SiteDeBucate » ardei gras

Retete cu ardei gras

 Friptura de curcan cu vin la tava Friptura de curcan cu vin la tava
Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi se unge cu 2 linguri de ulei si se lasa cel putin 15-20 de minute.Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se prajeste pulpa pe ambele parti cateva ...
 Frigarui de pui Frigarui de pui
Am taiat pieptul de pui cuburi, kaizerul felii mici, ciupercile felii, ardeiul bucati, ceapa la fel.Betele le-am tinut in apa 5 minute inainte de asamblarea frigaruilor.Am asezat pe fiecare bat carne de pui, ciuperci, ceapa, ardei, kaizer, alternand ...
 Saramura de pui Saramura de pui
Puiul se spala,se curata si se taie pe jumatate,chiar pe mijlocul pieptului,spatele ramanand intreg.Se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare,iar dupa ce se ia spuma se adauga ceapa,morcovul,albitura , telina si se lasa sa fiarba la foc mic ...
 Muschi la tava cu legume Muschi la tava cu legume
Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot, pana jos). Condimentati carnea cu piper, cimbru, paprika, boia, sare si puneti-o intr-o tava mai lunga si adanca. Asezati in crestaturi cate o fasie de ...
 Aripioare cu rosii Aripioare cu rosii
Spalati aripioarele si condimentati-le. Curatati si tocati ceapa, dovlecelul si ardeiul se curata si se taie cubulete, rosiile se curata de pielita parlindu-le putin la aragaz. (vezi video)Curatati usturoiul si taiati-l feliute subtiri. Puneti ceapa ...
 Frigarui cu piept de pui Frigarui cu piept de pui
Pieptul de pui se taie cubulete cam de 1,5 cm.Slanina se taie feliute subtiri.Ceapa se taie in 4 daca e mica sau in 8 daca este mare.Ardeiul gras se taie in cubulete cam de 1,5 - 2 cm.Pe tepusa se incepe cu ceapa, apoi ardei gras, rosie cherry , ...
 Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud
Aceasta reteta este creata in stilul bucatariei fusion.Rulada: Se ia o bucata de muschi de porc si se taie circular pentru a obtine o bucata plata. Se intinde pe muschiul de porc feliile de sunculita afumata si usturoiul taiat in felii. Nu se sareaza ...
 Pui de casa la cuptor cu garnitura de legume Pui de casa la cuptor cu garnitura de legume
Puiul curatat in prealabil se opareste intr-o oala cu apa fierbinte circa 20 min.Se cresteaza, se unge cu pensula cu ulei de masline si se da cu sare si piper.Se pune apa in tava, se pune puiul pe o sticla umpluta cu apa, fara dop, si se introduce in ...
 Rulouri Rulouri
Se feliaza muschiuletul de porc. Se bate ca pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper (eu l-am uns si cu putin mujdei de usturoi: usturoi pisat, frecat cu sare, ulei si iaurt.Se iau feliile de muschi si se aseaza pe ele suvite de ardei gras, ...
 Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata
Cartofii se curata, se spala , se taie (eu am folosit o tabla ondulata), se spala din nou si se scurg dupa care se pun la prajit in ulei incins.Carnea se portioneaza, se spala, se sareaza si condimenteaza si se aseaza intr-o tigaie cu 2 parti ulei si ...
 Frigare din muschiuleti de porc Frigare din muschiuleti de porc
1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas.2. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia, usturoiul zdrobit, se adauga uleiul si se amesteca bine.3. Se lasa la temperatura camerei 2-3 ore la macerat.4. ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de ...
 Pui soldat cu legume Pui soldat cu legume
Se spala bine puiul si se lasa un pic la scurs. Intre timp, se pregateste tava (eu am una din inox rotunda), trebuie sa fie destul de mare. Se pun in tava 2 linguri ulei, se adauga lingurita de boia si cea de salvie si se sfarama bucatele cele doua ...
 Friptura de porc cu cartofi natur Friptura de porc cu cartofi natur
Ceafa se spala, cartofii se curata si se taie in felii mai maricele. Ardeiul se taie julien, costita se feliaza dupa care o taiem fasiute de cca 1 cm.Usturoiul se curata, iar jumatate din catei ii transformam in mujdei pe care il amestecam cu vinul. ...
 Coronita de purcel cu legume la cuptor Coronita de purcel cu legume la cuptor
Sira de porc se cresteaza un pic si se leaga formandu-se un cerc, se taie o ceapa in 4-6 bucati, telina la fel, morcovul rondele, se pun 2 foi de dafin, se pune apa intr-o oala de marime medie se asezoneaza cu sare, se fierbe, se pune capacul.Se lasa ...
 Piept de pui cu legume la gratar Piept de pui cu legume la gratar
Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa.Legumele: vinetele si dovlecei se taie in felii longitudinale, ceapa se taie in sferturi si ardeiul in bucati mai mari urmandu-se a se pune pe ...
 Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati
Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza cartofii curatati si taiati in 4, peste ei bucatile de carne facute cu sare si piper,felii de ananas, apoi fasii de ardei colorati, faliile de carnati deasupra.Se presara stafidele peste toate ingredientele ...
 Friptura de porc cu mere si stafide Friptura de porc cu mere si stafide
Carnea se sareaza, se pipereaza, se da cu boia si o lasam de o parte. Intr un mojar punem frunzele de rozmarin si cimbru, usturoiul, un praf de sare si un pic de piper si apoi pisam. Adaugam uleiul de masline si pisam in continuare. Cu acest amestec ...
 PLATOU CALD MUNTENESC PLATOU CALD MUNTENESC
Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula : faina, ou batut, pesmet ) de doua ori ( pt. a nu se sparge la prajit ) si se prajeste in ulei incins pe o parte si pe alta.Mititeii se frig pe ...
 Friptura de ceafa de porc la cuptor Friptura de ceafa de porc la cuptor
Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc. Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu. Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-67
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ardei gras - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z