SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Mancarica de cartofi cu afumatura Mancarica de cartofi cu afumatura
Se spala coastele, se transeaza si apoi se pun sa dea intr-un clocot. Dupa ce au dat intr-un clocot, le scoatem si le spalam cu apa calda. Intre timp, legumele se pregatesc astfel: -ceapa taiata cubulete -cartofii ii taiem in 4 sau in 6, depinde de ...
 Ciulama cu pui si ciuperci Ciulama cu pui si ciuperci
Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca incontinuu, perpelindu-le pe toate partile. Adaugam ciupercile taiate bucati mari, un pahar cu apa si fierbem la foc mic, ...
 Pilaf cu carne si legume Pilaf cu carne si legume
Pieptul de pui se taie fasii si se prajeste usor in ulei bine incins. Se adauga ceapa tocata marunt si radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici si se calesc usor. Se stinge cu apa, se adauga si orezul spalat si scurs. Se potriveste gustul de ...
 Piept de rata in sos de vin Piept de rata in sos de vin
 Pieptul de rata spalat si taiat bucatele se tine in marinata cateva ore la rece. Marinata se face din vin rosu, foi de dafin, piper negru,  crenguta de cimbru, otetul, 3 linguri de ulei de floarea soarelui si usturoi.Se tine carnea ...
 Chiftele de Ka nigsberg (chiftele cu sos ) Chiftele de Ka nigsberg (chiftele cu sos )
Ceapa se taie marunt si se frige in margarina RAMA. Painea se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Se amesteca ceapa cu carnea tocata, painea, ouale, coaja de lamaie, nucsoara, sare si piper.Se fac chiftelele si se fierb in supa de carne 15 minute ...
 Sarmalute in vas de lemn ;) Sarmalute in vas de lemn ;)
pentru umplutura:ceapa se caleste pana devine aurie,se adauga orezul pentru 2 minute amestecand continuu(ii dezvolta gustul foarte mult).scurgem uleiul ramas,lasam sa se raceasca,adaugam carnea, ouale batute,sarea,piperul,mirodenii dupa gust si ...
 Sarmale cu varza dulce Sarmale cu varza dulce
Intr-o oala mai mare pui la fiert apa cu putina sare si 300 ml bors. Se scoata cotorul de la varza si se opareste in apa cu bors, pana se inmoaie frunza foarte putin. In timp ce le oparesti trebuie sa desfaci si frunzele, frunza cu frunza. Se scoate ...
 Ficatei de pui pe cartofi la cuptor Ficatei de pui pe cartofi la cuptor
Incepem prin a face cartofii. pentru ca ficateii se fac foarte repede, fierbem putin cartofii inainte. Cartofii se curata bine, se spala, se taie felii mai groase si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce sunt aproape fierti, se scot din apa si se ...
 Clatite cu carne Clatite cu carne
Se prepara clatitele : se bate foarte bine oul, apoi se adauga apa si faina pana obtinem cata cantitate dorim pentru clatite. Se adauga si 3 linguri cu ulei . Se coc clatitele si se pun  apoi deoparte acoperite. Ceapa se toaca marunt si se ...
 Tochitura Tochitura
punem carnea la prajit in putin ulei,cand se rumeneste punem sucul de rosii si usturoiul taiat in 4(daca va place puneti-l pisat),sare,piper si lasam la foc mic pana scade sucul. servim cald cu mamaligutza. pofta buna. ...
 Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman
Pregatim carnea tocata:taiem o ceapa mica marunt,spalam bine o mana de orez si le amestecam in carnea tocata,punem sare,piper si o canita de suc de rosii. Scoatem cotorul si samburii de la gogosari si ardei,rosiile le scobim si lasam numai marginea ...
 Pui cu crema de telina Pui cu crema de telina
carnea si legumele se spala,se usuca si se curata.carnea se presara cu sare ,piper ,cimbru si chilli si se rumeneste in putin ulei pana capata o culoare rumena.telina si merele se taie cubulete mai mici si se stropesc cu sucul de la lamaie.ceapa se ...
 Pui marinat cu paste cu unt Pui marinat cu paste cu unt
se amesteca condimentele cu zeama de lamaie,cu sare,zahar,cu coaja de lamaie ,cu ardeiul iute tocat marunt(fara seminte) si se pun peste carne.se pun in frigider pana a doua zi. se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet.se stropesc cu unt ...
 Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun
Se curata vinetele,se taie cubulete,se sareaza si se pun la scurs pe o sita. Ceapa se curata,morcovii  si ardeii se curata si ei,se taie bucati mai mici si se pun in robot la maruntit(sau se toaca totul marunt).Prazul se taie rondele.Toate legumele ...
 Lapin a la Cocotte Lapin a la Cocotte
 Se prajeste baconul intr-o cratita pana cand se topeste grasimea si apoi se indeparteaza, pastrand in cratita grasimea.In acea grasime se calesc ceapa si usturoiul.Se adauga bucatelele de iepure si se lasa la foc mediu pana ce carnita devine ...
 Tocanita din piept de pui si gogosari Tocanita din piept de pui si gogosari
Indepartam pielita de pe pieptul de pui apoi spalam si taiem bucati potrivite(eu unul din piepti l-am dezosat iar pe celalalt nu). Punem intr-o tigaie putin ulei ,lasam la incins iar apoi punem bucatile de carne si le lasam pana se rumenesc pe ambele ...
 Pui cu rozmarin,avocado si usturoi Pui cu rozmarin,avocado si usturoi
se curata carnea,cartofii si se spala. se curata usturoiul si avocado. carnea se impaneaza din loc in loc cu catei de usturoi si frunzulite de rozmarin. intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii si carnea,se presara cu sare,piper si chilli iar ...
 Tocana cu carne de vita si carnati de casa afumati Tocana cu carne de vita si carnati de casa afumati
ceapa si ardeii se curata si se spala . Ceapa taiata cuburi , gogosarii taiati fasii se calesc in putin ulei . se adauga carnea de vita in prealabil spalata si taiata cuburi + boiaua de ardei . Se prajesc impreuna cu grija sa nu se arda . Se pun 2 ...
 Batal la protap Batal la protap
Se pregateste un pat de jar de cel putin 25 cm inaltime,dupa care se aseaza batalul pe protap si se lasa sa se rumeneasca,intre timp se poate servi un vin rosu sec... Dupa ce s-a rumenit ,se intoarce pe cealalta parte timp in care este uns pe partea ...
 Pui in sos Hoisin la cuptor Pui in sos Hoisin la cuptor
Pulpele se spala bine iar apoi punem pe ele: sare, piper si morcovul ras. Acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider timp de 15-20 de minute. Intre timp ungem un vas de yena cu ulei si asezam cartofii, taiati in 4 si condimentati. Dupa ce ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 74
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z