SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina

 Prajitura Adriana Prajitura Adriana
Blat: Albusurile se bat spuna tare impreuna cu apa si se adauga zaharul in ploaie. Galbenusurile se adauga pe rand,peste albusuri. Se pune faina amestecata cu cacao, praful de copt si praful de sare, in ploaie, amestecand usor de jos in sus. Se ...
 Prajitura cu prune Prajitura cu prune
Mai intai se spala prunele si se scot samburii, se pun intr-o strecuratoare, peste care se adauga 1 lingura cu zahar. Se lasa la scurs pana este gata aluatul. Pregatirea aluatului: Se pune margarina RAMA intr-un castron se adauga zaharul, vanilia si ...
 Profiterol Profiterol
. gogosiele: Se amesteca uleiul cu apa si zaharul se pune pe foc cand incepe sa fiarba se adauga faina se amesteca bine pana se deslipeste de pe oala. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga ouale unul cate unul. Cu ...
 Bomba de inghetata invelita in rulada de cacao Bomba de inghetata invelita in rulada de cacao
Tortul meu contine    1. Rulada de cacao cu crema de branza si visine in alcool    2. Inghetata de ciocolata cu coaja de lamaie    3. Inghetata de vanilie    4. Sos de cacao RULADA DE CACAO pentru o tava de ...
 Clatite cu cacao si inghetata de caramel Clatite cu cacao si inghetata de caramel
Inghetata de caramel: Zaharul il caramelizam, apoi il "stingem" cu jumatate din cantitatea de lapte rece. Aducem la punctul de fierbere, apoi punem amidonul "desfacut" cu restul de lapte. Fierbem la foc mic, amestecand continuu, ...
 Profiterol Profiterol
Se pune apa cu sare si ulei la foc,iar cand clocoteste se pune faina si se amesteca foarte bine pana se desprinde de pe oala.Se ia de pe foc si se pun ouale cate unul amestecand foarte bine si rapid pana se incorporeaza bine Se coc in tava unsa cu ...
 Fursecuri simple Fursecuri simple
Oul se bate bine impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare. Untul se topeste si se toarna peste ou, mixand usor. Punem apoi faina amestecata cu praful de copt si cu ajutorul unei linguri omogenizam. Vom obtine un aluat moale, dar care ...
 Tarta cu piersicute Tarta cu piersicute
Se unge tava de tarta cu unt peste care se presara doua linguri de zahar.  Piersicile se spala, se taie in bucati si se aseaza in tava. Se pun in cuptorul incins pentru zece minute. Blatul: Cele patru oua se mixeaza cu cele opt linguri de ...
 Nuci umplute Nuci umplute
Se freaca untul pentru a se inmuia.Se adauga zaharul si vanilia si se freaca pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga ouale batute si faina.Trebuie sa rezulte un aluat potrivit de tare,cu care se vor umple formele de nuci.Se coc pe aragaz pana ...
 Tort Dolphin -Deea face 3 ani!!! Tort Dolphin -Deea face 3 ani!!!
Se face blatul ca la pandispan obisnuit, seprama galbenusurile de albusuri si el batem sperat, galbenusurile cu zaharul , albusurile cu un praf de sare .Apoi se impreuna si se adauga si faina cu praful de copt.Apoi se toarna in atva unsa cu outin unt ...
 Tarta cu nectarine Tarta cu nectarine
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si praful de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se adauga peste albusuri.Se adauga si esenta. La sfarsit adaugam faina si mestecam cu lingura de jos in sus sa nu se ...
 Tort Kodrit Kadir Tort Kodrit Kadir
Blat:   Oul il mixam bine cu un praf de sare,apoi adaugam pe rand,  celelalte ingrediente si omogenizam. Crema caramel: Mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam esenta de vanilie, un praf de sare si laptele. Amestecam bine si lasam ...
 Vedeta verii - Prajitura cu caise Vedeta verii - Prajitura cu caise
Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de ...
 Piersici la cuptor in stil australian Piersici la cuptor in stil australian
Se spala piersicile, se taie in doua si li se indeparteaza samburele, apoi se taie felii. Se pun intr-un vas, se stropesc cu coniac si se lasa sa stea timp de aprox. 20 de minute. Intre timp se toarna faina intr-un vas, se adauga peste ouale, 3 ...
 Muffins de vanilie. Muffins de vanilie.
Amestecam ingredientele lichide intr-un castron si celelalte in altul,dupa care unim cele 2 compozitii. amestecati bine pana se formeaza un aluat omogen. In formele de muffins puneti hartiutele speciale,dupa care cu o lingura puneti aluatul ...
 La Tour Eiffel Cake La Tour Eiffel Cake
Pentru blaturi incinge cuptorul la 180° Pentru blatul maro amesteca faina cu cacaoa, praful de copt, scortisoara si sarea.Intr-un alt vas bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Untul cu ciocolata topeste-le la bain-marie apoi lasa-le ...
 Eclere Eclere
  Eclere: apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si se pune pe foc pana dau in clocot. Se adauga faina toata deodata  si se amesteca energic pana se omogeniseaza bine si obtinem o mamaliguta tare.  Se lasa la racit. Cand este ...
 Fursecuri cu ciocolata Fursecuri cu ciocolata
Se freaca untul cu zaharul,pana se topeste si devine cremos.Se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt.Se mesteca pana cand compozitia devine omogena. Oul se bate cu scortisoara si esenta de vanilie.Se adauga peste aluat.Mestecam bine pana la ...
 Tort pentru Teo! Tort pentru Teo!
Blatul:Batem spuma albusurile dupa care audaugam treptat zaharul,incorporam usor galbenusurile,apoi faina cernuta ,cacao si la sfarsit amestecand cu lingura adaugam apa minerala.Intr-o forma(24 cm) tapetata cu hartie de copt turnam aluatul si-l ...
 Foi cu crema de gris Foi cu crema de gris
Foile: Se bat bine ouale cu zaharul. Se adauga si restul ingredientelor si se framanta bine. Aluatul obtinut se imparte in trei parti egale. Din fiecare parte se intinde cate o foaie care se coace pe fundul tavii de aragaz. Crema: Se pun pe foc ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-207
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina - Pagina 90
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z