SiteDeBucate » ardei gras

Retete cu ardei gras

 Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita) Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Scobiti mai adanc cotorul verzei si puneti-o ...
 Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand ciocanelele intregi. Se desfasora pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se ...
 Fasole batuta cu rasol de porc Fasole batuta cu rasol de porc
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune la fiert in 2 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se strecoara, se spala si se pune din nou la fiert in 4 litri de apa clocotita impreuna ...
 Pui cu cartofi la tava Pui cu cartofi la tava
Se spala puiul si se condimenteaza cu sare, piper, paprika. Intr-o tava puneti felii de morcov, bucatele de ardei gras si telina, verdeata, sare, piper, paprika. Asezati puiul intreg si introduceti in el bucati de morcov, ardei, telina si cativa ...
 Ciolan rasol cu fasole verde natur Ciolan rasol cu fasole verde natur
Se pune ciolanul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
 Ciolan rasol cu friganele Ciolan rasol cu friganele
Se pune jambonul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
 Dovlecei - nuferi - cu curcan Dovlecei - nuferi - cu curcan
Tocati marunt ceapa, ardeiul gras (ciupercile) si radeti morcovii (pastrati 1/2 morcov pentru decor). Caliti in 30 ml ulei legumele tocate, adaugati verdeata tocata, orez si 100 ml bulion, ketchup. Lasati pe foc 10-15 minute, pana ce orezul este ...
 Ciocanele de pui cu spanac Ciocanele de pui cu spanac
Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui condimentate in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa, caliti cateva minute apoi ardeiul si rosia si cateva frunze de patrunjel. Adaugati 200 ml apa, ...
 Ciocanele de pui cu telina Ciocanele de pui cu telina
Curatati si taiati telina bastonase mai mari. Tocati marunt ceapa, ardeiul si rosia.Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa si telina, caliti cateva ...
 Rulouri de antricot cu ciuperci Rulouri de antricot cu ciuperci
Antricotul se taie in 8-10 felii care se bat bine cu ciocanul de carne si se condimenteaza.Ciupercile se spala si se pun la fiert intr-un litru de apa cu putina sare, aproximativ 20 minute.Intr-o tigaie caliti in uleiul de masline ceapa tocata, ...
 Piept de porc la tava cu ciuperci Piept de porc la tava cu ciuperci
Se cresteaza bucata de carne, dar nu de tot, pe partea cu soriciul, la distanta de 15-20 mm. Preparati un amestec din ceapa si usturoi verde tocate marunt, rosii curatate de pielita si tocate, ketchup, ulei de masline, sare, piper si condimente, apoi ...
 Pui cu ardei copti si smantana Pui cu ardei copti si smantana
Spalam aripioarele, le taiem varfurile si le punem la prajit cu putin ulei. Presaram putina sare.Coacem ardeii si gogosarii, ii curatam si ii taiem felii de 1 cm. Putem pune si ardei copti de la congelator (eu asa am folosit). Dupa ce aripioarele ...
 ostropel de pui cu cartofi ostropel de pui cu cartofi
Puiul se fierbe in apa, se spumeaza si obligatoriu se strecoara zeama.Cartofii se fierb separat, in coaje. Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie in cuburi potrivite.Intr-o cratita se caleste ceapa, si cand devine sticloasa se adauga ardeiul. ...
 Mazare cu carne de pui Mazare cu carne de pui
Bucatile de carne de pui se spala,se portioneaza,se sterg bine,se condimenteaza si se rumenesc putin in ulei de masline.Separat se curata,se spala si se toaca ceapa , morcovul,telina si se inabusa in putina apa si 1-2 linguri de ulei de masline.Cand ...
 Varza calita cu ciolan crud Varza calita cu ciolan crud
Puneti carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic cu capac, aproximativ o ora. Daca varza murata este prea acra sau foarte sarata e bine sa o tineti in apa rece 2-3 ore, apoi sa o stoarceti.Curatati si tocati marunt ceapa, ...
 Inimioare de pui cu mazare Inimioare de pui cu mazare
Se fierb inimioarele de pui,vom lua spuma care se aduna deasupra si le vom da deoparte.Curatam legumele si le tocam in forma dorita.Ceapa rosie o tocam si o calim in 2 linguri de ulei de masline presat la rece,doar un minut,adaugam ...
 Jambon cu varza calita Jambon cu varza calita
Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte).Se prajeste jambonul intreg intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit putin, se intoarce pe cealalta parte,se adauga in tigaie feliile de rosie si se ...
 Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca
Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. "Palariile" se scurg bine de apa, se aseaza pe o farfurie si se condimenteaza.Preparati umplutura: tocati marunt ceapa si carnea de pui. In putin ulei puneti la calit piciorusele ...
 Pui cu legume in vas roman Pui cu legume in vas roman
Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu condimentele pentru carne de pui sau delikat si boia dulce, piper. Cartofii se curata, se spala si se condimenteaza cu aceleasi condimente. Ceapa se curata, se toaca solzisori. Ardeiul se curata, se ...
 SIS KEBAB SIS KEBAB
Pieptul de pui,rosiile si ardeiul sa taie in cubulete.Intr-o cratita se pune o lingura de ulei la incins,se adauga pieptul taiat cubulete si imediat cel-am pus ,se adauga un pahar cu apa si lasam sa se fiarba.Dupa ce aproape ca s-a fiert se pun ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-67
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ardei gras - Pagina 50
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z