SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei

 Prajitura cu nuca de cocos Prajitura cu nuca de cocos
Nu am nicio indoiala ca foarte multe persoane isi aduc aminte de acele seri de duminica petrecute alaturi de colegele de facultate.Isi aduc aminte de acele mancaruri,prajituri,discutii care faceau deliciul intalnirilor,care nu au fost niciodata mai ...
 Prajitura cu piersici Prajitura cu piersici
Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine. Se adauga zaharul si parful de copt si se amesteca. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ,apa si putina sare. Apoi se toarna peste albusuri si se amesteca impreuna cu faina. Jumatate din cantitate se ...
 Gogosi Donuts Gogosi Donuts
Drojdia se dizolva in apa calduta.Intr-un castron se amesteca laptele, uleiul, ouale, zaharul si scortisoara.Se adauga peste compozitia obtinuta drojdia si faina, se framanta bine si se lasa la crescut.Cu sucitorul se intinde foaia de 1 cm grosime.Cu ...
 Piscoturi Piscoturi
Galbenusurile se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar si uleiul.Albusurile se bat spuma cu restul de zahar. Se adauga peste galbenusuri.Se amesteca bine, se pune amoniacul, esenta si faina cat sa iasa o compozitie tare (nu vartoasa) care sa ...
 American Pancakes American Pancakes
Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul si zaharul si apoi dam prin sita amestecul obtinut.Separam albusurile da galbenusuri. Albusurile le mixam, galbenusurile le mixam (dar nu mult,cam 3 minute) cu un varf de sare.Laptele il amestecam cu ...
 Fagure Fagure
Se bat ouale,se adauga zaharul,laptele,uleiul.Se amesteca,pana se topeste zaharul,se adauga amoniacul stins cu apa cu sare de lamaie,coaja de lamaie.Se omogenizeaza si se adauga faina exact ca la chec.Se coc in forma speciala si se umplu cu budinca ...
 Papanasi cu  Dulceata Papanasi cu Dulceata
se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.la sfarsit adaugam razatura de portocalese pune uleiul la incins.cu lingura se ia din compozitie si se pune la prajit in ulei.Se prajesc papanasii ...
 Clatite cu branza si dulceata Clatite cu branza si dulceata
Se prepara o compozitie de consistenta unei smantani subtiri din faina, lapte, oua, ulei, zahar, esenta de rom si sare.Se unge o tigaie cu o lingurita de ulei si se pune pe foc pana se incinge bine uleiul.Se toarna in tigaie compozitie cu ...
 Chec, de la  Ancuta Chec, de la Ancuta
Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma., si galbenusurile separat cu sarea si uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Adaugam aceasta " maioneza ", peste albusuri, punem praful de amoniac, ...
 Bezele Bezele
Albusurile trebuie sa fie la temperatura camerei. Se adauga un praf de sare si 3-4 picaturi de zeama de lamaie si se bat cu mixerul pana incep sa se faca spuma. Se adauga zaharul cate putin si se continua mixarea pana ce albusurile au o tenta ...
 Chiftele din dovlecei dulci si sarate Chiftele din dovlecei dulci si sarate
Chiftele sarate:2 dovlecei mariMarar ½ -1 legaturaTelemea de vacaTelemea de oaieO priza de sare1 ouFainaSe faramiteaza branza de vaca si cea de oaie se da prin razatoarea cu gauri mici. Se curata dovleceii si se dau prin razatoarea mare. Se lasa la ...
 Chec economic Chec economic
Se topeste zaharul in apa pe foc si dupa ce devine limpede siropul (adica nu se mai vede zaharul ) se pun aromele.Se lasa sa se racoreasca putin. Intre timp se bat albusurile spuma,iar dupa ce s-a mai racit siropul se toarna peste albusuri in trei ...
 Negresa Negresa
Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe. ...
 Placinta cu branza dulce si stafide Placinta cu branza dulce si stafide
Se bat spuma ouale cu zaharul.Se adauga esenta si coaja de portocala,urmate de branza pisata si iaurt.Se amesteca bine.Foile de placinta se ung individual si se aseaza in tava.Fiecare foaie se unge cu compozitia si se presara stafide.se repeta pana ...
 Glazura la rece Glazura la rece
Se freacă zahărul praf cu cacaua sa nu aibă cocoloaşe.Se adaugă apa, uleiul şi oţetul şi se amestecă bine.Se toarna peste prăjitură şi se întinde rapid cu un cuţit cu lama lată.Atasşez o poză cu glazura pusă peste un tort. ...
 Gogosi umplute Gogosi umplute
Se amesteca drojdia cu 1/2 pahar lapte sau apa si se lasa sa creasca putin.In oala mixerului se pune 900 gr de faina cernuta se adauga restul ingridentelor si drojdia si se framinta un aluat.Este bine de lucrat aluatul 10 minute. Se pune intr-un bol ...
 Mic dejun dulce din spaghete Mic dejun dulce din spaghete
Spaghetele se rup in bucatele potrivite ca marime si se pun la prajit in tigaie cu putin ulei, amestecand incontinuu. Cand spaghetele au capatat o culoare aurie se adauga zaharul, stafidele, nucile macinate, putina miere si apa cat sa le acopere. ...
 Clatite olandeze Clatite olandeze
Faina se amesteca cu zaharul si sarea si se cerne.Se face in mijloc o gaura si se toarna acolo drojdia dizolvata in putin lapte caldut.Se amesteca incet cu telul si se adauga putin cate putin si restul de lapte. Daca amestecati cu telul aluatul nu va ...
 Fursecuri arabesti Fursecuri arabesti
1. Se amestecă ouăle cu lingura de apă, se adaugă zahărul şi stropul de vanilie şi se bate totul foarte bine. În timp ce mixerul merge, adăugăm uleiul şi mixam totul bine.2. Adăugăm făina amestecată cu praful de copt..3. Aluatul ...
 Branzoici Branzoici
In 250 ml lapte caldut dizolvam drojdia, 2 linguri zahar,sarea,zaharul vanilat .In faina se face o gaura in care turnam amestecul de mai sus si il amestecam cu un pic de faina si il lasam la dospit la loc caldut 1/2 ora.Dupa ce a dospit adaugam cele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei - Pagina 61
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z