SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte

 Deliciu cu capsuni si struguri Deliciu cu capsuni si struguri
pt inceput pregatim budinca conform instructiunilor de pe pachet, dupa care o dam la racit. intre timp inmuiem piscoturile in putin lapte si le punem sub forma de blat, dupa care le acoperim cu cateva linguri de nutella, peste care punem capsuni ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
1.Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor. 2.Topim margarina RAMA Delma peste care adaugam ...
 Prajitura ,,Madam Marin,, Prajitura ,,Madam Marin,,
Se pregatesc intai foile : zaharul, margarina RAMA, ouale, laptele, mierea si esenta de vanilie se pun pe foc mic mic pana ce se dizolva totul si compozitia devine lichida. Cand e gata se toarna intr-un castron si se lasa putin la racit. Se adauga ...
 Prajitura sarlota Prajitura sarlota
Mai intai facem blatul. Se pregateste o tava de 33/23cm tapetata cu hartie pergament. Se freaca galbenusurile cu sarea,vanilia si zaharul pana isi dubleaza volumul,apoi se adauga faina iar la sfarsit albusurile batute spuma tare. se amesteca usor de ...
 Tort cu mac Tort cu mac
Pentru blat, se incinge cuptorul la 190⁰C. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava rotunda de 20 cm diametru. Se bat galbenusurile cu zaharul, esentele si sarea pana cand devin pale la culoare. Se adauga faina si praful de copt si se ...
 Tarte Silvyene Tarte Silvyene
Aluatul de tarte se face amestecand intai 1 galbenus cu 70 g zahar , 1 pliculet de zahar vanilat si 125 g unt usor topit.Se adauga faina cu 1/2 din praful de copt.Se omogenizeaza totul bine si se da putin larece timp in care incalzim cuptorul si ...
 Inghetata Toblerone Inghetata Toblerone
Se topeste ciocolata in putin lapte si se amesteca apoi cu restul de lapte rece. Se bate frisca cu zaharul si se adauga peste ciocolata. Se pune totul in aparatul de inghetata si se orneaza cu fulgi de migdale. Eu am folosit 4 triunghiuri de ...
 Bbm dulce Bbm dulce
Merele le curatam de coaja, le scoatem samburii, le taiem rondele si le stropim cu zeama de lamaie. Punem laptele la fiert, adaugam 100g zahar si fierbem budinca conform instructiunilor de pe plic, dupa care o acoperim cu o folie(sa nu faca crusta ...
 Clatite cu lapte de cocos Clatite cu lapte de cocos
  Preparare: se mixeaza ouale cu zaharul si apoi adaugam faina si subtiem treptat cu laptele si apoi adaugam laptele de cocos.  Dupa ce avem o compozitie omogena , pregatim o tigaie de tefal subtire si o punem la incins. Eu nu pun ulei la ...
 Cornete pentru inghetata I Cornete pentru inghetata I
Incalziti cuptorul la 150 grade. Intr-un castron bateti oul cu zaharul pina devine aproape ca o bezea la consistenta. Adaugati untul, vanilia si laptele. La sfirsit incorporom si faina. Ungem cu ulei o foaie de copt ( nu am inteles de ce trebuie ...
 Prajitura de capsuni Prajitura de capsuni
Prepararea foilor: Laptele se amesteca cu zaharl si zaharul vanilat iar apoi batem cu un tel sa se topeasca zaharul. Adaugam ouale, unul cate unul, si uleiul amesteand bine cu telul. Punem praful de sare, amoniacul si amestecam bine. Se adauga faina ...
 Pasca traditionala Pasca traditionala
Prepararea aluatului: Mai intai se face maiaua. Drojdia se pune cu putin lapte caldut si cu putin zahar. Restul de lapte se adauga cu apa minerala si se lasa la fiert. Cat laptele este fierbinte se pune peste 200 g din faina, asta pt a opari faina un ...
 Gogosi cu iaurt Gogosi cu iaurt
Galbenusurile frecate cu  zaharul,iaurtul,sarea, zaharul vanilat si untul topit se amesteca apoi cu drojdia dizolvata in laptele caldut care vor forma o maia ce se adauga cate putin in faina framantand cu mana. Aluatul se ...
 Chec marmorat Chec marmorat
  Untul se freaca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se topeste zaharul. Se adauga laptele si galbenusurile treptat. Dupa ce am amestecat bine punem faina usor, in care am pus praful de copt, pentru a nu face cocoloase. Albusurile ...
 Rulada cu crema mascarpone Rulada cu crema mascarpone
Blat: Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare, dupa care incorporam treptat faina si esenta de vanilie. Punem compozitia intr-o tava (25/35 cm)  tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Intr-o cratita se pun cele 6linguri de zahar si se pune pe foc la caramelizat,rotind mereu de vas,pana ce zaharul se transforma intr-o crusta aurie.Se lasa la racit.Intre timp,in alt vas se bat opuale cu zaharul,esenta de rom si zaharul vanilat,incet ...
 Inghetata de lapte Inghetata de lapte
Se bate frisca cu zaharul, se adauga laptele si se pune in aparatul de inghetata sau la congelator citeva ore. ...
 Tort Diplomat cu piscoturi Tort Diplomat cu piscoturi
Am lasat  gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas timp de 15-20 de minute conform indicatiilor de pe cutie.Se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zahar, vanilie, faina, lapte si se fierbe la foc mic amestecand cu grija ...
 Budinca de vanilie Budinca de vanilie
Se bat galbenusurile cu zaharul se adauga faina , sarea si se toarna cate un pic de lapte (250 ml)amestecand in continu sa nu se formeze cocolase. Cealanta cantitate de lapte se pune pe foc cu batonul de vanilie. cand incepe sa fiarba se scaote ...
 Inghetata de vanilie Inghetata de vanilie
Se amesteca amidonul si cu zaharul, se adauga oul, laptele si se pun pe foc amestecind mereu pina obtinem o ciulama. Se lasa la racit, se bate frisca si se incorporeaza in crema. Se pune in aparatul de inghetata sau intr-un vas, in congelator. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-145
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte - Pagina 40
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z