SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Pizza

Pizza

Ingrediente - Pizza

Pentru aluat: 350g faina, 20g drojdie proaspata, 150ml iaurt sau lapte acru, 4 linguri ulei, sare, zahar. Pentru umplutura: boabe de porumb, masline, mezeluri la alegere, cascaval, ciuperci, suc de rosii sau ketchup pentru uns foaia de aluat.
Mod de preparare - Pizza
Se face o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar, 3-4 linguri faina si putina apa calda si se lasa sa creasca. Separat se amesteca faina ramasa cu iaurtul, sare dupa gust si uleiul. Se pune peste acestea si maiaua crescuta si se framanta bine. S-ar putea sa mai necesite putina apa sau faina in functie de cat e iaurtul de gros. Se lasa la dospit dupa care se intinde o foaie intr-o tava cu hartie de copt, se unge foaia cu suc de rosii sau ketchup, se aseaza ciupercile, mezelurile taiate, masline, porumb si ce mai doreste fiecare, se rade cascaval si se da la cuptor 20-25 minute.
Timp de preparare: 1 ora si 20 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pizza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z