SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 Gulas de vita reteta originala Gulas de vita reteta originala
Se curata ceapa si legumele si se taie in rondele nu foarte marunt. Intr-un ceaun mai mare se caleste slanina afumata si jumate din untura , apoi se adauga ceapa legumele si usturoiul. Adaugati untura doar daca mai este nevoie. Dupa ce au inceput sa ...
 Pui beat cu cartofi acordeon Pui beat cu cartofi acordeon
se spala pulpele, se taie, se condimenteaza si se pun in tigaie cu uleiul, le lasam putin dupa care adaugam vinul si punem un capac peste, lasam pana scade tot vinul si se rumenesc frumos pe ambele parti, o sa iasa fff fraged. pt cartofi vezi aici ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Sunt doua etape: 1. Punem carnea de miel la marinat (la rece): - spalam bine carnea de pui, taiem ce consideram ca este gras sau nu ne place... - luam bucatile de carne...le ungem cu ulei pe toate partile...apoi le condimentam cu sare, piper, ...
 Aripioare cu boia si vin Aripioare cu boia si vin
Speli aripioarele si le usuci cu un servet. Le pui intr-un castron si le amesteci cu uleiul,boiaua,sare si piper dupa gust si cateii de usturoi pisati. Le asezi intr-o tava ,torni vinul si le dai la cuptor cam 30 minute,pana scade vinul si se ...
 Miel umplut Miel umplut
Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa si usturoil marunt (atat verde cat si uscat). Maruntim frunzele de marar si patrunjel. Organele fierte le scurgem de apa in care au fiert si ...
 Pachetele cu pui, lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt Pachetele cu pui, lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt
Se incalzeste cuptorul la 200⁰C. Cartofii se pun sa fiarba in apa cu sare pana cand s-au inmuiat, aprox.20 minute, apoi se scurg , se decojesc si se amesteca cu patrunjelul tocat si sare dupa gust. Puiul se freaca cu sarea de mare cu ierburi ...
 Pulpe de pui la punga cu sos picant de legume Pulpe de pui la punga cu sos picant de legume
Pungile de hartie se ung foarte bine cu ulei. Copanelele se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei,rozmarin si cimbru, dupa care se pun in pungi. Se strange bine punga. Pungile se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ ...
 Roti de porc in vas roman Roti de porc in vas roman
 Preparare :  spalam cotletul si il tamponamapoi bine cuun servet absorbant de hartie sa fie bine uscat. Il frecam cu sare , piper si boia, condimente, il impanam cu usturoi si prindem pe sub firete de ata ierburi aromate.  Separat ...
 Pulpe de pui umplute cu ciuperci Pulpe de pui umplute cu ciuperci
Speli si usuci pulpele apoi le presari cu sare si piper. Ciupercile le cureti, le tai marunt si le calesti putin in jumatate din cantitatea de ulei. Le lasi sa se racoreasca putin apoi le amesteci cu painea,oul,ceapa si patrunjelul tocate fin,sare si ...
 Pulpe umplute cu spanac si ciuperci Pulpe umplute cu spanac si ciuperci
Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare,  piper si boia. calim ceapa, usturoiul, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc, le lasam sa se racoreasca putin di punem ...
 Mere umplute cu carne de vitel Mere umplute cu carne de vitel
Carnea se toaca marunt. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza, apoi se calesc putin in cateva linguri de ulei de masline. Se adauga carnea si vinul si se fierbe la foc mic pana scade toata zeama. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga ...
 Pui la cuptor cu sos de usturoi Pui la cuptor cu sos de usturoi
Amesteca ingredientele marinadei si lasa 10 minute sa se intrepatrunda aromele. Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune pieptul de pui intr-o tava si freaca-l cu putina sare si piper. Toarna marinada deasupra si feliile de lamaie langa. Lasa la rece 20 ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta.Ceapa se taie solzisori.Rosiile se taie si ele cubulete.Uleiul se pune intr-o cratita la incins. Carnea de pui se sareaza si se pune sa se rumeneasca .Cand s-a rumenit se adauga paharul cu ...
 Piept de curcan umplut Piept de curcan umplut
Taie pieptul transversal, ca sa devina mai subtire.  Pune o foaie de plastic deasupra si bate carnea usor, ca sa i se uniformizeze grosimea. Prajeste sunca in 2 linguri ulei. Adauga ciupercile si prejeste-le. Adauga ceapa si caramelizeaz-o. Pune ...
 Friptura asortata Friptura asortata
  Preparare : spalam si stergem bine bucatile de carne, le condimentam cu sare si piper. Cu robotul maruntim impreuna toate legumele si verdeata pana obtinem o pasta de legume. Intr-un vas mai mare amestecam pasta de legume cu vinul si o turnam ...
 Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei
Am tinut carnea de miel 2 ore la rece intr-un castron cu vin, condimente pt.miel, zeama de lamaie si usturoi. Apoi am uns-o cu un amestec de miere, piper, ghimbir ras si condimente pt.miel. Am pregatit vasul de lut scufundat in apa rece, apoi am ...
 Ceafa de porc in foietaj Ceafa de porc in foietaj
 Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia. Se topeste intr-o cratita untul si se rumeneste bine carnea intorcand-o pe toate partile.Dupa ce s-a rumenit se scoate carnea iar in cratita in care aceasta a fost rumenita se ...
 Rosii umplute Rosii umplute
Rosiilor li se taie cate un capacl, apoi cu o lingurita scobim miezul. Se lasa la scurs. Ceapa tocata marunt o punem la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga morcovul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Cand incep sa se inmoaie adaugam ...
 Pui pe sticla la cuptor(nr.1) Pui pe sticla la cuptor(nr.1)
puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet .se unge cu ulei de masline,sare si piper si se aseaza pe un borcan sau o sticla umpluta pe jumatate cu apa.morcovul si ceapa se curata,se spala,se taie in rondele si se pun intr-un vas termorezistent ...
 Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin
    Ceapa cu morcovul si ardeiul se calesc in putin ulei cu apa si sare. Se adauga rosiile in bulion, tocate, ciupercile, foile de dafin si piperul boabe.     Muschiuletii se taie bucati mici , se oparesc in 2 ape ca sa ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z