SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Pizza in caserola

Pizza in caserola

Ingrediente - Pizza in caserola

Pentru aluat: 300 g faina, 200 g faina manitoba (e o faina americana daca nu o gasiti puneti faina 000) o lingura ulei de masline extravirgin, un cubulet de drojdie amestecat cu o lingurita de zahar si 350 ml apa calduta, sare. Pentru pus deasupra: suc de rosii, mozzarella, salam, ardei copti, masline.
Mod de preparare - Pizza in caserola
Puneti intr-o caserola cu capac ermetic tip tupperware de marime medie toate ingredientele pentru aluat, inchideti cu capacul si agitati in sens rotatoriu pana se simte ca sunt amalgamate si dupa pentru 20 de secunde de jos in sus. Deschideti si cu o lingura adunati aluatul de pe capac si peretii vasului, acoperiti cu capacul dar nu inchideti de tot si puneti la loc cald, puteti acoperi cu o paturica. Dupa 30 de minute varsati aluatul care e moale intr-o tava unsa cu ulei si cu mana unsa de ulei il intindeti delicat. Lasati inca 15 minute si dupa intindeti usor sucul de rosii. Piscati usor aluatul ca sa se faca niste adancituri. Si acum puneti ce doriti si introduceti tava in cuptor la 180 de grade timp de 20 de minute. E imposibil sa nu ai un rezultat perfect chiar si penrtu cine nu a mai fact pizza in viata ei.
Pofta buna!
Timp de preparare: 1 ora si 5 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pizza in caserola
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z