SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina

 Nuci Nuci
-se pune intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu untul, se freaca -se bat albusurile spuma -se adauga albusurile la galbenusuri -se adauga faina, bicarbonatul - pana se formeaza un aluat potrivit -se fac bilute -se coc bilutele in forma Pt ...
 briose capsunici briose capsunici
Cuptorul se incinge. Se bat oulale cu zaharul, iaurtul si uleiul apoi adaugam faina care a fost amestecata cu praful de capt si zaharul vanilat amestecam sa se lege compozitia. Tava de briose se unge cu unt se pune o lingura de compozite apoi o ...
 Biscuiti cu fulgi de ovaz Biscuiti cu fulgi de ovaz
Pentru inceput punem ovazul la inmuiat (in apa sau in lapte). Intre timp, ne apucam temeinic de treaba: frecam spuma untul cu zaharul pana devine o pasta lucioasa, adaugam si ouale, sarea, mierea si scortisoara. Amestecam bine bine si adaugam ...
 Tarta cu mascarpone Tarta cu mascarpone
Pregatim baltul pentru inceput: batem albusurile spuma impreuna cu zaharul si un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu lingura de ulei, adaugam zaharul vanilat si coaja de lamaie. Peste aceasta compozitie puneam albusurile, faina si miezul de ...
 Biscuiti cu gropite delicioase Biscuiti cu gropite delicioase
-se amesteca faina cu amidonul , sarea, cacaoa , praful de copt , galbenusurile , zaharul si untul moale taiat bucatele-se framanta bine, se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min-se scoate aluatul si se imparte in mici bilute in care se ...
 Trunchi de copac Trunchi de copac
-Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, zaharul vaniliat si coaja de lamaie se bat intr-un castron pana la dizolvarea zaharului. Se adauga untul si se mai amesteca pana devine o crema consistenta-Se incinge cuptorul la 150 garde. Se unge forma cu ...
 CocoStar CocoStar
Pt Star: -intr-un castron se pun ouale+cacaoa+margarina RAMA topita+zaharul pudra+zaharul vaniliat, se mixeaza pana face clabuci -se adauga pe rand faina+praful de copt, framantam cu mana pana rezulta o coca potrivita Pt Coco: -se mixeaza abusul, se ...
 Tarta cu mere Tarta cu mere
Bati untul spuma si aduagi zaharul si galbenusurile, Separat bati albusurile apoi incorporez in prima compozitiea, se adauga faina, praful de copt si zaharul vanilat. Tava de tarta tapeteaza cu unt si faina, Se toarna compozitia si deasupra se pun ...
 Placinta moldoveneasca Placinta moldoveneasca
Se face un aluat de placinta obisnuit si se lasa sa se odohneasca 30 min. Separat facem compozitia din 1 kg de branza se amesteca cu 3-4 oua. Stafidele au fost puse in rom cam 30 min apoi se adauga peste brinza si zaharul fin.  Se imparte ...
 Chec Chec
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul in ploaie si zaharul vanilat , se bat pana se face compozitia ca o bezea.galbenusurile se freaca cu uleiul,cu o lingura de lemn ,in acelasi sens sa nu se taie.se adauga ...
Gogosi
Se pune drojdia la dospit,impreuna cu o lingura de zahar si un pic de lapte. Faina se pune intr-un castron,se face o gaura in mijloc si se toarna maiaua. Dupa ce a dospit se adauga ouale,restul de zahar,sarea,zaharul vanilat,untul si laptele cate ...
Gogosi cu gem de citrice
Am pus toate ingredientele in masina de paine,la programul de framantare + dospire. Aluatul dospit l-am impartit in 2 parti pe care le-am intins in foi subtiri.Apoi am pus cate o lingurita de gem din loc in loc pe una din ele. Dupa ce-am terminat de ...
Gogosi ineluse
Se cerne faina intr-un vas.Se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar.Lasam putin pana incepe sa se umfle. Ouale se bat bine cu praful de sare si cu restul de zahar.Se toarna peste faina. Se adauga ...
 Tortulet cu blat de savarina Tortulet cu blat de savarina
Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza galbenusurile, apoi pesmetul si faina. O parte din aluat l-am turnat in formele de briose si am facut sase savarine. Restul de aluat se toarna in forma de tarta unsa si tapetata cu faina si se coace ...
 Prajitura cu mere si bezea Prajitura cu mere si bezea
Se mixeaza balbenusurile cu zaharul, se adauga apoi laptele, uleiul, coaja rasa de lamaie, iar la final faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Se aseaza deasupra merele taiate felii si se coace 20 de minute. ...
 Bascute dulci Bascute dulci
Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut. Intre timp se amesteca branza cu oua, zahar, coaja de lamaie, ...
Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata
Blaturi: Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare. Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa ...
Tort cu mousse de ciocolata si nuci
Blat: Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat. Separam ouale.Albusurile ...
 Biscuiti cu gem Biscuiti cu gem
-se mixeaza zaharul, untul, vanilia si galbenusul-se adauga faina-se framanta bine si se da 30 min la frigider-se fac bilute, se dau prin albusul batut si apoi prin nuca, se fac gauri cu degetul sau cu ceva rotund-le coacem la 180 grade 10 min-dupa ...
 Rulada Rulada
-frecam galbenusurile cu zaharul  -batem albusurile spuma -punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si esenta , mixam -punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina, -punem tava in cuptor la 175 de grade, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-207
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu faina - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z