SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Sarmale oltenesti Sarmale oltenesti
Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul si se calesc impreuna 1/2 din cantitatea de ceapa si orezul.Din carne, ceapa, orez, cimbru, piper si sare se pregateste amestecul pentru sarmale.Se ...
 Tocanita de ficat Tocanita de ficat
Se taie ficatul felii, se trece prin faina si se prajeste. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata felii si usturoiul taiat marunt, se adauga supa si vinul si se fierbe cateva minute. Se curata rosiile de coaja si se adauga taiate cubulete. Se taie ...
 Tocana de vita Tocana de vita
Se taie carnea bucati mari. Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea si se fierbe adaugand din cand in cand putina apa. Cand e gata, se amesteca o lingura faina cu smantana si se adauga la tocanita.se condimenteaza cu sare si ...
 tocanita cu maruntaie de pasare tocanita cu maruntaie de pasare
Se inabuse in grasime maruntaiele de pui cu ceapa tocata marunt si sare, se adauga gogosarii si ardeii taiati felii.Se toarna apa, se acopera si se lasa sa fiarba 30 min.Cind a fiert carnea, se adauga vinata care a fost coapta si scursa, desfacuta in ...
 MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE
Muschiul de vaca se portioneaza , cate 2 transe la o portie, se aromeaza cu sare , piper si rozmarin si se soteaza la tigaie pe o parte si pe alta, pana cand capata culoarea aurie ( sau in functie de preferinte).Se scoate separat. In tigaia unde s-a ...
 FICATEI CU MAMALIGUTA SI VARZA FICATEI CU MAMALIGUTA SI VARZA
ficatei se spala ,se oparesc si se inabusa 15 minute in ulei cu putina apa.sarea se adauga la urma.apoi cimbrul si piperul.intre timp se pregateste mamaliguta.varza se toaca ,se sareaza si se caleste in ulei,adaugand pasta de tomate, ...
 pui cu masline pui cu masline
Se ia un pui, se imparte in 8 bucati. eu prefer sa-l fac din pulpe superioare si inferioare si aripi, bucatelele care seamana cu pulpita. eu le curat de piele, dar asta e este dupa gust. se pune ulei de masline intr-o tigaie mare, se rumenesc. Se pun ...
 Ficat prajit cu ceapa Ficat prajit cu ceapa
Se spala ficatul, se zvinta, se portioneaza cite doua bucati la portie, apoi se trece prin faina si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei, cu putina apa. Se condimenteaza. Ceapa se curata, se spala, se taie inele, se sareaza, se trece prin faina ...
 Galuste cu pulpe de pui Galuste cu pulpe de pui
Pui apa cu sare la fiert , pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci cu ouale si cu putina apa. Aluatul nu trebuie sa-ti iasa nici tare si nici moale. Cand fierbe apa tai cu lingurita galustele in oala.Le lasi sa ...
 Musaca de cartofi cu carne de curcan Musaca de cartofi cu carne de curcan
Am tocat cepele marunt si le-am pus la calit in ulei de masline iar cand au capatat o culoare usor aramie am adaugat pieptul de curcan tocat si am acoperit cu capac.Dupa vreo 15 min de mestecat mai mereu am adaugat sare si piper,marar si 2-3 linguri ...
 Friptura surpriza Friptura surpriza
Pulpa de porc se spala bine si se desfasoara cu cutitul ca si cum ar fi o foaie de hartie(nu trebuie sa fie mai groasa de 1 cm),se presara cu sare cimbru,piper,paprika si se da la frigider 15 minIntre timp se taie ceapa julien(feliute) ,ciupercile la ...
 Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac
Se taie dovleacul la partea de sus , se curata de seminte dupa care se cojeste interiorul (miezul) cu o lingura . Acel miez se toaca cu cutitul marunt . Dupa ce am facut sarmalele si le-am format se aseaza in dovleac dupa ce am asezat pe fundul ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt.Jumatatile de vinete le punem la fiert in apa clocotita cu sare pt cca 3 minute si le lasam la scurs cu fata in jos pana in mom folosirii.Ceapa tocata se caleste in ulei de ...
 rasol de vita cu sos de rosii rasol de vita cu sos de rosii
Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina faina,apoi se pun in ulei de masline si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte la foc mic.Punem o frunza de salvie taiata,piperul si vinul.Acoperim si ...
 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii subtiri la fel si kaizerul , cascavalul. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati mai mici.Pi fiecare fileu de pui se pun nuci, kaizer, cascaval ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta. Ceapa se taie solzisori.Rosiile se taie si ele cubulete. Uleiul se pune intr-o cratita la incins.Carnea de pui se sareaza si se pune sa se rumeneasca . Cand s-a rumenit se adauga paharul ...
 Altfel de pane Altfel de pane
Carnea fiarta se desface in fasii potrivit de mari, se sareaza si se pipereaza . Se bat ouale bine,se adauga mustarul si faina si se amesteca bine pentru a nu avea cocoloase.Se adauga usor laptele , amestecand continuu, apoi mararul tocat marunt. Se ...
 Sarmale in foi de varza Sarmale in foi de varza
Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul unei oale un strat cu varza tocata si cateva bucati cu ceva afumatura, apoi se pun sarmalele. Intre randuri se pune cate o lingura cu bulion si se ...
 pilaf cu ciuperci pilaf cu ciuperci
se pune apa la fiert aproximativ 1 litru si jumate,inpreuna cu carnea,se spumeaza,dupa ce nu mai face spuma se aduaga piperul si deliktul,se mai lasa 10 minute ,intre timp se pun la calit ciupercile apoi se adauga ceapa si morcovul,dupe ce sau ...
 Iahnie de fasole cu ciolan afumat Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Se pune la fiert fasolea cu jumatate de morcov taiat cubulete mici, ceapa taiata la fel si sare, in acelasi timp se pune intr-o alta oala la fiert ciolanul in apa, dupa ce s-a fiert fasolea se scoate cu polonicul supa dar se mai lasa si cu fasolea ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 123
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z