SiteDeBucate » carne de porc

Retete cu carne de porc

 Cartofi gratinati Cartofi gratinati
Se prepara o tocana din carne de porc si vita. Cand tocana este rece, se da prin masina de tocat carne , dupa ce este scursa de zeama. Dupa ce s-a tocat, se amesteca cu zeama scursa. Se fierb in coaja cartofii, impreuna cu ouale, se strecoara si se ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Carnea se spala, se zvinta si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in ulei cu adaos de apa, apoi se raceste. Foile de vita se oparesc si se mentin in apa rece. Orezul se alege, se spala, se scurge si se opareste, ...
 Musaca de cartofi Musaca de cartofi
Carnea se spala, se zvinta, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, cartofii se curata, se spala, se taie rondele. Ceapa se inabusa in ulei cu adaos de apa si se raceste. Carnea si ceapa se trec prin masina de tocat. Compozitia ...
 Ardei umpluti cu carne Ardei umpluti cu carne
Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf. Carnea se spala, se zvinta, se taie bucati, ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in ulei, apoi se raceste. Carnea si verdeata, curatata, spalata si zvintata si ...
 Sarmale in foi de varza murata Sarmale in foi de varza murata
Carnea împreună cu ceapa puţin călită se dau prin maşina de tocat. Se adaugă orezul opărit, piper pisat, sare, se amestecă şi cu această tocătură se pregătesc sarmalele cu foi de varză alese dinainte, foile trebuind să fie subţiri). ...
 Sarmale batrinesti Sarmale batrinesti
Se alege si se curata pasatul si se lasa in apa calda sa se inmoaie. Se toaca doua cepe si se calesc in trei linguri de untura de porc. Cind ceapa devine sticloasa, se pune pasatul peste ea si se lasa sa scada. Intr-un vas adinc se amesteca carnea de ...
 Sarmalute de primavara Sarmalute de primavara
In carnea tocata se adauga o ceapa calita in untura, orezul fiert pe jumatate, sare, piper si marar verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si, daca este prea legata, se pune putin bulion sau apa. Separat, se oparesc frunze de spanac sau stevie, in ...
 Sarmalute moldovenesti Sarmalute moldovenesti
Se alege varza cu frunze subtiri, se toaca bine carnea, oprind citeva felioare din ceafa afumata. Se fierbe orezul pe jumatate, se toaca ceapa prin masina si se caleste putin separat. Se pune totul intr-un vas mare, se omogenizeaza, se adauga, dupa ...
 Toba de casa Toba de casa
Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - ...
 Carnati Carnati
Se trec de doua-trei ori prin masina de tocat carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti egale. Se adauga bucatile mici de slanina tocata, usturoi pisat, sare, piper, mirodenii. Se framanta totul bine, adaugand si putina zeama de ...
 Escalop de porc cu ciuperci Escalop de porc cu ciuperci
Se transeaza carnea cate doua bucati la portie si se bate cu ciocanul de snitele, se presara cu sare. Se trece fiecare bucata prin faina si se prajeste intr o tigaie, in ulei. Dupa prajire se scot intr un vas, se toarna sosul deasupra si se fierbe la ...
 Sarmale Sarmale
Se trece carnea prin masina de tocat si se adauga slanina taiata in cubulete mici, ceapa calita in untura, orezul ales si spalat. Se potriveste totul de sare si piper si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei.Se servesc fierbinti, cu mamaliguta ...
 Sarmalute Sarmalute
Se alege o varza cu frunze subtiri, se toaca carnea, oprind cateva felioare din ceafa afumata. Se fierbe orezul pe jumatate, se toaca ceapa prin masina si se caleste separat. Se pune totul intr-un vas mare, se amesteca bine si se condimenteaza dupa ...
 Lasagna Lasagna
Intai se face sosul Ragu. Se toaca ceapa marunt si se prajeste in ulei nu prea mult. Cand s-a rumenit punem carnea pe care o tinem pana seaca sucul din ea. Punem apoi sucul de rosii si mai lasam sa fiarba pana cand carnea e fiarta (nu fierbem prea ...
 Spaghette picante Spaghette picante
Preparare sos:Se toaca ceapa, usturoiul, ciuperca, ardeiul iute si se pun la prajit in putin ulei. Se adauga o jumatate de cana de apa, si se mai prajesc in continuare. Se marunteste carnea din conserva si se adauga peste legume. Se pune o lingurita ...
 Paste cu carne de porc Paste cu carne de porc
Ceapa tocata marunt si usturoiul tocat le-am pus 5 minute la calit in 2 linguri de ulei,Dupa care am adaugat si bucatile de carne si am mai calit putin si carnea, Cand sa calit ceapa, usturoiul si bucatile de carne, punem apa cat sa acopere carnea si ...
 Spaghete cu sos de rosii si ciuperci Spaghete cu sos de rosii si ciuperci
Se pune la prajit in putin ulei usturoiul, ceapa verde, apoi se adauga ciupercile, se lasa sa se evapore apa, se adauga boia, piper, o lingura de faina, apoi un pahar de apa, si dupa citeva clocote se trage tigaia deoparte.Intre timp se fierb ...
 Paste cu carne din conserva Paste cu carne din conserva
Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga pastele si se fierb 15’.Se toaca ceapa, ardeiul si se pun la calit in 3 linguri de ulei. Scoatem carnea din conserva si o maruntim cu ajutorul unei furculite, dupa care o ...
 Spaghete cu masline ca la Adjud Spaghete cu masline ca la Adjud
Se pun pastele fainoase la fiert in apa multa cu o lingurita de sare si o lingura de ulei. Cand sunt gata, se clatesc cu apa rece si se strecoara bine, apoi se pun in tava, care a fost in prealabil unsa cu putin ulei. Se pregateste sosul dupa cum ...
 Salata cu telina si ciuperci Salata cu telina si ciuperci
Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica, ardeiul si carnita/sunca se taie cubulete, ceapa se taie julien, rosiile se pot pune intregi sau taiate iar ciupercile se taie in 4 sau in 8 (inainte se oparesc in apa cu sare).Peste salata se adauga un ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de porc - Pagina 17
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z