SiteDeBucate » ardei gras

Retete cu ardei gras

 SOMON AFUMAT CU CREMA DE BRANZA SOMON AFUMAT CU CREMA DE BRANZA
Se prepara crema de branza astfel : branza Philadelphia se amesteca ( la mixer ) cu branza de vaci, putin coniac, rozmarin, sare si piper alb, pana ce devine o pasta omogena.Somonul afumat se aseaza pe farfurie cat mai estetic, in varf se pune crema ...
 Rulada cu ton Rulada cu ton
Se intinde foaia de aluat, se unge cu cele 2-3 liguri de sos de rosii sau bulion, se presara tonul, apoi boabele de porumb (mazare) si ardeiul gras taiat cubulete; se adauga putin praf de usturoi, busuioc, piper si sare. Se ruleaza, dupa care se taie ...
 APERETIV CU SPROT SICARACATITA APERETIV CU SPROT SICARACATITA
Puiul de caracatita se marineaza in sambuka si zeama de lamaie, sprotul se sareaza, se da in faina si se prajeste, se face un twel de parmezan,se decoreaza cu ardei tocati cubulete,se deseneaza decorul cu sosurile si asta e: POFTA mai eveti nevoie! ...
 Bors rosu cu afumatura Bors rosu cu afumatura
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot.Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Carnea cumparata din supermarket este curata si taiata. O scoatem din punga si o spalam in cateva ape dupa care o punem la fiert circa 30 - 40 de minute.Separat curatam tot zarzavatul, il punem la fiert cam 45 de minute si apoi il pasam (eu una nu il ...
 CIORBA DE PESTE TARANEASCA CIORBA DE PESTE TARANEASCA
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine.Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Bors de legume cu afumatura Bors de legume cu afumatura
1.Se portioneaza afumatura si se spala.2.Se opareste afumatura pe care vrem sa o folosim. Se scoate si se scurge.3.Se curata legumele: ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, dovleceii, cartofii, varza, se spala si se scurg.4.Se toaca legumele ...
 Ciorbita bogata, pe aripi de curcan Ciorbita bogata, pe aripi de curcan
Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele de piper, sare si o punem la fiert. Dupa primele clocote, spumam si lasam sa fiarba la foc mic,pana se desprinde carnea de pe os, aprox 60’.Intre ...
 Bors de sfecla rosie Bors de sfecla rosie
Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se adauga toate aceste verdeturi si se calesc pana se inmoaie. ...
 Bors de praz Bors de praz
Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie fideluta, si se pun la fiert in apa rece. Se taie prazul marunt si cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si ...
 Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat
Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi marime si sa stea la inmuiat in apa de seara pana a doua zi.Puneti la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare fasolea care a stat la inmuiat ...
 Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac
Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, apoi se lasa sa fiarba la foc mic cu capac cam 20 minute.Intre timp curatati si taiati marunt ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, rosia, cartofii ...
 Ciorba de burta picanta cu usturoi Ciorba de burta picanta cu usturoi
Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma o spuma abundenta care o albeste, o curata si scoate mirosul. Se spala bine si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in 5 litri de apa rece cu ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus Ciorba de ciuperci pleurotus
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece osul de vita sau cuburile de concentrat (daca este cazul, luati spuma). Spalati bine ciupercile si lasati-le sa stea in apa rece.Curatati si tocati toate zarzavaturile cubulete, morcovul feliute subtiri si ceapa ...
 Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte.Se pune ciolanul sa fiarba in 2 litri de apa rece cu putina sare, 50-60 minute, la foc mic cu capac. Spalati fasolea, alegeti-o (cand e umflata se alege mult mai usor) si puneti-o la fiert ...
 Ciorba de varza dulce cu ciolan afumat Ciorba de varza dulce cu ciolan afumat
Se pune ciolanul sa fiarba in 3 litri de apa rece cu putina sare, 50-60 minute, la foc mic cu capac.Intre timp se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartoful se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Se spala bine carnea, se tine putin in apa rece si se pune la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert pana fierb si legumele.Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, ...
 Ciorba de varza si legume Ciorba de varza si legume
Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, varza dulce si ceapa se toaca marunt.Intr-o oala mai mare caliti in ulei morcovul cu pastarnacul, adaugati ...
 Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Puneti la fiert la foc mic in 4 litri de apa rece fasolea si ciolanul intreg. Se lasa la fiert 60-80 minute pana se inmoaie carnea.Intre timp curatati si tocati zarzavaturile si curatati ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-67
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ardei gras - Pagina 41
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z