenizare. Dupa aceea separat intr-un bol facem dressingul din otet, ulei, fulgii de ceapa si ierburile aromate si il ...
 Salata de vara cu ton Salata de vara cu ton
Rosiile, castravetii si ceapa verde se taie felii. Porumbul se fierbe, apoi se scurge de apa. Tonul se desface in bucati sau se faramiteaza, dupa preferinta. Oul se fierbe tare, apoi galbenusul se amesteca cu uleiul din conserva si cu otetul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 20
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z