SiteDeBucate » Mancaruri » Friptura de porc marinata

Friptura de porc marinata

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Friptura de porc marinata


1,5 kg pulpa de porc
1 ceasca de smantana
1 lingura de faina
sare pentru marinata:
1/4 l vin alb
1/4 l otet
2 cepe
1 morcov
1 legatura parunjel
usturoi
foi de dain
1 telina mica
boabe de piper
Mod de preparare - Friptura de porc marinata
Se fierb toata ingredientele pentru marinata, dupa care se toarna deasupra carnii si  se lasa intr-un vas de preferat de pamant cca. o zi. Apoi se scoate carne si se pune intr-un vas si se da la cuptor, iar cand sa rumenit se toarna marinata deasupra ei si se lasa inca o ora. Cand e gata fripura se scaoate sosul ramas si se amesteca cu smantana , faina dupa care se lasa sa dea in clocot, dupa ceea pasta obtinuta se da printr-o sita. Friptura se serveste cu sosul obtinut.
Timp de preparare: peste 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Friptura de porc marinata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z