SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 Berbecut la protap Berbecut la protap
Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul  in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi),  si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. ...
 Beef Bourguignon Beef Bourguignon
Taie carnea cuburi si amestec-o cu legumele intr-un castron. Pune vinul si brandy. Pune castronul acoperit cu folie alimentara la frigider si lasa peste noapte. A doua zi scoate carnea din marinata (pe care nu o arunci!) si usuc-o bine cu servete ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se curata si se spala, se desprind coditele. Carnea de pui se taie cuburi mici, coditele ciupercilor la fel, ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, la fel si kaizerul. Cascavalul se rade si verdeata se toaca fin. Intr-o tigaie de ...
 Cerb cu legume Cerb cu legume
legumele se curata si se spala . carnea de cerb se  tine 30 min in apa rece sa se traga sangele din ea. cu un cutit ascutit se inteapa carnea si se impaneaza cu morcov , slanina afumata si usturoi . intr-o cratita puneti untura iar cand e ...
 Iepure cu masline si ciuperci Iepure cu masline si ciuperci
Am inabusit carnea portionata in ulei si vin rosu, piper.Cand a fost bine facuta am adaugat ciupercutele intregi apoi maslinele oparite,am pus bulion ,maghiran,boia dulce si foi de dafin si am bagat la cuptor (sa se lege sosul cu o lingurita de faina ...
 Escalop de vitel cu ciuperci Escalop de vitel cu ciuperci
Carnea de vitel se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza, eu am presarat si cimbru uscat. Faina se pune pe o farfurie si se tavalesc snitelele pe ambele parti. Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare sis e ...
 fricase de pui fricase de pui
Se pune orezul la prajit apoi 50 gr de porumb, sofranul sare si apa. Se lasa sa fiarba20 min. Ciupercile se taie felii la fel si morcovul. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit cand sa rumenit se pune morcovul se lasa sa se nabuse iar ...
 Muschiulet de porc imbracat in mustar Muschiulet de porc imbracat in mustar
Taie toate grasimile si tendoanele de pe muschi. Amesteca mustarul cu boabele de mustar si sarea si pune+le pe o farfurie. Da fiecare muschi prin pasta formata. Pune uleiul într-o tigaie mare si prajeste muschiul pe toate partile. În ...
 Rulouri cu spanac Rulouri cu spanac
Se bat bine fileurile,cat mai intinse si se presara pe ele sare si piper. Pe fiecare fileu se intind,pe lung ca o fasie,intr-o parte,spanacul,morcovul fasii,oul fiert unul langa celalalt,fasii de gogosar. Se ruleaza fileurile cu atentie,iar ca sa nu ...
 Piept de rata cu portocale Piept de rata cu portocale
Pieptul de rata se dezoseaza si se cresteaza pielea in forma de romburi, se spala si se usuca cu servetele de hartie. Se topesc 50 g unt intr-o tigaie, apoi se adauga pieptul de rata cu pielea in jos, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa ...
 Cotlet de porc in sos mediteranean Cotlet de porc in sos mediteranean
din vinul rosu 3 catei de usturoi o lingura de ulei sare piper (boabe ) cimbru se face un sos pt a marina carnea de porc .bucatile de carne se pun intr-o punga se toarna marinata si se scoate aerul din ea si se dau la frigider pt cel putin 2 ore se ...
 Coaste de porc cu legume la cuptor Coaste de porc cu legume la cuptor
  Coastele de porc se taie in bucati, se spala cu apa rece si se dau la oparit. Eu le-am oparit circa 10 minute, pentru a iesi bine grasimea din ele. Dupa aia se spala in apa calduta. Curatam legumele si le spalam bine. Intr-o tava asezam ...
 Prepelite umplute Prepelite umplute
 Preparare: se spala si se curata bine prepelitele  si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele un amestec facut din 100 ml ulei , 150 ml vin alb demisec, 100 ml apa, sare, piper, o lingurita boia, o lingura de ierburi maruntite ( eu am ...
 Musacaua mea Musacaua mea
Cartofii se taie rondele, nu foarte subtiri, si se calesc usor in tigaia cu ulei. Vinetele proaspete se spala si se cojesc partial (zebra), se taie ca si cartofii, se sareaza si se lasa la scurs cca 30 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece. Eu ...
 Muschi de vita la rotisor Muschi de vita la rotisor
Am tot cautat pe net o reteta de muschi de vita la rotisor, dar nu am gasit nimic. Am riscat si am facut dupa capul meu. Eram convinsa ca o sa fie tare carnea. Am marinat vita cam 3 ore cu vin, otet, mustar cu boabe, zahar brun, piper, busuioc, ...
 Pastitio Pastitio
I parte Se taie ceapa marunt, se toaca carnea si se pun impreuna la calit amestecind mereu pina nu mai e carnea rosie. Se adauga vinul si se lasa 5 min sa fiarba. Se pun rosiile si condimentele, se da focul mic si se fierb 45 min. La sfirsit, daca ...
 Pui Stroganoff Pui Stroganoff
Pieptul de pui se taie cubulete. Ceapa se taie solzisori si se pune la calit intr-o tigaie incapatoare, in 2-3 linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga pieptul de pui si se inabusa cateva minute. Adaugam vinul si lasam la fiert pana tot ...
 FRIPTURA ( TOCHITURA) DIN CARNE DE PORC FRIPTURA ( TOCHITURA) DIN CARNE DE PORC
Se incalzeste o tigaie adinca  de otel  cu uleiul. In acest rastimp se taie carnea in bucati  de marimea de 3x4 cm - nu mai mici. Se adauga toata carnea cu 2 catei de usutroi taiati in felii  pe tigaia incinsa bine si se prajesc ...
 Friptura de porc cu sos de portocale Friptura de porc cu sos de portocale
Se feliaza pulpa de porc cat mai subtire, feliile se pun intre 2 folii de plastic si se bat ca pentru snitele. Se pune pe foc o tigaie (sau 2 daca vreti sa terminati mai repede) si se pune cate 1 lgt de unt.Se prajesc bucatile de carne. Dupa aceea ...
 Mancarica de fasole verde cu manzat Mancarica de fasole verde cu manzat
Carnea de manzat se curata bine si se da intr-un clocot. Apoi se ia carnea si se taie cubulete. Intre timp curatam legumele si le spalam bine si le tocam (morcovii se taie rondele, ceapa julien si ardeiul feliute). Intr-o oala se pune la calit, ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z