SiteDeBucate » cimbru

Retete cu cimbru

 Varza calita cu carnita de la borcan Varza calita cu carnita de la borcan
  - se foloseste o oala ceva mai mare - se curata si toaca ceapa marunt - morcovul se curata si se da pe razatoarea mare - se pun la calit in putin untura  - varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn - se pune in oala s se ...
 Tarta cu carne Tarta cu carne
Aluat: Se amesteca faina cu sare, praful de copt si cimbru. Untul moale si oul se adauga peste faina si se framanta un aluat elastic, nelipicios. Umplutura: Pieptul de pui se toaca. Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc usor in cateva linguri cu ...
 Turte crocante cu malai Turte crocante cu malai
Se pune malaiul, amestecat cu cimbrul, sarea si pudra de chilli,  intr-un vas si se amesteca cu apa. Se pune uleiul si otetul, amestecand intruna. Se toarna faina, putin cate putin, si se amesteca pana facem un aluat normal. Aluatul nu trebuie ...
 Gratar aromat cu cartofi Wadges Gratar aromat cu cartofi Wadges
Gratar aromat. Se dezoseaza pulpele. Se face marinada din amestecul de vin, sos worcester, zeama lamaie si aromele mentionate . Se pune canea la macerat cel putin 4  ore. Dupa care se incinge gratarul se pune carnea. Se unge din cand in cand cu ...
 Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler
Cartofii se curata si se taie rondele subtiri. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza cartofiorii precum tiglele. Se amesteca intr-un castron uleiul cu usturoiul zdrobit, sare, boia si cimbru. Cu o pensula se manjesc bine cartofii, se ...
 Rasol de curcan la cuptor Rasol de curcan la cuptor
Carnea se spala, se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza, se adauga vinul, apoi apa cat sa acopera foarte putin carnea. Se pune vasul in cuptor la foc mediu, neacoperit, pentru 40 de minute. Dupa primele 20 de minute se intoarce carnea pe ...
 Pui cu fasole verde si sos de smantana Pui cu fasole verde si sos de smantana
Pieptul de pui se prajeste in ulei pe toate partile timp de 10 minute, se lasa sa se raceasca, apoi se taie fasii. Se pune la fiert cimbrisorul in 2 l de apa cu sare, iar cand fierbe se adauga fasolea. Se fierbe cateva minute pana se inmoaie, apoi se ...
 Bacon crud tras in tigaie Bacon crud tras in tigaie
  Voi da ingredientele doar pentru o portie pentru ca fiecare portie se face individual, pentru a avea o savoare mai buna. Eu am facut 4 portii.   Pentru cine nu mananca sarat, lasati la desarat in apa rece macar o ora. Se incinge uleiul ...
 Caracatita in sos picant Caracatita in sos picant
Caracatita mea avea maruntaiele scoase, la fel si osul (pentru cele cu maruntaie explica AICI Sylvia modul de curatare), asa ca am pus-o la fiert in "court-buillon" pentru 40-60 de minute (la foc domol - vezi ABC-ul fructelor de mare scris ...
 Pui cu cartofi si lapte Pui cu cartofi si lapte
Se spala pulpele si se taie pe jumatate. Se curata cartofii si se taie felii nu prea subtiri. Se pune uleiul in tava si apoi cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper, boia, cimbru si rozmarin si se amesteca bine. Se taie ardeiul si usturoiul marunt ...
 Fripturica de pui cu cartofi aromati Fripturica de pui cu cartofi aromati
Se curata si se spala pulpele.Se curata catofii,se taie in patru.intr-un vas de yena se pune ulei ,se aseaza cartofii se presara vegeta,piper ,cimbru si busuioc si putina boia de ardei ,se aseaza peste cartofi cozile de ceapa verde taiate si apoi ...
 Mancarica de cartofi cu afumatura Mancarica de cartofi cu afumatura
Se spala coastele, se transeaza si apoi se pun sa dea intr-un clocot. Dupa ce au dat intr-un clocot, le scoatem si le spalam cu apa calda. Intre timp, legumele se pregatesc astfel: -ceapa taiata cubulete -cartofii ii taiem in 4 sau in 6, depinde de ...
 Piept de rata in sos de vin Piept de rata in sos de vin
 Pieptul de rata spalat si taiat bucatele se tine in marinata cateva ore la rece. Marinata se face din vin rosu, foi de dafin, piper negru,  crenguta de cimbru, otetul, 3 linguri de ulei de floarea soarelui si usturoi.Se tine carnea ...
 Sarmalute in vas de lemn ;) Sarmalute in vas de lemn ;)
pentru umplutura:ceapa se caleste pana devine aurie,se adauga orezul pentru 2 minute amestecand continuu(ii dezvolta gustul foarte mult).scurgem uleiul ramas,lasam sa se raceasca,adaugam carnea, ouale batute,sarea,piperul,mirodenii dupa gust si ...
 Ghiveci calugaresc in vas smaltuit Ghiveci calugaresc in vas smaltuit
Toate legumele se curata si se taie bucatele potrivite. Se pun in vasul de lut smaltuit, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, la foc potrivit si cu capac cam o ora. Apoi, se scot din cuptor , se condimenteaza, se toarna pasta de rosii, ...
 Sarmale cu varza dulce Sarmale cu varza dulce
Intr-o oala mai mare pui la fiert apa cu putina sare si 300 ml bors. Se scoata cotorul de la varza si se opareste in apa cu bors, pana se inmoaie frunza foarte putin. In timp ce le oparesti trebuie sa desfaci si frunzele, frunza cu frunza. Se scoate ...
 Ficatei de pui pe cartofi la cuptor Ficatei de pui pe cartofi la cuptor
Incepem prin a face cartofii. pentru ca ficateii se fac foarte repede, fierbem putin cartofii inainte. Cartofii se curata bine, se spala, se taie felii mai groase si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce sunt aproape fierti, se scot din apa si se ...
 Clatite brasovene Clatite brasovene
Se bat bine ouale cu un praf de sare, se adauga faina si laptele si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da aluatul la frigider ptr aprox. o ora.  Ciupercile (sau carnea) se spala si se curata (daca este cazul) si se toaca marunt. Se curata si ...
 Peste marinat la gratar cu sos de portocale Peste marinat la gratar cu sos de portocale
Pestele se spala bine, se curata de eventuale impuritati, se taie in doua (asta daca este intreg). Preparare marinata: Toate legumele se taie foarte marunt si se toarna uleiul peste ele. Se pune cimbrul, sarea si piperul. Intr-o caserola se aseaza un ...
 Salau in crusta de parmezan Salau in crusta de parmezan
se presara pestele (spalat si uscat) cu sare si piper si se trece prin faina apoi prin oul batut bine cu sare,piper si cimbru apoi prin parmezan. se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana capata o culoare aurie.se scoate pe hartie absorbanta.se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cimbru - Pagina 34
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z