SiteDeBucate » nuca

Retete cu nuca

 Inima in sos vanatoresc si cartofi piure Inima in sos vanatoresc si cartofi piure
Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit partile ingrosate, albe apoi feliati inima foarte subtire. Curatati si feliati foarte subtire cepele taiate in doua si puneti-le la calit in ulei, ...
 Pulpa de curcan in suc propriu cu pireu de cartofi Pulpa de curcan in suc propriu cu pireu de cartofi
Se spala carnea si se pune la fiert, la foc mic, in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga legumele intregi, spalate si curatate, o lingurita de zahar si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 45 minute.Se scoate pulpa pe ...
 Pui rasol cu legume si sos de marar Pui rasol cu legume si sos de marar
Se spala si se transeaza puiul in bucati, se curata legumele si se spala. In 3 litri de apa rece cu putina sare si o lingurita de zahar puneti la fiert la foc mic carnea de pui. Cand clocoteste luati spuma, adaugati morcovii, patrunjelul si ceapa iar ...
 Mazare sote cu rasol de jambon Mazare sote cu rasol de jambon
Se curata, parleste, rade si spala jambonul. Se pune la fiert carnea in 2-3 l apa rece cu putina sare, cu o ceapa, morcovul si patrunjelul si se fierbe bine cu capac la foc mic (sau in oala de fiert sub presiune).Separat caliti cealalta ceapa tocata ...
 Risotto alla marinara Risotto alla marinara
Preparare : am inceput prin a prepara stockul, am cladit intr-un vas mai inalt fructele de mare, am adaugat legumele si verdeata , putina sare si un litru pe apa rece. L-am lasat sa fiarba minute 20 de minute de cand a inceput sa clocoteasca , ...
 Placinta cu pui, verdeturi si oua Placinta cu pui, verdeturi si oua
1.Faci intai aluatul si pentru aceasta inmoi drojdia in apa calduta si o lasi 15 minute sa creasca. Apoi o amesteci cu faina, zaharul, si apa calda atunci cand e nevoie pentru ca faina sa se amestece. Dupa ce ai framantat, lasi aluatul la rece timp ...
 Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone
Se bate bucata de carne cu ciocanul de snitel, se sareaza(eu nu am piperat), se trece prin faina pe ambele parti, se bate bucata de snitel intre palme sa se lipeasca faina de carne, se da prin ou si se pune la prajit in ulei incins. Prajim pe ambele ...
 Berbecut cu sos de iaurt condimentat Berbecut cu sos de iaurt condimentat
Se amesteca iaurtul cu faina de malai, usturoiul, ghimbirul, semintele de chimen,  nucsoara si boiaua de ardei. Intr-o tava se pun cotletele de berbecut (sau miel) si se toarna sosul peste ele. Se lasa sa stea la marinat timp de 2 ore. Se ...
 Cartofi la cuptor cu sunca si sos Cartofi la cuptor cu sunca si sos
Curatati cartofii, spalati-i si taiati-i in felii de 3-4 mm grosime, dar nu complet, lasati la un capat cam 10-15 mm intreg si desfaceti-i putin ca un evantai. Intr-un vas de sticla termorezistenta puneti 2 linguri de ulei, felii subtiri de sunca, ...
 Orez cu ciuperci Orez cu ciuperci
Se spala bine ciupercile, se feliaza subtire si se pun la calit in ulei, 3-4 minute. Se adauga orezul bine spalat si scurs, morcovul taiat cubulete mici si verdeata tocata.Adaugati 200 ml apa, 1 lingurita de zahar si concentratul si fierbeti la foc ...
 Spanac cu ochiuri Spanac cu ochiuri
Spanacul se alege, se spala foarte bine in mai multe ape si se pune la fiert ibtr-un litru de apa cu putina sare. Se lasa la fiert cam 10 minute, la foc mic, se strecoara si se toaca marunt. Cine vrea il poate mixa.Intr-o craticioara puneti la fiert ...
 Conopida natur cu sos bechamel Conopida natur cu sos bechamel
Unii fug de conopida si de broccoli, mai ales copiii dar este foarte sanatoasa si este un deliciu daca stii cum s-o prepari: gratinata la cuptor, pane, prajita cu usturoi, supa crema, pasta picanta cu usturoi sau natur cu sos bechamel.Desfaceti ...
 Placinta cu cartofi Placinta cu cartofi
Aluatul l-am facut la masina de paine.Curatam cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cubulete.Ii punem la fiert in apa cu putina sare si putin ulei.Cand sunt gata fierti ii scurgem de apa.Separat, intr-o cratita se inabuse in putin ulei ceapa si ...
 FASOLE FRECATA FASOLE FRECATA
Fasolea se curata de impuritati, se spala, se pune la fiert in apa rece. Se da in clocot, se arunca prima apa si se pune iar la fiert cu apa rece. Se fierbe la foc potrivit. Cand este aproape fiarta, adaugam tot zarzavatul taiat marunt, inclusiv ...
 Ciuperci champignon al dente Ciuperci champignon al dente
Se spala bine cu un buretel aspru ciupercile sub jet de apa sau intr-un castronel cu apa, dupa care se clatesc bine. Taiati-le in bucati mai mari, pentru ca vor scadea foarte mult. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun ciupercile, sarea ...
 Spanac in chifla cu susan Spanac in chifla cu susan
Spanacul se curata si se spala, apoi se pune la fiert, in apa clocotita cu putina sare.Ceapa se taie marunt, apoi se caleste in ulei sau unt. Dupa ce spanacul s-a fiert, se adauga peste ceapa calita, punand un pic din apa ramasa de la fiert, se ...
 Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti
Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim,rosiile taiate si presaram si 2 lingurite de ulei din samburi de struguri,apoi il dam la cuptor,pentru 30 de minute.Separat firbem apa pe care ...
 Macrou cu smantana si lamaie Macrou cu smantana si lamaie
Se curata cepele si se taie rondele. Untul si uleiul se pun intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste, apoi se stropeste cu sucul de lamaie si se da tigaia la o parte de pe foc. Macroul eviscerat si spalat se pune intr-o tava pentru cuptor. O ...
 Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel
Curatati cepele si morcovul, tocati totul marunt, spalati si tocati ciupercile. Puneti la calit in 3 linguri de ulei ceapa, morcocul si ciupercile, dupa cateva minute adaugati jumatate din ketchup, verdeata tocata si condimentati. Adaugati 100 ml apa ...
 Mucenici muntenesti Mucenici muntenesti
Se desfac pungile cu mucenici si se pun in tava de la cuptor in cuptor ca sa se mai usuce un pic, apoi se pun in 6 litri de apa clocotita si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Dupa ce au fiert se pune zaharul si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-65
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu nuca - Pagina 49
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z