SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Miel-curry cu dovleac Miel-curry cu dovleac
Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel. scoateti bucatile rumenite  intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati cili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute. Puneti in tigaie carnea si rosiile, ...
 Aripioare de pui in sos de vin Aripioare de pui in sos de vin
Ceapa si ardeiul tocate marunt se pune la calit in ulei de masline. Cand s-au inmuiat se adauga aripioarele curate si spalate si se perpelesc pe toate partile. Se stinge totul cu sucul de rosii si se aduce la punctul de fierbere. Adaugam si vinul, ...
 Sarmale Sarmale
Luam varza, ii taiem cotorul,dupa care desfacem foaie dupa foaie(vreo 15 foi daca varza este mare).Taiem foile de varza in doua lasand la o parte cotorul sau.... dupa preferinta si le punem in apa daca sunt prea sarate.Restul de varza de taie ...
 Piept de pui cu smantana Piept de pui cu smantana
Pieptul de pui se taie bucati si se pipereaza. Uleiul se pune intr-o tigaie sa se incalzeasca si se prajesc bine bucatile de piept, pe toate partile. Cand este gata se adauga smantana si se lasa sa fiarba cateva minute. La sfarsit se adauga sare daca ...
 Ficatei de pui cu sos de ciuperci Ficatei de pui cu sos de ciuperci
Ficateii se spala si se curata de pielite. Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare si se pun la calit in cateva linguri de ulei, timp de 5 minute. Se adauga ciupercile taiate felioare si se mai calesc 2-3 minute. Se pune apoi ficatul si o ...
 Rulouri din piept de pui Rulouri din piept de pui
Pieptul de pui se taie in 4 bucati,fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija sa nu il zdrobim,pentru a evita acest lucru,asezam o folie de plastic peste pui.Asezonam cu sare si piper. Apoi se aseaza pe fiecare felie de pui cate o ...
 Zdrente de cartofi cu sos de smantana si carne Zdrente de cartofi cu sos de smantana si carne
Se spala cartofii si se fierb in apa cu sare 25 de minute.Se scurg si se lasa sa se racoreasca,se decojesc si se paseaza.Se adauga faina,oul si galbenusul,se condimenteaza cu sare si piper.Se framanta rapid un aluat omogen-daca este prea lipicios se ...
 Papricas de pui cu galuste Papricas de pui cu galuste
Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga in oala peste carne. Se adauga boiaua si se lasa pe foc pana este carnea aproape fiarta. Se adauga bulionul si cimbrul. ...
 Tocanita multicolora Tocanita multicolora
carnea feliata se sareaza si se pipereaza si se rumeneste in 2 linguri de ulei pe ambele parti.Ceapa tocata marunt,morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 min,apoi se adauga apa,cat sa acopere totul,rosiile tocate si ...
 Pulpe de pui la cuptor Pulpe de pui la cuptor
Se inteapa pulpele de pui si se bag intr-o punga cu toate ingredientele. Se lasa la frigider cel putin doua ore,dar e si mai bun lasat peste noapte. Se da la cuptor sau se face pe gratar.  E gata cand pulpa intepata fiind,curge un lichid curat ...
 Varza cu carne Varza cu carne
Pieptul de pui se taie cubulete, apoi se pune la prajit in putin ulei de masline. Se perpeleste pe toate partile, apoi se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna, pana se inmoaie ceapa. Stingem cu sucul de rosii, apoi adaugam varza tocata ...
 Piftie cu stelute Piftie cu stelute
Nu stiu cum sunt altii dar mie piftia imi place sa fie cu gust de usturoi ca lumea si clara sa vezi prin ea, fara grasime in exces sau oase sau bucati de usturoi, si nici cu prea multe legume ca o ciorba. Am sa va arat varianta mea, caci desi e o ...
 Varza murata cu carne Varza murata cu carne
Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin.Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga ceapa si se caleaste,apoi ardeiul si se stinge cu 2 cani de apa.Varza scursa se toaca(mai mica sau mai ...
 Sarmale cu varza acra si sorici Sarmale cu varza acra si sorici
Se incepe prin a pune varza la dezacrit daca este nevoie. Se pune un vas cu apa la fiert cu un praf sare ptr a opari soriciul citeva min, dupa care se scoate si se taie fisii de 2 cm / 5 cm . Dupa aceea se toaca  ceapa marunt si se pune ...
 Pipote si inimi de pui la ceaun Pipote si inimi de pui la ceaun
Curatam inimile si pipotele, le spalam si le punem in ceaun .Adaugam un pahar cu  apa,ulei , condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana cand apa se evapora  si ramane doar uleiul .Lasam la prajit circa ...
 Pui lionez Pui lionez
  Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari. Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa , apoi se adauga bucatile de carne fara pielita si se inabusa in putina apa sau supa de pui.Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate da ...
 Tocanita de ciuperci si piept de pui in cuib de mamaliga Tocanita de ciuperci si piept de pui in cuib de mamaliga
Tocanita: Am cutatat ceapa si am taiat-o solzisori. ardeiul rosu l-am taiat pe acelasi principiu. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline am pus ceapa si ardeiul presarand sare si piper. Cand au inceput sa se moaie am pus peste pieptul de pui ( spalat ...
 Sarmalute in foi de varza Sarmalute in foi de varza
1. Varza se pune la desarat , intr-un vas incapator, acoperita cu apa rece; se lasa asa cca 3-4 ore, iar daca este nevoie se schimba si apa.   2.Pentru amestecul de carne, eu procedez in felul urmator: intai calesc intr-o lingura de ulei o ...
 Fasole cu carnaciori Fasole cu carnaciori
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece de seara pana a doua zi. Se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da in clocot se arunca apa, se pune alta apa calda si se fierbe cam o ora la foc potrivit impreuna cu frunzele de dafin. Ceapa si morcovii se ...
 Piept de pui cu sos alb Piept de pui cu sos alb
Pieptul de pui spalat si condimentat dupa gust se taie in fasii de 5 cm,se da prin faina,ou si apoi prin pesmet fiind astfel pregatit pentru a fi prajit in ulei(putem folosi varianta de a fi 'scufundat' rapid in baia de ulei fierbinte sau de a fi ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 77
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z