SiteDeBucate » nucsoara

Retete cu nucsoara

Chec cu dovlecel
Un deliciu in aceasta perioada a anului, dovlecelul poate fi preparat in mult mai multe feluri decat ne- am obisnuit in traditionala bucatarie romaneasca : dovleac copt. De aici vine urmatoarea sugestie pentru voi gospodinele : ...
Cartofi umpluti cu branza si sunca
Cartoful este probabil cea mai cunoscuta leguma, de aceea face parte dintr-o multitudine de retete de la supe , ciorbe pana la dulciuri ( toat lumea stie cat de bune sunt galustele cu prune facute din aluat cu cartofi). Reteta de mai jos poate fi consumata caf el principal dar si ca garnitura. ...
 Supa crema de usturoi Supa crema de usturoi
Supele creme sunt mult mai cremoase si mai rafinate decat supele normale. Austriecii au speculat acest lucru, astfel ca o reteta traditionala in Austri o reprezinta supa crema de usturoi, pe care o veti gsi in majoritatea meniurilor de la restaurantele cu specific national. ...
 Lasagna Lasagna
De departe una dintre cele mai cunoscute retete de provenienta italiana, lasagna a prins foarte repede teren in toate colturile lumii! ...
Supa de spanac
Se curata cartofii si se taie bucati.Se curata spanacul.Se curata si se toaca ceapa,usturoiul si morcovii.Se dau morcovii prin razatoarea cu ochiuri mari ...
Turta dulce cu morcov si marmelada
Se amesteca zaharul cu morcovul Dupa 30 minute puneti restul de ingrediente si omogenizati bine. ...
Cocktail laws
Se amesteca bine oul batut cu zahar, porto,sampanie.Se toarna intr-un pahar cu cuburi de gheata se presara nucsoara rasa deasupra. ...
 TORT DE SPARANGHEL TORT DE SPARANGHEL
1.Faina se amesteca cu untul sau margarina RAMA,smantana,galbenusul si un varf de cutit de sare.Aluatul obtinut se pune in folie  si se tine la rece o ora. 2.Se prepara umplutura:se spala sparanghelul ,i se taie capetele,se leaga si se fierbe 10 ...
 Sos bechamel Sos bechamel
1. turnati laptele intr-o tigaie mica si adaugati ceapa, morcovul, foaia de dafin, boabele de piper si tulpinile de patrunjel. Lasati pe foc pina aproape da in clocot, apoi luati tigaia si lasati-o deoparte timp de 30 de minute pentru infuzie 2. ...
 Lasagna cu spanac si ton Lasagna cu spanac si ton
Foile de lasagna se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se fierbe spanacul, se scurge si se amesteca cu telemeaua si putina nucsoara. Pulpa de rosii se amesteca cu usturoiul dat prin presa, sare si busuioc. Se aseaza o parte din sosul de rosii ...
 Turta dulce Turta dulce
Se face o compozitie amestecand toate ingredientele. Se lasa sa stea o ora, dupa care se intinde o foaie nu prea subtire si se decupeaza dupa preferinta. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se introduc in cuptorul incins. Se coc 10-15 minute. Se ...
 Salata cu orez,mazare,porumb si ciuperci Salata cu orez,mazare,porumb si ciuperci
Orezul se caleste in uleiul incins,se adauga apa si se introduce vasul la cuptor, timp de 30-40 de minute. Ceapa se taie pestisori fini si se freaca cu putina sare. Adauga otetul balsamic. Ciupercile se fierb in apa cu putina sare si o lingura de ...
Chiftelute cu ciuperci si sos de rosii
Chiftelute: Punem toate ingredientele in robot si mixam pana obtinem o pasta omogena.Cu mana umeda formam chiftelutele,pe care le punem intr-o tava unsa cu ulei de masline,presaram cu cimbru uscat si dam la cuptor pana se rumenesc. Ciupercile le ...
 PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA
1.Se prepara "piscotul " de cascaval.Galbenusurile se freaca spuma cu sare, nucsoara rasa si cu untul.Se adauga faina si cascavalul ras ,apoi se incorporeaza albusurile batute spuma. 2.Compozitia de mai sus se toarna intr-o tava  ...
 Lasagna Lasagna
Prima data facem sosul Bechamel. Untul il topim pana devine lichid, adaugam faina, laptele treptat treptat, omogenizam, asezonam cu sare, piper si nucsoara. Lasam pe foc mic pana se ingroasa ca o ciulama, la sfarsit punem cascavalul si dam de-o parte ...
 Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf
1. Amestecati faina, sarea si zaharul si adaugati drojdia, un ou intreg, untul topit si racit, iaurtul si laptele caldut. Amestecati si daca e nevoie adaugati faina pentru a obtine un aluat potrivit de moale. Framantati pana ce aluatul se desprinde ...
 Galusti cu prune Galusti cu prune
Se fierb cartofii, se piseaza si se amesteca bine cu faina, grisul, oul, 2 linguri de zahar si nucsoara. Se framanta bine si se mai adauga faina daca este necesar. Se intinde apoi aluatul obtinut, se ruleaza si se portioneaza. Prunele se taie pe ...
 Supa crema de porumb Supa crema de porumb
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in unt. Se adauga boabele de porumb scurse si se lasa vreo 2 minute mestecandu-se in ele. Se adauga lingura de faina , se caleste putin si se stinge tot cu laptele si frisca lichida.Se adauga dovleacul dat ...
 File de cod cu cartofi si tarhon File de cod cu cartofi si tarhon
Se curata fileul, se spala si se lasa la scurs. Se taie in bucati , se sareaza , se  pipereaza,l.Se curata cartofii, se taie rondele si se pun la fiert cu o lingurita de sare circa 10 min, dupa ce au inceput sa dea in clocot. Se scurg, se lasa ...
 Cannelloni cu carne de pasare Cannelloni cu carne de pasare
Mai intai preparam sosul. Punem sucul de rosii la fiert cu sare,piper,1 lingurita de busuioc,1/2 lingurita zahar si 3 catei de usturoi taiati in bucati sau tocati marunt,dupa preferinta.Se fierbe 5 minute dupa care se lasa la racit.Pentru umplutura ...
1-1011-17
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu nucsoara
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z