SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Orez cu carne de pui si cartofi Orez cu carne de pui si cartofi
Se calesc legumele dupa care adaugam zeama iar cand incepe sa fiarba adaugam cartofii pana se sunt aproape fierti, peste cartofi adaugam orezul iar la final punem bucatelele de pui si lasam la foc mic pana se fierb toate bine. ...
 Sarmale Sarmale
Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina. Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste cu orez. Se pregateste un amestec din carne, ceapa, orez, cimbru,pipe, sare pentru umplerea sarmalelor.Se taie foile care se umplu cu amestecul de carne ...
 Chiftele de carne Chiftele de carne
Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine, ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, adaugam cartofii curatati, spalati, razuiti pe razatoarea cu gauri mici si storsi foarte bine de zeama de ...
 Rulada din carne de vita Rulada din carne de vita
Carnea se amesteca cu oul, ceapa si franzela inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga mararul,usturoiul taiat marunt ,morcovii . Se pune amestecului in forma rotunda (ca de tort) unsa bine cu ulei. Se da la cuptor.Se serveste cu muraturi ...
 Mousaka Mousaka
Se taie ceapa marunt, se pune intr-o cratita cu un pic de ulei la prajit, se adauga carnea si se claeste bine, apoi se adauga passata, sarea si piperul dupa gust, oregano si foile de dafin. Se lasa la fiert cam 2 ore. Cand este gata, se ia o tava, se ...
 Pui cu alune si garnitura de orez Pui cu alune si garnitura de orez
Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute pana isi schimba culoarea, insa nu se rumeneste. Se condimenteaza cu sare si piper si se scoate din tigaie.In aceeasi tigaie se calesc 3 minute ...
 Sote de ficatei de pui Sote de ficatei de pui
Ficateii se spala ,se curata de eventuale pielite si se zvanta.Se rumenesc in untul in care se adauga 1-2 linguri de ulei pentru a nu se arde untul si se scot separat.In grasimea ramasa de la rumenirea ficateilor,se adauga ceapa,se inabusa cu putina ...
 Tochitura a la Trusii Tochitura a la Trusii
Se pune ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins, dupa care se pune carnea de porc, carnea de manzat, inima de porc, rinichi, ficatul de porc si carnatii.Se adauga si ceapa si se lasa la calit pana se rumenesc. Se adauga apa, sare ,piper,se ...
 Sarmale Sarmale
Se curăţă ceapa, se căleşte puţin, se răceşte.Se spală orezul, se fierbe.Se pune la inmuiat miezul de pâine, se stoarce.Se dau prin maşina de tocat carne : ceapa, carnea.Se adaugă miezul de pâine, condimentele, orezul.Se omogenizează.Se ...
 TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI
Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa ce s-au fiert suficient, se spala foarte bine, se curata de eventualele pielite si artere( la inimi) si se taie feliute pe latime. Ceapa se curata, ...
 Frigarui Haiducesti Frigarui Haiducesti
Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore.Cubuletele de carne se pun pe betisoare si se pun la fript pe gratar.Cand sunt bine patrunsi se stropesc frigaruii cu ulei si se trec prin faina de ...
 Cevapi (mici) Cevapi (mici)
Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de seara pana dimineata )Inainte de a praji micii se adauga putina boia si piper dupa gust, se framanta bine, se formeaza bile din amestecul de ...
 Varza de bruxelles cu kaiser Varza de bruxelles cu kaiser
Varza se pune la fiert citeva minute, iar morcovul se rade pe razatoarea mare.Kaiserul se taie fisii subtiri, se prajesste in ulei pina se rumeneste, se scoate la scurs pe un servet de hirtie.La fel se procedeaza cu sunca de casa, cu mentiunea ca ...
 MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata, se spala si se taie cubulete dupa care se adauga peste ceapa calita. Se mai lasa la calit 2 minute apoi se adauga mazarea, sare dupa gust, piper si ...
 Iepure a la Segovia Iepure a la Segovia
1) Iepurele se taie in bucati marunte.2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt.3) Intr-o tigaie adanca pusa la foc se adauga uleiul si se pun bucatile de iepure si frunza de dafin la prajit la foc incet cam 20 min, intorcand din cand in ...
 Pui umplut cu orez Pui umplut cu orez
Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul taiat feliute se fierbe, se adauga putin curry si patrunjel. Se ia de pe foc, se strecoara sub jet de apa rece, se lasa intrun vas sa se ...
 Sarmale Sarmale
Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza se taie pe din doua, se umple cu carnea, se impacheteza si se pune in cratita. Pe fundul cratitei se pune varza taiata fideluta. Dupa aceea se pune apa, ...
 Sufleu de cartofi cu carnaciori Sufleu de cartofi cu carnaciori
Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa se curăţă , se taie rotocoale , apoi se rumeneşte bine într-o lingură de untură. Cartofii şi carnaţii se taie felii, se condimentează ...
 Cabanos in piept de pui cu busuioc Cabanos in piept de pui cu busuioc
Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza bucatelele de piept de pui pe cabanos, se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca la prajit si se taie bucatele, dupa preferinta. Se dau prin faina, ...
 PIFTIE PIFTIE
Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.Se fierb la foc mic si se spumeaza des.Dupa ce au fiert,se adauga usturoiul pisat marunt,praful de sare si piperul si se lasa la racit.Cand aproape s-a ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 130
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z