SiteDeBucate » Mancaruri » MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )

MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )

Categoria Mancaruri

Ingrediente - MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )

INGREDIENTE PENTRU 8 PORTII : - muschi de vita - 1.200 kg - ficat de porc ( sau de pui ) - 0.500 kg - costita fara os ( kaizre ) 0.300 kg - oua - 2 buc. - verdeata - coniac - 0.020 L - ceapa - 0.150 kg - sare, piper - praf de usturoi, boia dulce - aluat de foitaj - 0.400 kg
Mod de preparare - MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )
Muschiul de vita se curata bine de pielite, se condimenteaza si se prajeste in tigaie pe o parte si pe alta, sa se rumeneasca.
Separat dati la masina de tocat ficatul impreuna cu kaizerul, ceapa, verdeata , apoi legati aceasta farsa cu ou , putin coniac si condimente.
Intindeti aluatul de foietaj ( sa aiba grosimea de 3 mm. ), puneti muschiul de vaca pe centru, iar deasupra pe muschi puneti farsa de ficat, in asa fel incat sa imbracati bine muschiul..Inveliti apoi muschiul cu aluat, intinzand-ul bine , si impachetati la capete. Daca v-au ramas bucati de aluat, decupati forme si puneti pe muschi. Ungeti apoi muschiul invelit cu ou batut, puneti-l intr-o tava unsa cu grasime si bagati la cuptor, circa 30 min, pana se rumeneste frumos. Se lasa sa se raceasca un pic, apoi se taie felii potrivite ca grosime.
Se poate servi -cu un sos de vin rosu, cu diferite garnituri.
Timp de preparare: 60 min. minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z