SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Friptura de miel Friptura de miel
Se pregateste marinada:se taie ceapa solzisori se zdrobeste usturoiul, se sareaza si pipereaza se unge carnea cu ulei si se adauga vinul, se lasa peste noapte pentru a trage toate aromele. Dimineata, se va unge tava, se scoate carnea din marinada, ...
 Piept de gasca afumat cu varza caramelizata Piept de gasca afumat cu varza caramelizata
Se pune zaharul intr-o cratita pentru a se carameliza, dupa ce zaharul este aproape topit se adauga, ½ de ceasca de apa si se continua fierberea, se pune floricica de anason, otetul balsamic si vinul,continuandu-se fierberea pana scade. Se ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul. Saram si piperam dupa gust. Apoi vom plia pulpele ca si cum am inchide o carte. Punem pulpele in vasul uns in prealabil cu cele doua linguri de ulei apoi ...
 Cotlet de porc cu cartofi umpluti Cotlet de porc cu cartofi umpluti
  Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza pe gratar, deasupra se pun cubuletele de unt pe care se aseaza bobitele de piper Sichuan, stelutele de anason si se adauga salvia(condiment ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
  Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare. Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se ...
 Varza calita cu afumaturi in ceaun la cuptor Varza calita cu afumaturi in ceaun la cuptor
  Varza se toaca fidelute si se freaca cu putina sare si piper. Intr-un ceaun se pun la calit, in uleiul bine incins, carnaciorii(taiati rondele) si bucatele de kaizer. Cand incep a se rumeni adaugam ceapa taiata cubulete si ardeiul taiat ...
 Mincarica la cuptor Mincarica la cuptor
se curata legumele si se taie cubulete,ceapa se taie pestisori;se aseaza in tava ;din pasta de tomate ,supa instant ,sarea,piperul,semintele de marar se face un sface un sos care se toarna peste legume si carnita ,sos ce trebuie sa acopere ...
 Ciorba de iepure Ciorba de iepure
Pregatim carnea de iepure , taiata  in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet absorbant. Separat curatam si pregatim legumele pe care le vom pune la fiert impreuna cu iepurele .  Intr-o lingura de ulei de masline ...
 Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji. Separat batem muschiuletul, ...
 Piept de porc cu cartofi si rozmarin Piept de porc cu cartofi si rozmarin
Cartofii se curata si se taie in sferturi, se aseaza intr-un vas de iena. Morcovul se curata si se taie rondele, se aseaza peste cartofi. Carnea se spala si se aseaza desupra legumelor. Se pun crengutele de rozmarin printre carne. Se asezoneaza totul ...
 Rulouri de pui cu orez si legume Rulouri de pui cu orez si legume
  Reteta se executa in 3 etape: 1. Fileurile de pui se taie in 2 parti egale si se bat un pic, ardeii si prazul se taie longitudinal si se calesc in ulei, cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta, dupa care se trece la umplerea fileurilor cu ...
 Friptura Piramida Friptura Piramida
Pentru cotlet se va face o marinata speciala formata din: - 1 ceapa potrivita - 4-5 catei de usturoi - cimbru / tarhon - 1 ceasca de vin rosu demisec - 100 gr unt -4-5 boabe de piper Sichuan -1 lingurita de hot chilli -sare Cotletul: se spala si ...
 Rulouri de pui cu ciuperci Rulouri de pui cu ciuperci
  Pieptul de pui se bate un pic pentru a se-ntinde fara a se rupe, se pune o felie de salata si o felie de sunca. Ceapa verde, praful, ardeiul se taie subtire si se pune la calit cand sau inmuiat(calit) se scot si se pun pe servetele absorbante ...
 Carnita de vita in sos Carnita de vita in sos
1. Carnea de vita se taie cubulete si se inabusa cu putin ulei si apa. 2. Adaugam mirodeniile ( dupa gust ), completam cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu  circa 30-35 minute. 3. Cand carnea este fiarta adaugam sucul de rosii si ...
 Varza a la Cluj- varianta Bihoreana Varza a la Cluj- varianta Bihoreana
Varza murata taiata fideluta se spala bine in apa rece apoi se stoarce bine in pumni. Intr-o tigaie se pune la incins ulei in care punem varza la calit, impreuna cu mararul , cimbrul si piperul.Amestecam bine sa se caleasca varza, adaugam 1/2 cana ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Simplu de tot si tare bun. Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se "inchide " pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin ...
 Muschiulet umplut cu carnat Muschiulet umplut cu carnat
Taiem muschiuletul pe lungime si il batem putin. Condimentam pe una din parti cu boia, sare, piper, usturoiul pisat, cimbru si punem pe aceasta parte un carnat. Apoi rulam muschiuletul in jurul carnatului. Il intepam cu cateva scobitori pentru a fi ...
 Aripioare de pui Aripioare de pui
Aripioarele de pui se spala si se taie cioturile si se arunca, aripioarele gata curatate se taie in doua, se aseaza intr-o tava de yena peste ele se pune apa, uleiul, sarea, piperul, condimentele la plic, si la sfarsit usturoiul. Se pune la cuptor ...
 Aripioare de pui prajite Aripioare de pui prajite
Se taie cioturile de la aripioare, se dau prin condimente pentru pui, si se prajesc in baie de ulei, pana devin aurii, separat se curata cativa cartofi,si se pun la fiert, se face un pireu. Se taie varza acra fideluta, se condimenteaza cu piper, se ...
 Piept de pui umplut cu masline si morcov Piept de pui umplut cu masline si morcov
Pieptul de pui se taie felii,care se bat bine,cat mai intins. Se presara cu sare,piper macinat si boia. In putin ulei se calesc morcovul ras si maslinele taiate feliute. Pe fiecare piept de pui se pune cate 1 lingura din compozitie si putin ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 80
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z