SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei

 Pandispan cu branza, visine si bezea Pandispan cu branza, visine si bezea
Se bat ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga apoi uleiul, laptele, praful de copt, esenta de vanilie, coaja rasa de portocala, branza rasa marunt si faina. Se mixeaza bine. Se unge o tava 17 /22 cm cu ulei si se ...
 Ghoriba (fursecuri Maroc) Ghoriba (fursecuri Maroc)
Mixam ouale cu  dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul. Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de migdale si turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. ...
 Batoane cu ciocolata Batoane cu ciocolata
1. Zaharul se freaca cu oul pana se topeste,se adauga uleiul si la sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Aluatul se imparte in doua si se intinde cu mana pe hartie de copt. Se presara ciocolata tocata si se apasa putin cu ...
 Muffins cu iaurt Muffins cu iaurt
Am amestecat intr-un castron, cu mixerul: oul si iaurtul,uleiul, si zaharul si la sfarsit se incorporeaza faina si praful de copt. se pun in forma de muffins cu hartiute timp de 25-30 min.am servit alaturi de jeleu de prune si mousse de ciocolata ...
 Prajitura "RAFAELLA" Prajitura "RAFAELLA"
Blatul: Se bat albusurile tari cu un praf de sare.Se adauga zaharul,galbenusul ,apoi faina in ploaie.Adaugi uleiul si praful de copt ,amestecand usor.Pui compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sau pur si simplu unsa si presarata cu faina,dai ...
 Melcisori cu nuca Melcisori cu nuca
Se amesteca faina cu margarina RAMA sau uleiul , se adauga laptele cu drojdia si zaharul, apoi ouale si sarea. Se framanta si se lasa la dospit intr-un loc caldut. Aluatul dupa ce a crescut se  imparte in 2 parti si se intinde in forma ...
 Tort inima Tort inima
Blat: Albusurile se mixeaza bine. 6 linguri de zahar se pun la foc mic, intr-un ibric, impreuna cu 3 linguri apa. Se fierb  pana ce capata o culoare caramel si se toarna in fir subtire peste albusurile batute , mixand mereu. Galbenusurile se ...
 Briose cu scortisoara si glazura de ciocolata Briose cu scortisoara si glazura de ciocolata
preparare briose: Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Oul se bate bine impreuna cu iaurtul si un praf de sare. Se adauga treptat uleiul si apoi zaharul, amestecand intruna pana cand se topeste zaharul. Se pune scortisoara si ...
 Placinta de dulma Placinta de dulma
Se face un aluat din apa,faina,sare si praf de copt ,potrivit de tare -SE imparte in 8 bucati egale -se intind foi subtiri, -se insira dulmaua rasa pe jumatate de foaie,se presara zahar dupa gust peste ea,iar  cealalta jumatate d efoaie se unge ...
 Savarine Savarine
varianta 1. Drojdia se dilueaza cu putin lapte caldut. Se adauga apoi faina, oul, restul de lapte, sarea si uleiul. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat omogen de consistenta unei smantani . Se acopera cu un servet si se lasa la dospit pana-si ...
 Papanasi Papanasi
Se pune intr-un bol branza, ouale zaharul si zaharul vanilat si se amesteca bine sa se incorporeze toate, apoi se adauga coaja de portocala , faina si praful de copt astfel incat sa se obtina un aluat elastic. Intr-un vas se pune faina si se trec ...
 Tort cu ciocolata si nuca Tort cu ciocolata si nuca
Blat: Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Cand si-au dublat volumul se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine ca o crema si aproape ca si-a triplat volumul. Turnam uleiul cate putin, esenta de rom si la sfarsit ...
 Savarine Savarine
Se amesteca faina cu laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia, oul batut, zaharul si uleiul. Se omogenizeaza bine aluatul, apoi se lasa la crescut la loc caldut pana isi dubleaza volumul. Formele de tarta se ung cu ulei  si se toarna in ele ...
 Rulada cu crema caramel Rulada cu crema caramel
Ptr blat: albusul se bate spuma cu sarea si se adauga zaharul treptat, apoi apa, uleiul, mirodeniile si faina amestecand usor de sus in jos. Compozitia se rastoarna intr-o tava si se introduce in cuptorul incins ptr 35min. Cand blatul este copt se ...
 Rulada cu frisca si piersica Rulada cu frisca si piersica
blatul :se separa albusul de galbenus , albusul se bate spuma cu 1 praf de sare , apoi se adauga 2 linguri de zahar si se mixeaza in continuare. galbenusul se freaca cu uleiul si 3 lg de zahar , zaharul vanilat si esenta , se adauga albusul peste ...
 Prajitura cu mere caramelizate Prajitura cu mere caramelizate
Se caramelizeaza zaharul direct in tava si se lasa la racit -se taie subtirel merele si se aseaza pe toata suprafata tavii -se separa ouale,albusul mixandu-se bine cu zaharul iar galbenusurile cu ulei -faina se cerne impreuna cu praful de copt si ...
 Negresa cu ciocolata Negresa cu ciocolata
Intr-un vas,se amesteca cu telul apa cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat complet.Se adauga cacao,uleiul si sarea.Se adauga esentele,faina si praful de copt si se omogenizeaza bine. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.Se toarna ...
 Briose(reteta lui ionix) Briose(reteta lui ionix)
se amesteca oul+iaurt+sare treptat se adauga uleiul si zaharul +zaharul vanilinat.praful de cop se amesteca cu faina si scortisoara sau fulgii de ciocolata,se incorporeaza faina in amestecul de ou si restul ingredientelor.rezulta un amestec de ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Se amesteca toate,am facut un aluat elastic,l-am impartit in doua si am intins foile.am pus prima foaie in tava dupa care am pus merele(calite in prealabil cu 3 linguri de zahar si scortisoara;mere trebuiesc cam 1 kg),apoi am agaugat cealalta foaie ...
 Briose negricioase cu cocos si budinca Briose negricioase cu cocos si budinca
Se amesteca bine intr-un bol toate ingredientele uscate, apoi se adauga ouale, uleiul si laptele si se mixeaza cateva minute. Se pune si cocosul si  se amesteca. Cu o lingurita se aseaza in fiecare forma aluatul, apoi se pune putina budinca de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei - Pagina 41
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z