SiteDeBucate » ardei kapia

Retete cu ardei kapia

Pizza de la cassa
Este o pizza ce reprezinta cu succes regalul culinar italienesc, dar de ce sa nu incercam sa o pregatim si la noi acasa ? La final, o vom servi in acompaniamentul unei serenade in surdina si astfel vom aduce atmosfera italieneasca la noi acasa ! ...
 Zacusca cu ardei kapia si fasole Zacusca cu ardei kapia si fasole
Aceasta zacusca ete preparata in special in Ardeal, fiind considerata o delicatesa de catre gospodinele din zona. ...
 Ghiveci la borcan Ghiveci la borcan
Ghiveciul la borcan este bun servit fie ca atare, la fel ca zacusca, fie folosit ca baza pentru mancarurile de orez sau tocanite. ...
 Salata de legume pentru iarna Salata de legume pentru iarna
Salata de legume poate fi folosita atat ca atare, ca si garnitura pentru fripturi dar si tocata, ca si baza pentru tocanite sau mancaruri. Cu siguranta ii veti gasi multe intrebuintari o data ce il vei avea pe rafturile din camara. ...
 Pizza Rattheo Pizza Rattheo
 Ingrediente:     Salamul se taie in cubulete mici, sunculita se taie feliute subtiri,ardeiul kapia se curata si se taie rondele ca si rosia si se scot samburii de la masline. Blat:     Se amesteca ouale cu telul, se adauga ...
 Zacusca Zacusca
Se prepara mai intai sucul de rosii dand pe masina speciala astfel incat sa nu ramana semintele si nici coaja. Sucul se pune la fiert cu 3 linguri de ulei. Se lasa la fiert circa 4-5 ore, pana scade un pic. Apoi se lasa la racit. Se coc vinetele, ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Pipotele se fierb bine inainte. Se scot pe o farfurie si se lasa la racit. Intr-o oala mica se incinge uleiul in care se pune ceapa taiata cubulete si sosul de soia peste ceapa. Se invarte intruna iar apoi se pune ardeiul kapia taiat cubulete. ...
 Carne de porc cu legume Carne de porc cu legume
Carnea se taie fasii si se pune la marinat in sos de soia(2-3 linguri) cam 2 ore. Legumele le taiem bastonase si le tragem separat prin ulei (sa nu fie patrunse numai cat sa se imoaie)In acelasi ulei rumenim carnea ,apoi adaugam faina ,200 ml apa ...
 Pleurotus cu praz si paste - de post Pleurotus cu praz si paste - de post
ciupercile se spala si se scurg, legumele se curata si se spala . intr-o oala cu apa clocotita si sare se fierb pastele fainoase dupa instructiunile de pe pachet . eu prefer sa le fierb mai putin , sa opresc fierberea si sa le las sa seinfoie inca 5 ...
 tocanita de cartofi - de post tocanita de cartofi - de post
legumele se curata si se spala ceapa  , morcovul, kapia , ardeiul iute se taie cubulete si se prajesc usor in ulei . se adauga pasta de ardei , boiaua si rosiile taiate cubulete [ fara pelita ] se pun si cartofii taiati cuburi ,sarea , chimenul ...
 Sandvici cu snitel de soia Sandvici cu snitel de soia
soia felii se fierbe 10 min . in apa cu vegeta . soia se scurge si se amesteca cu usturoiul pisat . din faina alba , sare piper , boia si apa minerala [ sau bere ]se face o maia ca si de clatite . soia se da prin faina alba , apoi prin aluat si se ...
 Iepure umplut, servit cu sos Iepure umplut, servit cu sos
Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc.  Felia de paine o inmuiem  in apa, apoi o stoarcem bine.Ceapa, 2 catei de usturoi, ardeiul si trei sfert din ciuperci, le taiem felii. Dupa ce au fiert si ...
 Paine umpluta Paine umpluta
Se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul, sarea si 100ml ulei, se lasa la dospit 10’. Turnam peste, faina cernuta si framantam coca, cam 20’, dupa care o lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul (cam 1h). Intre timp spalam ...
 Zacusca Pestisor Zacusca Pestisor
Se fierbe carnea de peste cu un praf de sare. Se scurge. Se paseaza. Separat calim ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si grauntele de usturoi in uleiul de masline si  putina zeama de supa strecurata.Apoi adaugati si pestele si ...
 Vinete rasucite Vinete rasucite
se taie felii lungi si subtiri dintr-o vanata pastrand o margine de coaja.Se sareaza putin sa se inmoaie si sa putem lucra cu ele.Se face un amestec de rondele de praz tocat, cu ardei kapia rosu tocat si masline negre tocate fara samburi.Se presara ...
 Supa cu leurda si salata verde Supa cu leurda si salata verde
1. legumele se curata , se spala impreuna cu verdeturile . 2. morcovul se razuieste , ceapa si ardeiul se taie cubulete , baconul[ in prealabil oparit ]  se feliaza si se prajesc 1-2 min in ulei . 3. se adauga 3 l apa si se lasa sa clocoteasca ...
 Ciorbita bogata de aripi de curcan Ciorbita bogata de aripi de curcan
Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele de piper, sare  si o punem la fiert. Dupa primele clocote, spumam si lasam sa fiarba la foc mic,pana se desprinde carnea de pe os, aprox ...
 Rechin cu legume la steamer Rechin cu legume la steamer
Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant si stoarcem toata zeama de la o lamaie, peste ele. Taiem  zarzavaturile, felii, fideluta ori rondele (dupa pofta fiecaruia)si le amestecam ...
 Pui Gradinar Pui Gradinar
Preparam puiul :Pregatim maioneza de usturoi cu care ungem bine puiul ,il asezam in tava ,presaram coaja de lamaie ,condimentele ,pasta de ardei iute si il stropim cu zeama de lamaie .Inainte de al pune la cuptor adaugam apa.Inainte cu jumatate de ...
 Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi
Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza. Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta. Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia. Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem ...
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ardei kapia
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z