SiteDeBucate » aluat

Retete cu aluat

 Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pe o plansa pe care am presarat putina ...
 Profiterol Profiterol
Intr-o cratita se pun untul,zaharul,apa si se aseaza pe foc.Se amesteca pana incepe sa fiarba,apoi se ia de pe foc si se adauga faina,amestecand incontinuu.Compozitia se pune din nou pe foc pana devine omogena.Se ia de pe foc si se lasa la ...
 Suberek Suberek
1.Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici foarte moale, nici foarte vartoasa, ci foarte elastica sa o putem intinde usor.2.Aluatul se taie in fasii lungi care apoi se impart in bucati mai mici ...
 Placinta cu pui, verdeturi si oua Placinta cu pui, verdeturi si oua
1.Faci intai aluatul si pentru aceasta inmoi drojdia in apa calduta si o lasi 15 minute sa creasca. Apoi o amesteci cu faina, zaharul, si apa calda atunci cand e nevoie pentru ca faina sa se amestece. Dupa ce ai framantat, lasi aluatul la rece timp ...
 MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON ) MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )
Muschiul de vita se curata bine de pielite, se condimenteaza si se prajeste in tigaie pe o parte si pe alta, sa se rumeneasca.Separat dati la masina de tocat ficatul impreuna cu kaizerul, ceapa, verdeata , apoi legati aceasta farsa cu ou , putin ...
 Placinta cu ceapa Placinta cu ceapa
Intr-o tigaie se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.Se taie costita cubulete si se caleste. Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita. Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute. Separat se prepara ...
 Placinta cu ceapa Placinta cu ceapa
Intr-o tigaie se pune uleiul, apoi se aseaza pe foc. Se taie costita cubulete si se caleste.  Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita.  Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute. Separat se ...
 Placinta cu cartofi Placinta cu cartofi
Aluatul l-am facut la masina de paine.Curatam cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cubulete.Ii punem la fiert in apa cu putina sare si putin ulei.Cand sunt gata fierti ii scurgem de apa.Separat, intr-o cratita se inabuse in putin ulei ceapa si ...
 STRUDEL CU CARTOFI SI SPARANGHEL STRUDEL CU CARTOFI SI SPARANGHEL
Ceapa se curata si se taie marunt,la fel si snitlingul.1 ceapa se caleste in ca 30g unt sis e lasa deoparte.Cartofii se curata si se fierb.Dupa fiert se zdrobesc si se adaoga, ceva sare+piper, ceapa calita, galbenusurile de ou, 1/2 din snitling/ceapa ...
 Ghiveci de legume Ghiveci de legume
Toate legumele vin curatate si taiate in felii subtiri sau cuburi potrivite.(se poate folosi robotul de bucatarie).Dupa ce le-am taiat le inabusim putin in putin ulei de masline si le asezam intr-o tava de copt sau in pyrex care se potriveste la ...
 Pizza Pizza
1.Faci aluatul astfel:amesteci ingredientele uscate (faina+sarea+zaharul+drojdia).Incalzesti putin apa (nu fierbinte) si adaugi ulei si untul,mestecand pana se topeste,apoi torni peste faina si framanti bine pana iese un aluat nelipicios.Lasi la ...
 Pizza - "home made" Pizza - "home made"
Din ingredientele de mai sus am pregatit 2 pizza.Aluatul l-am pregatit din faina pe care am asezat-o intr-un bol. In mijloc am adaugat drojdia topita in apa calduta si sarea. Am amestecat compozitia pana a devenit un aluat moale si elastic. Am ...
 Pizza Pizza
Acum cateva zile am vazut la televizor un bucatar specializat pe pizza,mi-a placut tare mult cum a preparat el aluatul,asa ca am descis sa-l incerc si eu,mai ales ca eu foloseam inainte apa calduta la aluat.Aluatul:Intr-un castron se pune drojdia,apa ...
 Pizza Pizza
Se unge tava de la aragaz cu ulei, se desface aluatul de pizza, se indeparteaza hartia si se aseaza pe tava de la aragaz. Se unge cu o pensula aluatul cu Ketchup, se pune deasupra salamul taiat, bucatele de cabanos taiat, maslinele taiate, ciupercile ...
 Pizza calzone Pizza calzone
Se amesteca toate cu oul crud.Se pun si condimentele si se lasa deoparte cat timp ne ocupam de aluat.Drojdia se dizolva in 2-3 linguri de apa calduta.Se amesteca apoi cu 1-2 linguri de faina si se amesteca bine, pana se obtine o crema de consistenta ...
 Pizza de casa Pizza de casa
1. Se amesteca in masina de paine apa, sare, zahar si ulei. Se adauga putina faina, iar apoi drojdia uscata si se lasa la framantat. Se adauga apoi treptat faina pana obtinem un aluat de consistenta potrivita. Programul dureaza 1 h si 30 min, timp in ...
 Pizza Broccoli & Cartof Pizza Broccoli & Cartof
In doua olicioare se pun carofii taiati cubulete, si brocoli taiati buchetele la cartofi se pune delicat si la broccoli doar sare, se lasa pana aproape sa fie facuti.Sosul: se amesteca intr-o craticioara si se fierbe la benmarie cam 3 minute.Dupa ce ...
 Pizza Pizza
Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga sarea, zaharul si uleiul. Se adauga faina, se framanta bine si se lasa la crescut 30 min.Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei. Se unge cu pasta de tomate sau ketchup. Se presara uniform mezelurile ...
 Pizza in caserola Pizza in caserola
Puneti intr-o caserola cu capac ermetic tip tupperware de marime medie toate ingredientele pentru aluat, inchideti cu capacul si agitati in sens rotatoriu pana se simte ca sunt amalgamate si dupa pentru 20 de secunde de jos in sus. Deschideti si cu o ...
 Pizza Pizza
Se face o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar, 3-4 linguri faina si putina apa calda si se lasa sa creasca. Separat se amesteca faina ramasa cu iaurtul, sare dupa gust si uleiul. Se pune peste acestea si maiaua crescuta si se framanta bine. S-ar ...
1-1011-2021-3031-4041-43
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu aluat - Pagina 33
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z