SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf

Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf

Ingrediente - Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf


Pentru aluat:
700 gr faina 480/650
30 gr drojdie proaspata
2 oua
250 ml iaurt
200 ml lapte
100 gr unt
1 lingurita sare
3 linguri miere
Pentru umplutura:
1 varza proaspata de 500 gr
sare, piper, chilli, rozmarin, seminte de chimen, nucsoara
Mod de preparare - Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf
1. Amestecati faina, sarea si zaharul si adaugati drojdia, un ou intreg, untul topit si racit, iaurtul si laptele caldut. Amestecati si daca e nevoie adaugati faina pentru a obtine un aluat potrivit de moale. Framantati pana ce aluatul se desprinde de mana si de vas si se besica. Lasati sa dospeasca la caldura, acoperit cu un prosop curat.
2. Tocati marunt varza, presarati un praf de sare. Stoarceti varza dupa cateva minute si adaugati-i un varf de cutit de chilli, putin rozmarin, o jumatate de lingurita de seminte de chimen si un praf de nucsoara macinata. Adaugati si albusul de la un ou, putin batut.3. Dupa ce aluatul a crescut, faceti bile de marimea unei mingi de tenis, intindeti aluatul in forma rotunda si puneti la mijloc varza. Inchideti si asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Mai lasati sa dospeasca la caldura pana isi dubleaza volumul.
4. Ungeti cu galbenus batut cu o lingura de apa si presarati cu sare grunjoasa si cu seminte de chimen.
5. Coaceti la foc mediu in cuptorul incis in prealabil.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z