SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei

 Gogosi pufoase si aromate Gogosi pufoase si aromate
Cateva linguri de lapte se amesteca cu drojdia si se toarna in mijlocul fainii,se acopera cu faina,in ploaie si se lasa la dospit,pana crapa deasupra. Restul de lapte impreuna cu zaharul, ouale, esenta, sarea,se pun la incalzit,intr-o craticioara pe ...
 Nuci umplute Nuci umplute
Se amesteca bine ingredientele (fara faina) pana se topeste zaharul dupa care incepem sa o punem si pe aceasta cate putin pana obtinem un aluat potrivit. Facem bilute mai mici si le punem in forma de nuci pe care o presam bine si o punem pe aragaz. ...
 Faguri Faguri
Se face un aluat din ingredientele de mai sus (fara faina) si se mixeaza bine pana se topeste zaharul dupa care se adauga faina ca sa iasa un aluat potrivit care se transforma in mici bilute. Acestea se preseza in forma si se coc pe aragaz pe ambele ...
 Prajitura bicolora cu fructe Prajitura bicolora cu fructe
Toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao. Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia,dam la cuptor ...
 Prajitura mea Televizor cu foi de cacao Prajitura mea Televizor cu foi de cacao
Incepem cu prepararea blatului alb: Albusurile batute spuma dupa care adaugam zaharul mixand pana la topirea acestuia dupa care cu o lingura de jos in sus inglobam galbenusurile dar si faina. Se coace blatul in cuptorul incins. Foile de cacao: Se ...
 Fursecuri cu rahat Fursecuri cu rahat
Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul pana la topirea acestuia. Adaugam treptat uleiul in fir subtire [sau cate putin], introducem si praful de copt continund cu aromele si faina pana obtinem un aluat care, spitat fiind, isi mentine forma. In ...
 Placinte cu branza Placinte cu branza
Se dizolva drojdia in lapte cu o lingura de zahar si 2 linguri de faina, se lasa sa stea10 minute. Oul se bate putin, se amesteca cu uleiul, zaharul, sarea, zaharul vanilat. Se pune peste drojdie o ceasca de faina si oul batut si se amesteca, apoi ...
 Fursecuri-surpriza cu bezea Fursecuri-surpriza cu bezea
Preincalziti cuptorul la 190C. Amestecati faina, cacaoa, bicarbonatul de sodiu si sarea. Mixati untul si zaharul pana cand se formeaza o crema, apoi adaugati oul, laptele si esenta de vanilie si amestecati pana la omogenizare. Cu o lingura, formati ...
 Papanasi cu stafide Papanasi cu stafide
1. pesmetul se prajeste cu uleiul intr-o tigaie pana devine auriu . se amesteca tot timpul cu o paleta , sa nu se prinda .se ia de pe foc si se amesteca cu zahar.  2. branza de vaci se amesteca cu ouale , sarea , zharul vaniliat , stafidele , ...
 Briose cu visine Briose cu visine
Ingredientele pentru blat(briose)fara visine se amesteca pana devin o pasta omogena se pune compozitia in forme si se adauga cate 3 visine la fiecare se da la cuptor in jur de 40 min..foc mediu se face glazura amestecandu-se toate ingredientele si ...
 Bomboloni Bomboloni
Se amesteca drojdia cu faina,apoi se adauga si celelalte ingrediente.Eu am topit untul si l-am amestecat cu zaharul si laptele caldut.Am framantat un aluat molcut pe care l-am lasat la crescut pentru circa 2 ore. Dupa ce a crescut frumos,l-am intins ...
 Cozonac cu mac Cozonac cu mac
Prima data se face maiaua. Drojdia se dizolva in putin lapte caldut cu o lingurita de zahar intr-un castronel. Se adauga 2 lingurite de  faina si o lingurita de sare si se lasa la crescut. Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, coaja de ...
 Tort cu crema de ness Tort cu crema de ness
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana se obtine o bezea tare. Galbenusurile le amestecam foarte bine cu uleiul, dupa care le incorporam incet in bezea, ...
 Inimioare aromate Inimioare aromate
3/4 din zahar se pune pe foc la caramelizat, apoi se stinge cu 3/4 din apa si se lasa la racit.            Restul de zahar se dizolva in restul de apa. ...
 Chec din albusuri cu nuci si ciocolata Chec din albusuri cu nuci si ciocolata
Albusele se bat bine dupa care se adauga zaharul iar apoi pe rand, faina, uleiul, nucile, coaja de portocala. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune o 1/3 din compozitie (in restul de compozitie se adauga cacao), se adauga bucatile ...
 Orez cu lapte pane Orez cu lapte pane
Se pune orezul spalat la fiert. Cand e gata se da de pe foc si se adauga zaharul,coaja rasa de portocala si laptele praf. Se amesteca bine si se mai lasa pe foc 5 minute. Se da la racit intr+o tava, ca apoi sa se poata taia formele dorite ...
 Tort Cupidon Tort Cupidon
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana luceste. Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul si esenta de rom ca la maioneza, apoi se toarna peste bezea. ...
 Tort de mere Tort de mere
Pentru inceput ne vom ocupa de mere: se taie merele feliute subtiri, se curata de coaja si seminte si se pun pe o farfurie. Dupa ce au fost curatate toate se vor stropi cu zeama de lamaie pentru a evita oxidarea lor. Apoi se pun intr-o forma de copt ...
 Tort cu mousse de ciocolata si nuci Tort cu mousse de ciocolata si nuci
Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat. Separam ouale.Albusurile le ...
 Donuts Donuts
Drojdia se moaie in laptele caldutz peste care se adauga un varf de cutit de zahar. Intr-un vas mare amestecam faina, sarea si zaharul, apoi adaugam si laptele cu drojdia si uleiul. Aluatul se framanta bine cca 3min. Se rastoarna pe o suprafata ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei - Pagina 13
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z