SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Musaca de cartofi cu piept de pui Musaca de cartofi cu piept de pui
Cartofii se fierb, apoi se strecoara si se face un pireu in care adaugam untul si 2 oua. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, apoi se pune carnea care a fost fiarta si tocata si caizerul. Se lasa pe foc 10 min, apoi se amesteca cu cartofii. ...
 Ciulama de pui cu mamaliguta Ciulama de pui cu mamaliguta
Se caleste ceapa taiata marunt in ulei dupa care se pune boiaua dulce si carne taiata bucatele,se lasa sa se caleasca si carne 5 minute dupa care se pun 2 cani de apa ,sare si bucatele de ardei rosu (da un gut grozav) piper si se lasa sa fiarba ...
 Pui cu garnitura de orez si sos de rosii Pui cu garnitura de orez si sos de rosii
Se pregateste mai intii puiul cu sos: se taie pieptul in cubulete,se da prin faina;se pune in tigaie jumatate pahar de ulei si se lasa la incins ;cind incepe sa sfiriie punem cubuletele de carne pe care le lasam cit sa prinda culoarea aurie se scot ...
 Chicken Nuggets Chicken Nuggets
Se curata pieptul de pui si se taie fasii de aproximativ 5 cm. Se condimenteaza cu sare si piper sau condiment pentru pui. Fulgii de porumb se pun intr-o punga si se zdrobesc cu sucitorul. Se bat ouale bine. Faina se amesteca cu sare si piper (sau ...
 Gugustiuci la cuptor cu cartofi si salata de muraturi.... Gugustiuci la cuptor cu cartofi si salata de muraturi....
In primul rind,se vineaza gugustiucii...dupa care se curata de pene,operatiune foarte usoara...nu trebuiesc opariti...se pirlesc la flacara ptr a ideparta orice fir de puf dupa care se taie membrele superioare si cele posterioare (vezi in foto) si se ...
 Orez chinezesc Orez chinezesc
Orezul se spala si se pune la fiert. Intr-o oala separat se pune la fiert morcovul si mazarea. Intr-o tigaie se caleste ceapa in 2-3 linguri ulei de masline. Cand sa inmuiat se pune carnea taiata fasiute subtiri. Se adauga si ciupercile taiate ...
 Frigarui cu cartofi umpluti Frigarui cu cartofi umpluti
Pieptul de pui se taie fileuiri, iar ardeiul gras se curata de seminte. Peste pieptul de pui se pun bucati de ardei se condimenteaza cu sare si piper se ruleaza apoi se taie felii groase de 2 degete. Se pun pe betele de frigarui. Se fac la gratar sau ...
 Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi
Se pregateste carnea. Se portioneaza felii mari si se pune intr-un sos preparat din amestecul ingredientelor: ulei, sare, piper, boabe de mustar, zeama de lamaie , rozmarin, salvie. Se unge bine si se lasa jumatate de ora apoi , avem doua variante de ...
 Rug (reteta arabeasca) Rug (reteta arabeasca)
Amestecam carnea cu legumele, dupa care formam cu mana chiftele mai mari, pe care le "tasam" ( le aplatizam) si le punem in grill pentru a se frige. Trebuie sa arate ca niste snitele mai mici. Se servesc cu orice fel de salate. ( dupa ...
 Friptura casei Friptura casei
Se ia frumusel o bucata de muschi ( chiar si cu os) si se fierbe si se spumeaza- asta dupa ce a fost foarte bine spalata in prealabil. Se scoate apoi carnea din oala in care a fiert,se cresteaza ca tabla de sah in patratele,se unge in intregime cu un ...
 Pui la cuptor cu legume de toamna Pui la cuptor cu legume de toamna
 Preparare : decupam buiul bucati si il lasam macar 2 ore la marinat in vin, ulei de masline, condimente si verdeata maruntita.   Asezam apoi bucatile de pui in vasul pentru cuptor, eu am folosit vasul de lui pentru tajine pentru ca este ...
 Rasol de porc cu legume si sos de bere Rasol de porc cu legume si sos de bere
Carnea se spala iar soriciul se cresteaza in romburi. Se aseaza carnea intr-o tava de iena, prazul si morcovul rondele, se condimenteaza dupa gust, se adauga paharul cu supa si un pahar cu bere. Se pune tava la cuptor 40 de minute. Se stropeste apoi ...
 Rata pe varza Rata pe varza
Rata gata curatata am asezat-o in vasul de lut (tinut in prealabil in apa), am condimentat-o, am adaugat sucul de la o portocala, vinul si am stropit-o cu sos de soia. Am acoperit-o si am pus-o in cuptorul incalzit in prealabil la 230 grade vreme de ...
 Sarmalute in foi de vita cu flori de fenicul Sarmalute in foi de vita cu flori de fenicul
Se pregatesc frunzele de vita de vie , li se taie coditele si se oparesc prin scufundarea rapida in apa clocotita in care s-a pus sare si otet . Cepele si ardeiul se curata , se toaca marunt si se calesc in 100 ml ulei , se aduga si orezul care se ...
 Rulouri de mamaliga cu carne de pui Rulouri de mamaliga cu carne de pui
Carnea se taie cubulete si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se perpelesc cubuletele pe toate partile, se adauga putina apa, se acopera cu un capac si se fierbe pana scade zeama si carnea incepe sa se prajeasca. Usturoiul il pisam cu ...
 File de porc cu sos aromat la ceaun File de porc cu sos aromat la ceaun
Carnea spalata se taie bucatele potrivite. In ceaun se pun cam 30-40 ml. ulei masline, carnea si ceapa taiata feliute. Se dantuieste la foc mare cateva minute, sa se rumeneasca usor pe toate partile. Se toarna apa, cat sa acopere carnea cu vreo doua ...
 Mazare cu pui si galuste Mazare cu pui si galuste
Se curata ceapa si morcovul. Ceapa se taie cubulete, iar morcovul rondele. Se pun la calit in uleiul incins pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Se spala si se curata carnita, apoi se prajeste putin impreuna cu legumele. Se adauga apa cat sa ...
 Aripioare de pui crocante facute in bere Aripioare de pui crocante facute in bere
Preparare : lasam aripioarele spalate bine si sterse in prealabil la macerat in amestecul de condimente si ulei de masline pentru macar o ora. Le aranjam apoi frumos in vasul roman si  turnam berea peste ele. Lasam vasul acoperit cu capac timp ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Eu aveam pipotele inghetate si asa ca le-am pus cu putin delicat in oala cu presiune,cu apa numai cat sa le acopere.Le-am fiert cca.20 min.In timp ce fierbeau ,am curatat ceapa si morcovul,le-am taiat ,ceapa solzisori,iar morcovul l-am dat pe ...
 Tocanita de pui cu galuste Tocanita de pui cu galuste
Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.Legumele spalate se feliaza si ele si se calesc in ulei. Se adauga carnea, pasta de gogosari, sare si piper si o cana mare cu apa care sa acopere carnea. Se acopera si se lasa sa fiarba carnea. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 76
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z