SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Scoruse

Scoruse

Ingrediente - Scoruse


1 cutie de iaurt acru 400g
1 cutie smantana 200g
3 oua
1 lingurita bicarbonat stins cu putin otet
putina sare
coaja de la o lamaie
2 vanilii
4-5 linguri de zahar
faina cat cuprinde
ulei pt prajit
Mod de preparare - Scoruse
Se amesteca toate impreuna apoi se pune faina (trebuie sa fiu un aluat moale cu care sa se poata lucra usor) dupa care se intinde foaie aproximativ 0,5 cm si se taie in romburi apoi la mijloc se cresteaza cu varful cutitului si se baga unu din capete prin acea taietura si se iasa pe partea cealalta  voi iesi rasucite.
Se prajesc in ulei incins foarte bine.Apoi se pudreaza bine cu zahar praf
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Scoruse
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z