SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei

 Negresa cu nuci(de post) Negresa cu nuci(de post)
Intr-un castron mare se amesteca zaharul,uleiul,coaja de lamaie,zaharul vanilat,gemul si apa pana devine o compozitie omogena.Apoi adaugam in ploaie faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cacao. La compozitie punem si nucile taiate bucati ...
 Clatite cu inghetata Clatite cu inghetata
1 ou intreg si 2 galbenusuri de amesteca bine cu zaharul si praful de sare. Se adauga treptat laptele, faina, jumatate din cantitatea de ulei, esenta de vanilie si putina drojdie. Se amesteca bine pana se dizolva faina. Albusurile ramase se bat spuma ...
 Branzoaice moldovenesti Branzoaice moldovenesti
Mai intai facem maiaua astfel:Drojdia amestecata cu o lingurita de zahar se topeste in 50 ml de lapte caldut,apoi se adauga treptat 100 gr din faina.Se lasa la dospit 15 minute Cat timp creste maiaua pregatim intr-un caston ouale cu zaharul ...
 Prajitura cu portocale Prajitura cu portocale
 Eu am folosit ½ din cantitati pentru ca am folosit o forma mai mica.Se presara putina sare si zahar peste galbenusuri si se lasa cateva minute dupa care se freaca cu restul de zahar si coaja de portocale (eu am mai adaugat 1 lingurita de ...
 Cornuri cu nuca si gem de post Cornuri cu nuca si gem de post
Faina se pune intr-un lighean. peste faina se pune zaharul,margarina RAMA,zaharul vanilat,coaja de portocala si esenta de lamaie. drojdia se pune intr-o farfurie si se amesteca cu 1 lingura zahar si o lingurita ulei bine bine apoi se pune in lighean ...
 Gogosi cu mere Gogosi cu mere
Merele se curata de coaja, se taie cubulete si se presara cu zahar si scortisoara. Aluatul este cel ce-l pregatesc de obicei la gogosi. L-am preparat la masina de paine,programul framantare+dospire,in total 1 ora si jumatate.Am pus ingredientele in ...
 Briose cu topping de branza Briose cu topping de branza
    Se incinge cuptorul la 180grade.     Se amesteca lichidele.     Se amesteca ingredientele solide si se pun putin cite putin peste cele lichide.     Se pun hirtiutele pentru briose ...
 Briose super pufoase cu mere Briose super pufoase cu mere
Mixam ouale cu zaharul pana se tripleaza in volum , adaugam, iaurtul si mai mixam 2~3 minute, adaugam uleiul intr-o unda subtire cate putin, mixand in continou pana i-l incorporam pe tot. Adaugam esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt ...
 Tort cu ciocolata si capsuni Tort cu ciocolata si capsuni
Blat Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa si tare. Adaugam apoi treptat galbenusurile amestecate cu uleiul, amestecand cu o lungura de lemn, ...
 Pizza cu mere si mascarpone Pizza cu mere si mascarpone
Se pun toate ingredientele pentru aluat la masina de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire. Intre timp preparam umplutura: se pune zaharul la caramelizat cu cateva picaturi de apa. Cand e gata se da deoparte. Merele se curata de ...
 Prajitura Teo Prajitura Teo
Foile: Se separa galbenusurile de albus.Albusurile se bat bine si se adauga treptat zaharul pana se termina.Galbenusurile se amesteca cu sarea si uleiul turnat ca la maioneza,apoi se adauga apa.Compozitia de galbenusuri se amesteca cu albusurile.Apoi ...
 Scoruse Scoruse
Se amesteca toate impreuna apoi se pune faina (trebuie sa fiu un aluat moale cu care sa se poata lucra usor) dupa care se intinde foaie aproximativ 0,5 cm si se taie in romburi apoi la mijloc se cresteaza cu varful cutitului si se baga unu din capete ...
 Prajitura cu bezea si mar Prajitura cu bezea si mar
Merele se spala se curata de coaja apoi se razuiesc si se calesc cu zaharul si scortisoara ,apoi se lasa la racit. Pt blat -se amesteca galbenusurie cu zaharul ,coaja de lamaie si sucul de lamaie. Acestea se freca bine dupa care punem uleiul si mixam ...
 Eclere Eclere
Se pun apa ,uleiul si sarea si cand fierbe se ia de pe foc si se pune faina ,dupa care se pun ouale numai cate unu si se amesteca foarte repede pana se incorporeaza toate ouale si se va desprinde aluatul de pe vas Apoi cu o forma se pun in tava (sau ...
 Islere Islere
aluat:Se framanta toate bine si se lasa de seara pana dimineata  in frigider,dupa care a doua zi se intinde foaie  de 0,5 cm si se taie cu un paharel mic  de tuica( nu mare ca nu arata bine )  si se coc in tava tapetata si unsa ...
 Negresa Negresa
Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt). Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe. ...
 Prajitura OZN Prajitura OZN
pandispanul: se bat albusurile separat, se adauga zaharul, galbenusurile si faina( toate treptat), se tapeteaza o tava mare de cuptor, se toarna compozitia si se baga la cuptor la foc potrivit. blatul maro: ouale se bat bine cu zaharul, apoi se ...
 Turta dulce cu piersici si portocale Turta dulce cu piersici si portocale
1 cana de zahar se pune intr-o craticioara la topit.cand e gata topit se adauga cana de apa.cand se topi de tot zaharul,se stinge focul,se pune si cealalta cana cu zahar si se mesteca pana se topeste apoi se lasa sa se raceasca. cand e rece se pune ...
 Alba ca zapada Alba ca zapada
Foile Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de maini se tot adauga faina pana incepe sa se ia de pe maini. Se ...
 Eclere Eclere
Le pui toate la fiert intr-o tigaie sau ceaun si cand incepe sa fiarba torni dintr-o data FAINA 2 CANI JUMATE amestecand bine pana se omogenizeaza bine apoi dai la rece Lasi sa se raceasca bine cel putin 2 ore Compozitia o iei si incepi sa pui pe ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei - Pagina 15
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z